jaguaari

Huutokaupassa Jaguar XJ220 kuninkaallinen Brunei

Kuninkaallisen perheen Brunein pidetään yhtenä suurimmista yksityisistä omaisuudet maailmassa. Nyt yksi hänen autoa, Jaguar XJ220 huutokaupassa. Vaikka nyt ei kuulu kuninkaalliset, tämä Jaguar XJ220 erityistä kuului aikoinaan Brunein sulttaanin, yksi maailman rikkaimmista miehistä.

Made in 1991 Jaguar XJ220 tilasi henkilöstön kuninkaallisen perheen Brunein

Valtion Brunein tai rauhan asuntoon, on pieni alue saaren pohjoisosassa Borneon. Rakenteella autoritaaristen hallitusten sulttaani on yksi maailman rikkaimmista miehistä. Se on tunnettu maailmanlaajuisesti sen ylilyöntejä ja jätettä. On yksi suurimmista kokoelmista henkilöautojen maailmassa, Yksi on Jaguar XJ220 huutokaupataan.

Silverstone huutokauppakamari vastaa tuo myyntiin tänä erityinen yksikkö. Se tulee olemaan 15. marraskuuta aikana keskittyminen Lancaster Vakuutus Classic Motor Show Birmingham. Se ei ole ainoa malli huutokaupattiin, mutta on luultavasti yksi kaikkein vetovoima tuo, koska sillä on tärkeä historia takanaan.

Jouluna 1980 Jaguar konepäällikön tuolloin, Jim Randall, alkoi hahmotella ajatus oli pitkään hänen päässään. Super etuveto virtansa V12 tyrmistyttävä. Hänen tarkoituksenaan oli tehdä autosta nopeamman kadulle ja tehokkain koskaan rakennettu. 

4 litran V6 annettiin kiihtyvän 0-100 km / h 3,5 sekunnissa

Lopulta vuonna 1988, aikana autonäyttelyssä Birminghamissa, Englannissa, oli ensimmäistä kertaa käsite. Varustelun tunnelmallinen moottorin V12 48 venttiilit ja 530 hv, joka pystyi toimittamaan kaikki valta kaikki neljä pyörää. Maailma hämmästyi sellainen olento ja Jaguar päätti lopulta vihreää valoa hankkeen mutta tietyin edellytyksin.

Ensimmäinen on, että valtava moottori muutettiin V6, ja toinen oli alle rakennettavaan hyvin rajoitettu määrä yksiköitä. Vain 281 yksikköä tuotettiin yli kolmen vuoden ajan. Tämä tekee XJ220 on yksi Omituisin ja halutuimman keräilijöiden maailman suuria autoja. Ei ihme, sillä tehdas mukana tuli virallisia huippunopeus 350 km / h.

Kyseisen yksikön tehtiin TWR Jaguar 1991 Oxfordin kasvi. Sen alustan numero on 220693, ja pyysi kuninkaallisen perheen Brunein, jolloin siitä tuli osa yksi suurimmista kokoelmista koko maailmassa. Kahdeksan vuotta auto oli Aasiassa. Päästyämme 2272km vain jälleen palautettu Britanniassa.

On arvioitu, että myyntihinta nousee 280.000 eurolla. Joku onnellinen otatte kotiin

Nykyään Jaguar XJ220 on vajaat 6000 mailia sen matkamittari, noin 9600 km. Mentyään läpi kaksi asiakasta yhtenäisyys säilyy täydellisesti. Siksi huutokauppakamari näyttää kuin toiveikas, kun se tulee tarjouskilpailun ratkaisua. On arvioitu, että saavuttaa myyntihinta 280.000 eurolla olevan noin. Bargain huomioon sen historiasta.