Peugeot

Peugeot 301 2017: kasvojenkohotus sedan tehdään Espanjassa

Uuden Peugeot 301 on esitetty yhteiskunnassa entistä turvallisempaa ja tehokkaampaa teknologinen malli. Peugeot sedan valmistama PSA tehtaallaan Vigo Espanjassa, se saa ensimmäisen suuren päivityksen jälkeen se käynnistettiin neljä vuotta sitten. Se on malli keskittyy kehittyvillä markkinoilla, kuten Etelä-Amerikassa, Keski-Euroopassa, Lähi-idässä ja Itä-Euroopassa.

Peugeot 301 2017

Uuden Peugeot 301, sedan tehty Espanjassa, avaa entistä nykyaikaisempi ja teknisiä laitteita.

Muutama päivä sitten julkaisimme kaikki tiedot uudesta Citroën C-Elysée, sitä vastaavan summan Peugeot tuotemerkki, 301 Sedan, vastaanottaa myös sen erityisen viritys tulee tehokkaampaa, teknologian ja modernin mallin. Uusi Peugeot 301 2017 saa ensimmäisen suuren päivityksen jälkeen se tuli markkinoille neljä vuotta sitten.

Powered by Peugeot kilpailla samanlaisia ​​sedaneita B-segmentin uusi Peugeot 301 voi väittää olevansa suuri menestys omalla kapealla. koska Se iskee markkinoille vuonna 2012, tuotemerkki on valmistettu yli 360000 yksikköä. Muistuttaa, että Peugeot 301 on valmistettu Espanjassa. Tarkemmin tehtaalla että PSA-konsernilla on Vigo.

Siirryn analysoida kehitys eli kuvan, näemme, että valtaosa niistä ovat keskittyneet edessä uuden Peugeot 301 2017. Hypätä katsella uusia kromi aksentti, uusi säleikkö ja alempi säleikkö. Myös ensiesiintymisensä uudet ajovalot pää- ja LED valot päiväajovalot. Tähän lisäsimme uudet puskurit.

Peugeot 301 2017 - Side

Peugeot 301 on keskittynyt kehittyvillä markkinoilla kuten Itä-Euroopassa ja Etelä-Amerikassa ja Afrikassa.

Jos annamme kierros selkäänsä, ja uudet puskurit ne näkyvät myös Uudelleensuunniteltu valot 3D-grafiikkaa. Mutta ei tässä kaikki, sillä se sisältää myös Peugeot alue kaksi uutta malleja metalliseos 16 tuuman Kolme uutta väriä Kehon: Artense Gray, Moka harmaa ja syvän sininen. Kaikkiaan meillä on paletti seitsemän väriä maalata meidän makuun uuden Peugeot 301.

Ottamatta ulkopuolella, jos katsomme sen sisustus, se on merkittävä laatu päättyy ja finials esitteli uuden Peugeot 301 Sedan. Lisäksi meillä on edessämme sisustus, joka välittää enemmän teknologian ja modernin ilmapiirin ansiosta uudet seitsemän tuuman kosketusnäyttö jossa pelaamaan uusia infotainment-järjestelmän.

Ja vaikka se riippuu tasosta maaliin määritetty, voit nauttia muiden tekijöiden peruutuskameramyöhemmin, TomTom 3D selain ja jopa korkean tason yhteyksien kanssa älypuhelimeen peili Screen joten voit käyttää Android Auton, Apple carplay ja MirrorLink.

Peugeot 301 2017 - Inner

Sisällä Peugeot 301 2017 löysi yli hyväksyttävän piikkejä ja päättyy.

sen 2,65 metriä akseliväli, sisustus tarjoaa hyvin tärkeää matkustajille takana tilaa. Ja yksi tärkeimmistä hyveistä Peugeot 301 on antelias 640 litraa tavaratilan kuutiot. Tämä luku voi nousta, jos päätämme taittaa alas takaistuimia. turvallisuus edelleen selvästi yli keskiarvon sen segmentin, ja se sisältää useita ilmatyynyjen hätäjarrutehostinjärjestelmän hätä (EBA) tunnistin tai renkaan paine (TPMS). Vuonna takana Isofix siellä.

Utelias yksityiskohta on se, että Peugeot on kaksi mallia riippuen millä markkinoilla keskityttiin. Koska 301 myydään alueilla planeetan, joissa korkea lämpötila on saavutettu, on yksi, joka on tehty yksittäinen ilmastointi tai kyky nauttia mahdollisimman järjestelmän suorituskyvyn yhdellä napsautuksella versio.

Ja päinvastoin, jos me siirtyä mihin tahansa kylmää Itä-Euroopan maissa talvella, uusi Peugeot 301 2017 varustaa erityinen lämmitysjärjestelmä lämmittää matkustamoon nopeammin ja lämmitetty tuulilasi.

Peugeot 301 2017 - Inner

Uuden Infotainment-järjestelmä ja 7-tuumainen kosketusnäyttö on yksi suurista innovaatioista.

Kääntyen mekaaninen, moottoreissa uuden Peugeot 301 Siihen sisältyy yhteensä
viisi moottorit, mutta vaihtelevat markkinoilla. Silti, 301 2017
Se voidaan konfiguroida millä tahansa näistä vaihtoehdoista:

MotorTipoCambio
1,2 PureTech 82bensiiniManuaalinen 5v
1,6 VTi 115bensiiniManuaalinen 5v
1,6 VTi 115bensiiniautomaattinen EAT6
1,6 BlueHDi 100dieseliManuaalinen 5v
1,6 HDi 92dieseliManuaalinen 5v

Kuten olemme sanoneet alussa artikkelin, uusi Peugeot 301 valmistetaan tehtaalla
PSA on Vigo
. Se jakaa kokoonpanolinjalla uuden Citroen C-Elysée. Ja vaikka se on valmistettu Espanjassa, on muistettava, että
Peugeot 301 on keskittynyt muilla kehittyvillä markkinoilla. Sitä voi ostaa
Joissakin maissa Etelä-Amerikassa ja erityisesti Keski- ja Itä-Euroopassa
sekä useita Afrikan alueilla, muiden muassa.