Mercedes

2018 Mercedes GLA julkaisee uuden LED-ajovalot

  • Mercedes kompakti SUV on pyydetty jälleen yllään uusi LED-ajovalot esittelee sen kohotusta.
  • Pian meillä on klo autoliikkeiden tasalla Mercedes GLA on meille jälkipuoliskolla esteettisiä, mekaanisten ja uusia laitteita.

Mercedes kompakti SUV ensiesiintymisensä LED-ajovalot

uuden 2018 Mercedes GLA tulee mielenkiintoisia esteettinen, mekaaniset ja uusia laitteita. Nämä ovat uusin malli, jossa näemme enemmän naamiointi ja tämän lopullisen muodon sen linjat kuvia. Molemmat alueet edessä ja takana takana piilossa vinyyli, joka kertoo, missä ulkoisia seikkoja, jotka saavat muutoksia kohtaamaan jälkipuoliskolla sen kaupallinen käyttöikä löytyy.

Ensimmäistä kertaa, prototyyppi restyling odottamassa kompakti SUV kuljettaa uusi LED-ajovalot etuosa voidaan vilaukselta taakse valoa naamiointi. Nämä optisen teknologian ja korkealaatuista valoa yöllä ovat saatavana lisävarusteena joukkoa mercedes GLA. Seuraavat edessä huomannut uudelleensuunnittelulle sen tärkein säleikkö, joka on uutettu logo yrittää mennä huomaamatta, ja ikioma urheilu puskurin suurempien ilmanottoaukot, suunnittelu allekirjoittanut Mercedes-AMG.

Jos käännymme seistä siellä takana uusi optinen valon jälkeen uusitaan merkkejä, uusia puolustuksemme jotka muodostavat puolisuunnikkaan pakokaasujen myyntipisteistä ja vahvempi diffuusori. Kaikki nämä muutokset pyritään luomaan jatkuvuuden muotoilu uusimmat tiedotteet Mercedes äskettäisestä alue Mercedes E-Class tai Mercedes-luokan joka perustuu suoraan SUV pienempää kolmen tähti.

2018 Mercedes GLA tuo merkittäviä parannuksia laitteiden ja mekaanisen

Sen sisätilat myös meillä on etuoikeus tietää pohjaisten Mercedes 2015 kuten uudet materiaalit, päivitetty kojetaulun, istuimet ja tarkistettu vulkanaatteja painikkeita. Pystymme varustaa myös yksikön uudet paketit valoisuus, järjestelmä viihde- seulalla ylös 8 tuumaa, korkeampi kuin nykyinen, uudet teknologiat liitettävyys (Apple + Android Car Auto Play) ja uuden ohjatun joka havaitsee väsymys kuljettajalle.

Koneellinen tulo- myös tarkistettava perusteellisesti maailmanlaajuinen päivitys tavata Euro6 säännöt ja parantaa suhdetta suorituskyky, polttoaineen kulutusta ja päästöjä, parantaa kaikkia näitä näkökohtia. Esimerkiksi ponnekaasun 2,0 litran nelisylinterinen GLA 250 nyt kehittää 218 hv (+7 hp suurin teho). jousitus on toinen kohokohta saat muutoksia kanssa mahdollisuudesta muuttaa niiden käyttäytymistä yksinkertainen valitsimen osio kahden tilan välillä: Comfort ja Sport.

Tämä on uusi Mercedes luokan 2015 ja uusi

kuvat: Baldauf / SB-Medien