Škoda

Uuden Skoda Vision E -konseptiauto julkaisun yhteydessä tarkistettu kuva

Uuden Skoda Vision E -konseptiauto on paljastettiin 2017 Frankfurtin autonäyttelyssä tarkistettu versio tästä konseptisähköautosta käyttöön Shanghaissa viime huhtikuussa kuvan. Uuden Vision E tarjolla autonomisten ajo tekniikan tason 3 ja saa virtansa kaksi sähkömoottoria, jotka osoittavat tehon 306 hv. Se on 500 km autonomian.

Skoda Vision E -konseptiauto - Takana

Skoda Vision E -konseptiauto on tarkistettu edessään 2017 Frankfurtin autonäyttelyssä.

Aivan kuin se suunnitellaan, ja sen jälkeen useita edistysaskeleita muodossa luonnoksia, Skoda otti vuonna Frankfurtin autonäyttelyssä 2017 Uusi Skoda Vision E Concept. Prototyyppi kun mahdollista tuttu. On loogista, koska viime huhtikuussa debytoi Shanghain 2017 Katse tapahtumaan tapahtuu näinä päivinä sovittuna saksalainen kaupunki, se on saanut eri esteettinen asetuksia.

Skoda kertoo se on kehittynyt edelleen, joka on sen ensimmäinen kokonaan sähköllä prototyyppi ja käyttämällä että lähtökohtana MEB Volkswagen Group foorumi. Arkkitehtuuri on suunniteltu erityisesti täyssähköautoa joka tulee käyttämään eri merkkisiä Saksan Automotive Group. palaavat Skoda Vision E Concept joka voidaan nähdä osastolla Skoda Frankfurt, Mikä on muuttunut? No, meidän on kiinnitettävä huomiota edessä, koska siellä suurimmat muutokset ovat keskittyneet. Täällä ovat eläviä kuvia mallin.

Etuosassa näyttää kaistale LED-valot ympäri ajoneuvon leveyssuunnassa kapeita kolmion ajovalot lasimainen Matrix LED-tekniikka. Huppu on uudistettu muoto välittää suurempi visuaalinen vaikutus katto linjan hieman taipuvainen korostamaan sen luonnetta coupe. Loput ajoneuvon näyttää ennallaan paljaalla silmällä.

Skoda Vision E -konseptiauto - Front

Tämä on edessä uuden Skoda Vision E Concept.

Puuttuu pilarit B saavuttaa suuremman tilan tuntua sisällä ja on avautuvien ovien vastapäätä. Erehtymättömän yksityiskohtaisesti tietää, että tämä on prototyyppi, on, ettei peilit. Sen sijaan he ovat asennettu kameroita, jotka osoittavat, mitä tapahtuu ajoneuvon ympärillä. Ja jos tarkastellaan takana, lisäksi LED-tekniikka valot siinä korostetaan sen veistoksellinen muoto.

Ottamatta ulkopuolelta ja vilkaisemalla kuvat sisustus, löydämme Hytti neljälle matkustajalle pyörivällä erillistä istuinta joka tulee ja poistuu mukavasti. Koska kardaanitunneli lisää edelleen tunnetta tilavuuden. Lukuisat kosketusnäyttöjä ansiosta pääset kaikenlaisia ​​tietoja ja viihdejärjestelmä. Kussakin ovi Skoda on asentanut "puhelinkioski" ladata matkapuhelimeen langattomasti.

Teknologisesti se on hyvin kehittynyt ajoneuvossa, koska se on tarvittava kokemus tarjota autonominen ajo taso 3. Pysäköintialueen autopilottijärjestelmässä löytyy ilmaisia ​​pysäköintipaikkoja, mitä meidän on lisättävä avustaja hillot jarrutus ja kiihdytys toiminto tai toiminto "auto-to-auton kommunikoida muiden ajoneuvojen ulosajo.

Skoda Vision E -konseptiauto - Interior

Kurkistetaan uuteen Skoda Vision E Concept.

Mekaanisesti ei ole uutinen. Uuden Skoda Vision E -konseptiauto on edelleen virtansa kaksi sähkömoottoria (Jokainen teko tietyn akselilla), joka heittää yhteenlaskettu teho on 225 kW (306 hv). Ovatko kaikki neliveto ja kyettävä saavuttamaan maksiminopeus 180 km / h. Lisäksi, sen akku litium-ioni-akku antaa kantomatka on jopa 500 km.

Skoda Vision E konsepti: sähkö ja autonominen SUV Tšekin tuotemerkki on nyt virallista