Opel

Opel Astra OPC vil montere en 1,6 Turbo 2017

Siste uttalelser hevder at under panseret på den nye Opel Astra motorer ikke mer enn 1,6 liter slagvolum som tyder på at OPC-versjonen ikke vil blokkere dagens 2,0-liter som nå brukes.

Vi kommer nyheter om den nye kompakte tysk. Jeg desvelábamos noen timer siden prislisten for den nye Opel Astra Spania 2016 på sine mer konvensjonelle versjoner. Nå er det på tide å snakke litt neste Opel Astra OPC at fra Australia avansere vi at under panseret vil være en bensin enhet 1,6 liter.

I prislisten er Astra 2016 ECOTEC bensinmotorer i størrelser på 1,0 liter og 1,4 liter, men vi vet fra de tekniske data fra produsenten som vil senere blokk 1,6 Turbo ECOTEC direkte innsprøytning med start / stopp-system 200 CV for konvensjonelle versjoner. En kraftigere versjon av den samme motoren vil være ansvarlig for å flytte Astra OPC.

Vanligvis de nye generasjoner kommer med mer kraft, men Opel vil ikke være lett å presse sin 1,6 til poenget med å overvinne 280 hk og 400 Nm momentet fra det 2,0 liter av den aktuelle modellen. Selv om den franske gruppen Ptil har klart å få motoren 270 hk 1,6 gasolinahasta i 308 GTi, venter på å presse litt mer for versjon R.

Nye Opel Astra 2016 vil ikke telle som motorer på 1,6 liter.

Hvis Opel ikke blir overstiger kraften i dagens Astra OPC vil ha muligheten til å spille med en mindre kraftig, men en kompakt sportsbil effekt / vekt-forhold med fordel fra forrige generasjon får best ytelse.

Den lavere vekt vil være nøkkelen til den nye Opel Astra 2016

En av de utestående funksjonene i den nye Opel Astra 2016 Det er betydelig redusert i vekt 200 kg, og med et minimum på 120 kg av forskjell fra sin forgjenger. Faktisk er en av de tiltak som anvendes for å oppnå denne forskjellen er å redusere størrelsen på nesten 50 mm legeme som ville hindre store motorer montert.

Videre uttalelser sjef Opel Astra, Marc Schmidt, hendelser tyder på at større motorer kunne ri for en meget spesielt prosjekt.

Opel Astra OPC Extreme er den spesielle utgaven som fullfører serien med 300 hk og mye karbon fiber.