Nissan

Nissan Canto Erityinen varoitusääni sähkökoneet

Sitä kutsutaan Canto ja on uusi äänitekniikka jonka tavoitteena on lisätä jalankulkijoiden turvallisuuden elää sähköautot vaihdellen sävy riippuen ajo-olosuhteet ja vain havaittavissa kaupunkialueilla.

Uuden Nissan voi olla ensimmäinen malli uuden aikakauden älykäs liikenne Nissan ovat äänen Canto

Kuvittele, että olet kävely läpi historiallisen keskustan kaupungin, kadun jossa jalkakäytävät ovat liian kapeita tai puuttuvat ne ja mennä tiellä, mutta sähköauto lähestymistapoja enkä kuule. Vain kuljettaja torvi hälyttää, niin sinun Asides.

Se on todella, että et voi kuunnella ääntä oman moottorin, koska se on sähköinen, ehkä heikon äänen. Tuo sama tunne alkoi levitä ohikulkijoille kun ensimmäinen sähköautot alkoi saapua kaduillamme, varsinkin kun taksit, jotka eivät olleet näkyviä ja voivat aiheuttaa onnettomuuksia ja väärinkäytöksiä.

Estämään jalankulkijoiden, Nissan on esitellyt modulaarisen äänitekniikkaa tullaan istuttamaan heidän sähkömallit vähitellen ja soitit "laulu", yksityiskohta, joka on unohdettu ja että ohimennen piti tarpeeksi kanssa heikon äänen tuottaman sähkömoottorin sinänsä vaan Nissan uskoo, että on tärkeää älykäs liikenne, ja toivomme kuulla uuden Niisan Leaf.

Ääni sähköauton on elintärkeää rinnalla jalankulkijat

Paljastettiin 2017 Tokion autonäyttelyssä, "laulu" Tulee erottuva, virkistävä ääni ja turvallinen, sanoo Nissan, painottaen erityisesti, että Se on täysin havaittavissa jalankulkijoiden, asukkaiden ja matkustajat kaupunkialueilla.

Uuden ääni voi vaihdella kentällä riippuen ajotavalla esimerkiksi kiihdytettäessä tai hidastaminen moottorijarrutusta jarrutuksen jopa peruutettaessa sotaharjoitukset aktivoidaan nopeuksilla jopa 20 ja 30 km / h, markkinoiden vaatimusten mukaisesti.