nyheter

Karma Revero: amerikansk presse noen annen bil anbefales etter testing

Etter å ha testet den første Karma Revero har det amerikanske pressen vært usedvanlig hard og kritisk av modellen. Hans enorme vekten påvirker ham dårlig, og etter 3 år med utvikling for å re-lansere markedet har neppe endret eller forbedret den opprinnelige Fisker Karma.

Den oppstandne Fisker Karma, Karma Revero nå døpt.

etter å ha brukt ca 4 år ut av markedet, tre av dem er fortsatt under utvikling som en større oppgradering, har Fisker Karma tilbake til markedet, selv om ny identitet, og blir nå kalt Karma Revero antas, men ved første øyekast synes ikke å ha endret seg mye.

Etter fiaskoen av Fisker Automotive Karma kommersielt Han kastet i 2011 og gikk konkurs i 2012 den kinesiske gruppen Wanxiang Group tok Fisker eiendeler i en langvarig juridisk prosess, bare for å re-starte Karma prosjektet, som endte opp med å ta navnet på selskapet, med ledere fra Tesla og Cadillac foran den, tilsynelatende frie hender til å handle. Nå, 3 år senere, er Karma Revero allerede i gaten, og resultatet ser ut til å ha vært mye verre enn forventet.

I teorien, Revero Det burde ha kommet til markedet snart når han var i hendene på Universal Group, men når det lanserte prosjektet måtte bli forsinket betraktelig. Ifølge uttalelser fra selskapet på den tiden fordi de måtte omstrukturere mye mer enn de trodde først å gjøre modellen var akseptabelt. Tilsynelatende har de ikke lyktes.

Den nye Karma synes å være en komplett katastrofe.

Etter å ha blitt presentert sist vi så på som minst eksternt, modellen hadde ikke endret siden den første presentasjonen til tidlig, Som for sine spesifikasjoner, til tross for medgått tid og de enorme teknologiske fremskritt de siste årene, i form av enten ytelse tid. Den eneste håndgripelig endringen har vært fargekartet, nå har nye fargealternativer.

Den første testen utført av den amerikanske pressen, sannsynligvis den eneste som kommer til å probarlo- har ikke vært så bra, i beste fall har de beskrevet det med en konsis "det fungerte", som vi kan oversettes som "arbeid" i den mest bokstavelige forstand av ordet. Men en fersk artikkel av Bloomberg signert av Hannah Elliott har vært ganske kritisk til den antatt nye modellen (for å si det mildt), fremhever de enorme feil presentert av Revero.

Ikke kjøp en Karma Revero i stedet kjøper en Tesla. Eller noe annet. Hannah Elliott Bloomberg.

Den Revero har ikke klart å tilfredsstille alle.

Og tittelen perfekt beskriver innholdet i artikkelen: "Ikke kjøp en Karma Revero i stedet kjøper en Tesla. Eller noe annet ". Etter en uke med Revero, er det beste å si Elliott kom bare fra noen vinkler så nesten pen. De eneste positive var at modellen hadde en elektrisk drivverk og hadde så ut til å være dyrt, ikke mer, men ikke bedre enn andre lignende eller billigere modeller.

De viktigste problemene ser ut til å ha vært deres høy vekt, 2450 kilo offisielt erklært (Tyngre enn en Ford F-150 pick-up) som alvorlig tilstand ved akselerasjon eller i tillegg til deres mekaniske egenskaper, bare 80 km av elektrisk rekkevidde takket være dets batteri på 21 kWh, beveger et forbruk på 11.76 liter / 100 km når opererer 2,0-liters 4-sylinder som gjør generator når batteriets kapasitet og maksimal akselerasjon heller diskrete, 5,4 sekunder for å fullføre 0-96 km / t er oppbrukt.

alt Tallene betydelig lavere sammenlignet ikke bare til de rivaliserende modeller, men andre vesentlig billigere modeller. Som Elliott påpeker, er enhver Tesla Model S raskere og har mye mer makt autonomi og selv Chevrolet Volt har en mye lavere drivstofforbruk. Sammenlignet med luksus modeller prisklasse, $ 130 000 basisprisen, er Revero mindre prestacional og dyrere.

Den Revero ser ut til å følge Karma og være kortvarig.

Som for sine kjøreopplevelse, er beskrivelsen av Bloomberg artikkel ganske hardt: "Det er som å tygge sand ". Den tunge vekten av modellen, i ordene til Elliott, fikk ham til å tro at han var å trekke håndbrekket. Andre legemidler som har blitt smakt og Revero, som Motor Trend, har vært mye mer velvillig med modellen, men absolutt sine tall på papir, selv om kan virke bra i begynnelsen av dette tiåret, De er nå helt ut av sammenheng.

Etter flere år med utvikling, oppdateringen ikke virkelig bringer noe nytt ytelsesnivå med hensyn til den opprinnelige og estetisk modell, selv med tanke på at det er en subjektiv kriterium, ikke lenger en modell for å treffe markedet for seks år siden og har fortsatt å bli markedsført allerede har lidd mer enn logisk estetisk ansiktsløftning.