Opel

Opel Insignia eiere føler seg lurt av IntelliLink-systemet

Et stort antall eiere av Opel Insignia 2013 (restyling) har vært organisert til å kreve at produsenten for å oppfylle alle løftene om IntelliLink-system, et system varslet som en stor revolusjon med flere funksjoner som ennå ikke har kommet, og er forventet å aldri gjør.

noen eiere Nye Opel Insignia med IntelliLink De er ikke helt fornøyd med kjøpet. Spesielt for innsamlingssystemet Infotainment IntelliLink Navi 900 som de måtte betale om 1100 euro. Dette er hva som har reflektert på sosiale nettverk og av fremveksten av en "global plattform påvirket".

Er et enkelt brukergrensesnitt raserianfall? tilsynelatende ikke. For å forklare hva som skjedde må gå tilbake til Frankfurt Motor Show 2013 hvor restyling av Opel Insignia, som har stor nyhet i revolusjonerende system besto av infotainment IntelliLink med mange alternativer og muligheter som presenteres.

IntelliLink Navi 900 (i-Link) system lovet store doser av tilkoblingsmuligheter, internett via smarttelefon for ulike oppdateringer, en stor opplevelse for brukeren å tilpasse systemet til vår smak og spesielt programmer som kan lastes ned fra en butikk eier med mulighet til å laste ned tredjeparts programmer godkjent av produsenten, en dør åpnes i en stor verden å utforske. Den i-kobling kan kontrolleres ved hjelp av berøringsskjermen 8 inches, rattet kontrolleres, systemet Talegjenkjenning og den nye touchpad midten tunnelen.

Så IntelliLink Insignia Navi 900 systemet er.

Men hva er problemet? Det viser seg at i dag mange av disse funksjonene ikke eksisterer og verst av alt er at ingen intensjoner eksistere i fremtiden. Brukere er ulykkelig at betalt mer enn 1000 euro for et produkt som til slutt enkelte funksjoner er ikke tilgjengelige.

Hva har rammet brukerne er at app store rett og slett ikke eksisterer. Den AppShop aldri kommet inn i eksistens, og er til og med programmer som burde ha kommet forhåndsinstallert som standard i bilen.

Som for leseren, brukere rapporterer en utdaterte kart med kart over 2011 eller 2012, avhengig av området som resulterer overraskende for en modell 2013. Det verste med det er at Opel lovet årlige oppdateringer for kart, men det virker som aldri var. Leverandøren av disse kartene, HER, ingen oppdatering heller. Noen brukere rapporterer dårlige erfaringer med nettleseren på grunn av utdaterte kart og veien ruter som ikke anerkjenner eller ikke optimalisert.

Den touchpad er en annen av de store nyvinningene i den nye Insignia.

Andre feil som er funnet av brukere i nettleseren er at systemet Points of Interest (POI) fungerer ikke som forventet heller ikke kan inn et mål ved koordinater nøyaktig.

Brukere blir organisert av Facebook, via en forespørsel via Change.org plattform og skapte noen problemer i Insignia Klubb forum. Mens arrangørene er å kontakte andre brukere som flere land problemet synes ikke bare eksisterer i Spania.

Ifølge disse eierne, har Opel forlatt IntelliLink-systemet og dets brukere, for den nye OnStar-systemet. Opel forhåpentligvis vet å reagere i tide og gi en løsning som kan tilfredsstille kundene å bevise at en produsent selger premium biler som er gjort med Insignia.

oppdatering: Spania Opel reagerer på klager gjennom sin offisielle Facebook-konto:

"Opel er forpliktet til å tilby den nyeste teknologien og tilkoblingsmuligheter. Vi er klar over at vi ikke har møtt forventningene til enkelte kunder med sitt navigasjonssystem kartoppdatering. I denne forbindelse vil vi informere deg om at du kan bruke til å oppgradere kart for Opel Insignia fra 30 juni gjennom forhandlere. Vi vet også at vi har noen misfornøyde kunder når det gjelder integrering av apps via en App Shop. Dessverre vil vi ikke være i stand til å starte App Shop fordi den ikke garantere fullstendig sikkerhet og gode kundeopplevelsen. Av den grunn har vi valgt å fokusere på et system som integrerer smarttelefon-teknologi som skal inkluderes i de nye modellene vi lanserer. Vi håper at du forstår vår bekymring og fokus på våre kunder. Siden Opel Spania angrer ikke å ha dekket alle dine forventninger, og vi håper at ut av denne hendelsen er du nyter kvaliteten og ytelsen av kjøretøyet."

oppdatering: Ifølge de siste rapportene som har nådd oss, har Opel sendte en uttalelse i dag (5/22/2015) til forhandlere og offisielle workshops i det sagt "juni neste år 30 vil være tilgjengelig kartografi oppdatering for NAVI 900 2014/2015 IntelliLink system for Opel Insignia".