Peugeot

Peugeot Partner Tepee Puretech nyt saatavana bensiinimoottorilla 110 hv

Peugeot Partner Tepee lanseeraa uuden moottorin valikoimassa: se on moderni bensiinin PureTech 110 1,2-litrainen, turbo ja 110 hv. Jo tuotemerkit jälleenmyyjien, hinnat alkaen 12900 euroa.

Ei kaikki on diesel pienissä ja linja-autot: vaikka markkinaosuus moottorit bensiini Näissä ajoneuvoissa on paljon pienempi, siellä on myös tilaa heille. Peugeot Partner Tepee alue ensiesiintymisensä Kehittyneen PureTech 1,2-litrainen moottori 110 hv.

Peugeot Partner Tepee 110 PureTech Se voi olla mielenkiintoinen vaihtoehto säännöllisesti diesel, koska sen tehokkuutta. Tämä moottori turbo Kolmisylinerinen on vakiona järjestelmän Pysäytys & Aloita automaattinen käynnistys ja sammuta moottori, ja niiden keskimääräinen kulutus on erittäin alhainen: homologates 5,1 litraa / 100 km ja hiilidioksidipäästöjä 119 g / km.

Kiitos 110 hv Tämä moottori-saavutti 5500 RPM-ja vääntöä 205 Nm 1750 rpm, Partner Tepee voi nopeuttaa 0-100 km / h 12,2 sekunnissa, joiden suurin nopeus on 180 km / h. hänen laitteet käytettävissä on aivan täydellinen, joten se on voimassa oleva ajoneuvon sekä ammattikäyttöön sekä viihde ja henkilökohtaiseen käyttöön, korostaen elementtejä kuten:

  • multimediatietokone kosketusnäytöllä 7 tuumaa ja MirrorLink toiminto (pystyvät toistamaan näytön älypuhelin)
  • Aktiivinen Kaupunki Emergency Brake Brake
  • Pysäköintitutka anturi
  • Peruutuskamera
  • Luistonesto Grip Ohjaus

Kuten muutkin alueen Peugeot Partner, tämä versio on valmistettu tehtaalla Vigossa, joten voi ylpeillä etiketti 'made in Spain'. Peugeot Partner Tepee 110 PureTech Nyt myynnissä autoliikkeiden tuotemerkin, aktiivinen ja Outdoor päättyy, ja Hinnat alkaen 12900 euroa.

Peugeot Partner Tepee ulkokokeet BlueHDi 120