fiat

Uuden Fiat Scudo perustuu Renault Trafic

Vuonna 2017 se päättyy sopimuksen mukaan PSA-konserni ja Fiat tekevät Jumpy Citroen, Peugeot Expert ja Fiat Scudo yhdessä. Italian Työryhmä jatkaa omille teilleen, mutta ne eivät ole yksin, koska ne nyt käsi kädessä Renault uuden Fiat Scudo.

 

Fiatin ja PSA on pitkä eri alan sopimusten hyötyajoneuvojen. Heillä on kolme mallia yhteistä ja vaikka tiedämme, että hänen suurin van jatkossakin valmistaa yhdessä ainakin vuoteen 2019, vuonna 2017 irtisanoo sopimuksen valmistukseen välissä van, Citroën Jumpy, Fiat Scudo ja Peugeot Expert plus viimeaikainen Toyota ProAce.

Fiat alkaa siis Uusi seikkailu Renault, Se on hänen kumppani tähän seikkailuun. Ne käynnistää markkinoille uuden, kolmannen sukupolven Fiat Scudo Renault Trafic pohjainen, mutta toisin kuin Vivaro, joka on sama koira eri kaulus, Fiat malli on erilainen.

PSA rikkoi sopimustaan ​​Fiat vuonna 2011, liittoutua itseään Toyota. Tästä syystä syntyi ProAce, joka on myös valmistettu Sevelnord.

Uuden Fiat Scudo tulee rakennettu pohjalta Renault ja tehdas Ranskan tuotemerkin, mutta estetiikka täysin erilainen, joten emme ennen hyökkäystä kloonien. Sandouville istutan Fiatin malli osoitetaan, koska se on silloin uusi Trafic valmistetaan. 2016 on vuosi, jolle kaikki on valmista.

Äskettäin kasvi Sandouville on mennyt valmistamaan autoja keskittyä pakettiautojen. Siellä Renault Laguna ja Espace valmistetaan, kun taas toinen siirretään Douai. Sanduville tehdas on myönnetty valmistuksen Trafic The Vivaro korkea katto ja pian uusi Nissan Primastar. Tähän asti nämä olivat Exclusive mallit Nissan tehdas Barcelonassa, muuttamatta sen strategiaa keskittyä Nissan Pulsar, kompakti, jossa brändi on suuria toiveita Euroopassa.