Nissan

Myynnissä Nissan Skyline GT-R 34 neljännen erän Fast & Furious

Saaga Fast and Furious elokuvaa (kaikki kaasu) on tullut yksi pisimmistä ja menestynein historian elokuva. Nyt menee myyntiin Nissan Skyline GT-R 34, käytetään neljännessä erässä. Sen hinta vaihtelee välillä 750000 ja 5000000 euroa.

Joskus elokuvan saaga ylittää missään kuvitellut tilannetta. Toimitukset, kuusi nyt, Fast and Furious on tullut joitakin katsotuimpia elokuvia kaiken aikaa. Ryan O'Connel ja Dominic Toreto oli kaksi merkkiä, jotka ovat ylittänyt yli valkokankaalta. Nyt yhtiö klassisia autoja laittaa myyntiin Nissan Skyline GT-R 34 toinen erä.

Auto on puhdas. Vain 6000 km näkyvät matkamittarin. Konepellin alla löydämme ihana biturbo kuuden sylinterin ja 2,6 litran iskutilavuus. Suorituskykyä pankin toteuma tällä peto on 550 hv. Se liittyy käsikäyttöinen vaihteisto kuuden nopeus neliveto.

Skyline on auto ei ole kovin yleinen Euroopassa. Tuotettu ilman liiallista kysyntää, useimmat yksiköt jäi Japanissa. Jotkut vasemmalla viety, mutta ei monta, niin se on tullut varsin moderni klassikko, ja ostohinnat nousevat huomattavasti vuodesta toiseen. Emme ole myöskään yllättyneitä harkitsevat auton suorituskykyyn.

Tällä kertaa 2009 mallia käytettiin neljännen elokuvan saaga. Täällä myöhään Paul Walker osoitti hänen ajotaitonsa taistelevat kasvotusten hänen kanssaan, tuolloin kilpailija Vin Diesel. Outoa on, että monet Skyline elokuva, tehty runko jäljennöksiä vanhan VW Bettle useimmat näyttävät, mutta tämä on 100% ja alkuperäisellä.

Vaikuttava kokoelma autojen Paul Walker ja Roger Rodas, video

Siksi saksalaisen erikoistunut klassisia autoja, GT-A International myy parhaillaan erikoisyksikön. Hinta ei ole tiedossa. Mutta joukko arvioijille, kireää, on arvioinut, että antanut harvinaisuus auton ja alhainen mittarilukema puhumme hintaluokassa välillä 750000 ja 5 miljoonaa euroa. Paljon rahaa, epäilemättä.

Piittaa kaikki tämä, Tätä seuraa toteutumista uuden elokuvan, seitsemäs, joka julkaistaan ​​ensi vuoden huhtikuussa. Nyt tiedämme vain joitakin yksityiskohtia nauha, mutta samalla osoitamme ensimmäinen virallinen traileri. Epäilyksiä syntyy, kun esiintyminen Paul Walker, joka Kuten muistatte kuoli liikenneonnettomuudessa puoli ammunta loppuun.