Peugeot

Peugeot 308 2018: detaljer om renovering av kompakte Gallo

Etter filtrering og første forhånd, Peugeot endelig avslørt alle detaljer og bilder av den forventede fornyelse av sin kompakte. Den nye Peugeot 308 2018 debut før oss med et moderne bilde med teknologisk utstyr som drar nytte av ankomsten av nye systemer. Den nye Peugeot 308 og 308 SW vil bli produsert i Sochaux (Frankrike).

Peugeot 308 2018 - Front

Peugeot 308 2018. Den franske kompakte fornyes innvendig og utvendig.

Innen uker siden de første bildene lekket Nye Peugeot 308 2018. Kort tid etter det franske selskapet avduket det første bildet av sin fornyet modell med de første detaljene i denne lenge etterlengtede oppdateringen. Vel, nå, nesten en måned senere, den Lion merkevare har gitt all informasjon om "ansiktsløftning" (facelift) kompakt Peugeot.

Med mer enn 760.000 solgte enheter siden lanseringen, Peugeot 308 er en av de viktigste modellene selskapet. Med bruk av denne fornyelsen, håper merkevare til å skrive et nytt volum i historien til 308. Som nevnt i vår forrige artikkel, den nye Peugeot 308 har blitt renovert innvendig (Spesielt) og ut (Minor).

Du kan nå skryte av å ha alle systemer kjører hjelpemiddel som allerede var i den nyeste utgaven av det franske selskapet, Peugeot 3008 og 5008. Men bedre start ved detaljering endringene som er synlige for det blotte øye. Som de sier, jo bedre vi delt. Med en flytende og elegant stil, er uttrykksfull design stede i seks trimme nivåer som omfatter sitt utvalg: Access, Active, Allure, GT Line, GT og GTi.

Peugeot 308 2018 - Interior

En titt på innsiden av fornyet modell av Peugeot.

Den nye Peugeot 308 2018 vil være tilgjengelig i to typer av organer: Kombi og SW (Family). Hvis vi fokuserer på forsiden, innser vi at vi har en ny panser, med skarpe linjer, vertikalt grille krone. Den karakteristiske løve og bokstavene "Peugeot" vil også gjøre en opptreden. Til dette må vi legge til de nye støtfangere og nye optiske design med LED kjørelys for belysning. Høyere versjonene har full LED frontlykter.

Hvis vi ser på baksiden, samt nye støtfangere finner vi en bolig av lysene som har vært skjult. Avhengig av terminerings konfigurerte enderøret være synlig eller ikke. Tilpasningsmuligheter har økt med tre nye aluminiumsfelger og en palett av ti farger for kroppen som vil være tilgjengelig fra tidspunktet for lanseringen av den nye Peugeot 308.

Når vi ser bort utsiden og ta en titt på bildene av interiøret, ser vi en mer raffinert interiør plass med en utvikling som søker å styrke sin styrke. den nye Peugeot i-Cockpit gjør en opptreden, åpner kommandoen "Shift by Wire og Park 'på modeller med automatgir EAT8, er det en ny kapasitiv berøringsskjerm og vi vil ha et nytt utvalg av møbeltrekk og høyere kvalitet ferdig.

Peugeot 308 2018

Rekkevidden til 308 består av seks flater og to organer (sedan og SW).

Tilkobling, som allerede foreslått, vil det være en av styrkene til den nye Peugeot 308 og Peugeot 308 SW. hans Infotainment system støtter MirrorLink, Android Auto og Apple carplay.

Og hva med systemer kjører hjelpemiddel? Det er et annet aspekt som har søkt å forsterke. Blant andre teknologier, vil den nye 308 varsle funksjon kollisjonsrisiko, aktive varslings ufrivillig skifte kjørefelt, våken oppmerksomhet til sjåføren, automatisk tenning lys road, trafikkskilt anerkjennelse, Visiopark en regulator aktivt med Stop hastighet, Park Assist eller varsel om død vinkel.

Med hensyn til motorutvalg, det er viktige utviklingstrekk. Den legger til å levere nye motorer bensin og diesel mer effektiv. Bensin, har vi en ny motor Puretech 130 S&S i forbindelse med en ny manuell girkasse med seks gir. Denne mekanismen vil ikke være tilgjengelig før senere i år. Den andre store scoop i området er ankomsten av BlueHDi dieselmotor 130 S&S i kombinasjon med manuell girkasse indikert. 

Peugeot 308 2018 - frontlykter

Den nye ser Peugeot 308 2018.

En annen endring som gjennomgår de mekaniske stjerner Peugeot motoren 308 GT 180 S BlueHDi&S siden frigjør automatgir EAT8 ny generasjon.

Den nye Peugeot 308 og 308 SW er produsert i fabrikken som PSA-gruppen har i Sochaux (Frankrike).