Škoda

Hanko tulevaisuuden Skoda Polar: uusi B-SUV käynnistää Tsekin tuotemerkki

Jatkamista loukkaavaa Skoda SUV keskittyy B markkinasegmentillä. Seuraava julkaisu tulee olemaan "pikkuveli" uuden Karoq. Malli nykyisin kutsutaan Polar Skoda (vaikka et ehkä lopulta ei nimetä). Arvelet, miltä se näyttäisi tällä virkistys.

Skoda Polar - vapaa

Skoda Virkistys Polar.

Saapuessa Euroopan jälleenmyyjille ensimmäistä yksikköä Skoda Karoq se on aivan nurkan takana. Kuitenkin saapumista tämän uuden mallin, Skoda SUV rikosta ei ole päättynyt. Tšekin valmistajalla on erittäin kunnianhimoiset suunnitelmat tämäntyyppisten ajoneuvojen takia pysäyttämätön kysynnän kasvu mantereella ja muiden Aasian markkinoilla. mutta, Mikä on seuraavassa luvussa? Polar Skoda.

Viime kuukausina on ollut useita artikkeleita, jotka ovat mukana tässä projektissa, joka on muotoutumassa sisällä toimistoissa Skoda. Käynnistämisen jälkeen Kodiaq ja Karoq, yhtiö polkua asettaa ja nyt keskitytään kaupunkien taajuusvaihteet B-SUV. Tällä hetkellä emme voi vahvistaa, että tuotantomalli kastetaan nimellä Polar, vaikka kaikki raportit viittaavat tähän SUV käyttää tätä nimeä.

Uuden Skoda Polar käyttää MQB alusta ja pitää läheiset suhteet uuden sukupolven Skoda Fabia, jonka kehitys on jo alkanut osoituksena nämä vakooja laukausta. Ja kuten istuimen ja Skoda Karoq Ateca, on odotettavissa, että uusi Polar tekemään samoin ja myös pitää paljon yhteyksiä uuden mallin Espanjan tuotemerkin SEAT Arona.

Skoda Polar - luonnos

Polar Skoda luonnos.

Mekaaninen ja teknologisen tason hyötyvät kaikki uusimmat ennakot Fabia. Teknisesti se voidaan kehittää järjestelmä 4x4 veto, mutta myös sitä tarjotaan etuveto. Lanseerauksen odotetaan tapahtuvan myöhemmin tällä vuosikymmenellä. Tällä hetkellä emme voi olla tiettyjä tässä suhteessa. Joka tapauksessa muutaman vuoden näemme kiertävän teillämme.

Virkistys, että päät tässä artikkelissa me tarkastelemme ennakoida tämä uusi SUV Skoda. Ja osoittaa, Se on visuaalisesti hyvin samanlainen kuin Karoq. Tässä tapauksessa ei pitkittäiset kattokaiteet ja kehossa ei ole kaksivärinen viimeistely, vaikka se ei ole poissuljettu, että tuotanto malli tarjoaa mahdollisuuden asettaa katto, pilarit ja peilit toisin kuin muualle elimistöön. Se on räätälöinnin vaihtoehto, joka on saamassa jalansijaa B-maastoautoalaan.

Skoda mekaaninen Polar tarjous koostuu valikoima moottorit bensiinin ja dieselin joka voidaan yhdistää kuuden nopeus manuaali tai automaattinen siirto DSG kahden kytkimen seitsemän suhteita. Sarja on etuveto.

Kuva: Automedia