DS

DS4 DS4 Crossback ja 2016, ensimmäinen ja uudistumisen Ranskan brändi

Mitään, meillä on uusia Ranskan mallia. Brändin premium kaikkea DS, jonka juuri virallisen mikä on hänen ensimmäinen tuotanto SUV Crossback DS4. Se tekee uudistetun ulkoasun DS4, joka esitettiin kerrallaan.

Totuus on, että olimme aikaisemmin nähty ja ansiosta vuoto Tsekistä. Mutta nyt ne ovat virallisia, ja DS on esittänyt kerralla. Ensimmäinen on uudistettu DS4 2016, joka debytoi uusi suunnittelufilosofiana tuotemerkin ja muiden, DS4 Crossback Kyseessä on ensimmäinen malli SUV brändi. Kaksi merkittävistä muutoksista, joilla näemme luonnon vuoden 2015 Frankfurtin autonäyttelyssä.

DS4 2016 esittelee uudet kasvot, vaikka sen tyyli pysyy muuttumattomana

Aina DS tunnetaan malleissa antavat uuden ulkonäön, mitä voimme nähdä muita merkkejä. Vaikka on totta, että DS4 on aina ollut Citroen C4 lähtökohdan, mutta koska molemmat yritykset erota viime vuonna, näemme, miten tämä vie omaa rataansa suunnittelussa.

Tällä kertaa on ilmeinen uuden muotoilun filosofiaa DS, DS kutsutaan siivet, ja voimme jo nähdä niiden muissa malleissa, DS3 ja DS5. Tämä on ilmeistä näyttämällä tarkemman, jossa on suurempi määrä elementtejä ja edessä kromi yksityiskohtia. Kuten uuden ajovalot LED-tekniikalla olimme nähneet muissa tuotemerkin tuotteita ne sisältyvät. Beyond että suunniteltu uudet DS4 ei joka eroaa huomattavasti.

Myöskään sisällä, missä kyllä vastaanottaa merkittävä tekninen parannus. Tämä on ehkä kaikkein parantunut palkkion kompakti näkökohta ranskalaista alkuperää. Innovatiivisia ratkaisuja on otettu käyttöön, kuin edellä mainittu LED-ajovalot. Eräs esimerkki on DS yhteysruutu seitsemän tuuman kosketusnäyttö, avaimeton ja alkaa, hierova istuin ja pysäköintitutka kamera. Ratkaisuja, jotka parantavat elämän aluksella ja mukavuutta kaikille matkustajille.

Sisustus näyttää edelleen laatua ja hienostuneisuutta sekä lisää teknologian

Kuten moottoreiden ole liiallista kehitystä. Täydellisen valikoiman on säilytetty, mutta parempi suorituskyky ja tehokkuus kaikkia moottoreita. Kolmen korttelin dieselöljyn ja bensiinin niin monta Ne muodostavat mekaanisen tarjontaa. Diesel alue alkaa 120 hv BlueHDi 120, mahdollisesti jopa 180 hv BlueHDi 180, joka on aina liitetty automaattiseen EAT6. Kaikissa tapauksissa muodostavat S moottoritekniikka&S, joka sallii vähentää polttoaineen kulutusta ja päästöjä.

Jos puhumme bensiinin tuotantoa se on monipuolisempi, löytää tässä mielessä tehokkain yksikkö kaikki, jota edustaa THP 210 hv. Tämä on lisännyt sen valtaa suhteessa nykyisen aseman, saavuttaen 285 Nm ja liittyy aina manuaalisen kuuden vaihteisto. Jälleen tehokkuus ja säästäminen on suurin, koska vaikka niillä olisi suuri valta DS4 THP 210 vastaavat hyväksyttyä menoja 5,9 litraa 100 kilometrillä.

DS4 Crossback

Kuten sanoimme Ranskan kompakti on saapunut mukana ensimmäistä SUV brändi, DS4 Crossback. Totuus on, että se vie jonkin uuden DS4 ja nostaa se sopii korkeampaan ajoasennossa. Vedonlyönti strategia monet valmistajat ja joka varmasti auttaa Ranskan brändi saa myydä useita yksiköitä.

DS4 Crossback on ensimmäinen SUV Ranskan tuotemerkin, mutta varmasti enemmän tulee

Ulkoisesti se vaihtelee vähän, jos ollenkaan. Edessä muotoilu on sama, jossa DS konseptin Wings taas. LED optiikka ovat myös läsnä, ja edustavimmat muutokset tulevat selvästi pyöräkoteloiden suojaavia mustaa muovia ja kromi tangot katolla jotka korostavat SUV luonnetta mallin. Pidemmälle, että malli on ihan Kompaktin veli.

Sama se sattuu sisustus missä kerää Sama tunnelma laatua ja hienostuneisuutta, että tulisi osoittaa kaikki DS. Tekniikka on sama kuin DS4, mukaan lukien kehitys on aiemmin mainittu. Kehitys palvelee pitää molemmat mallit päivitetty standardeja näemme segmentissä.

Mekaanisessa osassa DS on valinnut Crossback ei ole sama vaihtoehdot kuin perinteisessä veli. Vaikka se on sama tehokkaampien teknologioiden ja säästöjä, SUV on käytettävissä vain heikoin variantit alue, puuttuu täysin TTP 210. Vielä alue käsittää kolme diesel- ja kaksi bensiinin lohko.

LED-ajovalot ovat valinnaisia, mutta on osoitus sisältää teknologian ja uusien DS4 DS4 Crossback

Vaikka olemme jo tiedossa, DS4 DS4 2016 ja kunnostettu Crossback on mahdollisuus nähdä ensimmäisen kerran Frankfurtin autonäyttelyssä joka avaa ovensa 17. syyskuuta. Tulee miehittää kunniapaikalla korokkeelle Ranskan tuotemerkin, erityisesti SUV, koska se on uusi laivaston ensimmäinen Ranskan tuotemerkin.