fiat

Fiat Panda 2018: Italian brändi jatkaa työskentelyä remontin sen hyödyllisyys

Takaisin kiinni uuden Fiat Panda 2018 sen kehittämisen aikana. Tällä kertaa meidän fotógafos näyttää mittauksen suorittamisen teillä Saksan prototyyppi. Lisäksi joitakin kosmeettisia muutoksia, Fiat-alue sisällytetään uuden teknologian niin pitkälle kuin laitteiden osalta. Se saapuu autoliikkeiden myöhemmin tänä vuonna.

Fiat Panda 2018 - vakooja kuva

Fiat Panda vakooja kuva 2018.

Jos muutama kuukausi sitten voisi ampua hyvin yksityiskohtaisesti uuden Fiat Panda Cross 2018 aikana yksi hänen talvitestaukseen, nyt on aika ottaa "vilkaista" Italian n slicker mallissa on useita pieni apuohjelma . Aivan oikein, olemme metsästää takaisin 2018. Fiat Panda Fiat insinöörit työskentelevät niiden odotettavissa viritys.

Suhteen menneisyyden vakoilla kuvia uuden Fiat Panda julkaisemme, löydämme heikkenemistä naamiointi jättää näkyville värejä, joita on saatavilla väripaletin elin. Kyllä, elementit, jotka kärsivät tärkeimmät rakennemuutokset ovat hyvin naamioituja kaikissa vinyyli ja muut materiaalit Fiat piilottaa hänen uusi kuva.

Saada käsityksen siitä, miten pitkälle kärsii facelift Fiat Panda 2018, voimme käyttää esimerkkinä äskettäin julkistettu Fiat 500L 2018 "facelift" (facelift) Molempien mallien on ollut vaikea saada, koska myynti toimivat hyvin. Näin ollen Italian tuotemerkki on jatkunut lähes loppuun sanonta "jos jokin toimii, eivät muutu."

Fiat Panda 2018 - vakooja valokuva takaisin

Uuden Fiat Panda on nähty testaus teillä Saksa.

Kuitenkin aika kuluu ja se on nyt tarpeen päivittää Fiat Panda ei menettää asemiaan sen tärkeimpiin kilpailijoihin. Lisäksi uusittu puskurit, varustaa yksi uudet etu- ja taka-objektiivit. Se on mukana myös LED-päiväajovalot varten. Tähän meidän on lisätä uusia muokkausmahdollisuudet ansiosta uusien värivaihtoehtoa ja pyörän malleja.

Peruskorjaus saavuttaa kutakin mallia Panda perheelle. Eli Fiat Panda Fiat Panda Cross ja Fiat Panda 4x4. Ne hyötyvät kaikki uudet ominaisuudet, jotka lisäävät Italian yritys. Entä laitteet? Löydämme uusia teknologisia ja täydellinen lahjoitusvarat. Lisäksi ottaa uusin Uconnect infotainment, tarjoaa USB- tai AUX-yhteyteen.

moottorivalikoima Fiat Panda 2018 pysyy hyvin erilaisia, ja niihin kuuluu vaihtoehtojen dieseli, bensiini ja kaksi versiota ekologinen luonne, joka käyttää vaihtoehtoisia polttoaineita. of Autogas (GLP) ja toinen, joka kykenee käynnissä metaani. Kaikki liittyy manuaalinen viiden vaihteisto.

Fiat Panda 2018 - vakooja kuva edessä

Naamioitu edessä uusi Fiat Panda 2018.

Milloin se esitellään? Uusi Panda ensiesiintymisensä ja saavuttaa autoliikkeiden ennen kuluvan vuoden. Kyllä, se menee myyntiin mallina 2018. Huomattakoon, Fiat ei olla läsnä Frankfurtin autonäyttelyssä 2017 Syyskuussa joten on mahdollista, että se paljastetaan tapahtumaan.

Fiat Panda Cross 2018: Katso taitavimmat kohotusta versio Panda

kuvat: S. Baldauf / SB-Medienin