land Rover

Range Rover Sport 2018: nämä ovat muutoksia, jotka ovat Ison-Britannian SUV

Land Rover on työn alla "facelift" (facelift) yksi sen tärkeimmistä malleja. Uuden Range Rover Sport 2018 yltää autoliikkeiden kohtaamaan viimeinen kaupalliseen vaiheeseen tässä sukupolvessa. Mutta mitä uusia tuotteita sisällytetään Britannian SUV? Me ennakoida tässä artikkelissa.

Range Rover Sport 2018 - vakooja kuva

Spy Photo Range Rover Sport 2018.

Viime kuukausina on olemassa useita tilanteita, meidän valokuvaajat ovat onnistuneet saalis eri prototyyppejä uudesta Range Rover Sport 2018. On tunnettua, että Land Rover työskentelee perinpohjaisesti, eli "facelift" (facelift) nykyisen sukupolven brittiläisen SUV, käyttöön vuonna 2014, joutuu sen viimeisen kaupalliseen vaiheeseen.

mutta, Mitä muutoksia kokevat suosittu malli Land Rover? Hyödyntämällä julkaisemisesta viime vakooja kuvia ovat päättäneet kerätä kaikki tiedot tiedämme ja joiden kanssa aiomme esittää monia innovaatioita, jotka löydämme uuden Range Rover Sport 2018 Ja vaikka jo joitakin parannuksia otetaan käyttöön malli 2017, jossa tämä päivitys tuotemerkin mennä vielä pidemmälle.

Alkaen esteettinen osa, Tärkeimmät muutokset keskittyvät edessä, uuden puskurin uusia tapoja ilmanottoaukot ja tukemalla rekisterikilpi. Myös debyytti tarkistettu alkuun grilli ja uusittu ajovalot. Jos laitamme valokeilaan takana, kaikki menee ohi jotkut ratsastajien samanlainen tyyli on kantaesittänyt uusi Range Rover katsella.

Range Rover Sport 2018 - vakooja valokuva takaisin

On odotettavissa, että uusi Range Rover Sport tehdä ulkonäkö lopussa 2017.

Sisätilojen kehityksen vaikkakin pieniä odotetaan myös. Lisäksi uusi infotainment järjestelmän odotetaan syöttää uuden Land Rover verhoilu tai leikata väri sisustaa ja mahdollistaa henkilökohtaisemman ilmaa sisälle Britannian SUV.

Mitä tulee Moottorivalikoima Range Rover Sport 2018, parannukset kulkevat uuden moottoriperheen Ingenium Jaguar-Land Rover. Uusista vaihtoehtoja esiin seuraavat:

  • Ahdettu V6 3,0 litraa ja 380 hv
  • V6 3,0-litrainen turbodiesel 300 hv
  • Moottori 5,0-litrainen V8 ahdettu 510 hv

Range Rover Sport 2018 - vakooja kuva Side

Lisäksi kosmeettisia muutoksia, Range Rover Sport 2018 ensi-kehitystä mekaanisen osiossa.

Entä Range Rover Sport Hybrid? Plug-in-hybridi-versio on täysin uusi nopeammin kuin yhdistelmä 3,0 V6 dieselmoottori, jossa on sähkömoottori 35 kW (48 hp), joka tällä hetkellä tarjoaa yhteenlaskettu teho on 335 hv, mutta ei ole pistoketta toiminto. Muutama kuukausi sitten julkaisimme joitakin vakooja tarkastuseränsä tämän vaihtoehdon ja joissa voisimme jopa nähdä sisälle kuvia.

Land Rover myös käyttää tätä "kohotusta" päivittää PHEV mallia. Se muuttuu uuden perheen moottorit turbo-neljä 295 hv toimii sähköjärjestelmän toimittaa noin 200 hv. Sähköliesi on noin 50 km kautta litium-ioneja 35 kWh. Tämä yhdistelmä oli ensimmäistä kertaa Range Rover Sport Concept_e PHEV.

Yhteinen nimittäjä kaikille mekaanisia vaihtoehtoja on hyödyntää automaattivaihteiston ja kahdeksan nopeus järjestelmä AWD pysyvä.

Spy video uutta 2018 Range Rover Sport.

Milloin näemme tämän tärkeän päivityksen? Kuten alussa todettiin artikkelin, nykyisen sukupolven Range Rover Sport saapui näyttelytilojen vuonna 2014. On odotettavissa, että viimeinen suuri virittää-do ulkonäkö myöhemmin tänä vuonna, niin se tullaan markkinoimaan mallina 2018. Muista, että on säilyvyysaika on kahdeksan vuotta.

Range Rover Sport 2018: takaisin metsästää lähestyvästä kasvojenkohotuksen

kuvat: Phocarmedia