Audi

Audi Q3 2019: videre i disse nye spion bilder

Audi Q3 andre generasjon kom tilbake for å avsløre åpne veien. I denne nye serien av spion bilder kan vi se nærmere noen av de nye funksjonene i SUV, som kan knapt skjule kamuflasje.

Audi Q3 2019.

Disse nye spion bilder avslører flere detaljer og klarhet den nye Audi Q3. for noen dager siden viste vi de første bildene av den nye generasjonen, som ringer merkevare er fortsatt midt i sin utvikling, i forkant av lanseringen i svært nær fremtid og, under statlig enheter seende.

Det er bare nylig at denne modellen har blitt sett på gaten, noe som indikerer at vi er minst et par måneder firmaet fullført veien testprogram av den andre generasjonen av Q3.

Som vi kan se fra begynnelsen, den nye Q3 estetikk vil følge samme retning som de nyeste splitter ankomster. Single karakteristisk for alle modeller av merket, vedtar grill nå de nye sekskantede former av andre modeller bare presentert. Dette blir noe flattrykt ved dens øvre del, slik at lyktene, horisontale former og noe skråstilt, født fra deres øvre kanter.

Vi vet egentlig ikke når det kommer til markedet.

I motsetning til Audi Q2, Q3 ny generasjon ja vil inneholde grunnleggende merkevare bilde, De vil også se de andre modellene som allerede er i utvikling. Disse modellene har en rekke unike funksjoner, men klart annerledes, som avslørte leder av brand design, Marc Lichte, da han belyst disse funksjonene og viktige journalister.

De grunnleggende former av disse funksjonene, og spesielt sin distribusjon, vil være felles for alle modeller av merkevaren, fra A1 til Q7. Disse kan deles opp i 3 hovedelementer: enkeltrammegitter, optiske og nedre luft billetter. Variasjoner i størrelsen og formen på disse tre elementene er hva som vil skille de nye modellene av den tyske mark. I tilfelle av den nye Q3, fant vi en veldig oppreist grille og nedre luftinntak svært aggressiv og dynamisk.

Som for den tekniske delen, Det er fortsatt for tidlig å passere noe, men forhåpentligvis vil være en betydelig teknologisk oppdatering, drar nytte av den nyeste utviklingen av merkevaren både når det gjelder kjøre assists og poenget med tilkobling og infotainment. Lanseringen, i øyeblikket er et mysterium. Men vi kan satse på at dette året ikke vil se at tidligst vil være i 2018 eller 2019 når vi ser det nå en av de store hallene av året.

bilder: Automedia