Ford

Ford Mondeo 2017, fornyelsen som kommer fra Detroit

Han var ventet, og har endelig gjort en opptreden. Ford Mondeo Sport har blitt avduket på bilutstillingen i Detroit. På mer enn gode endringer som er utviklet en mekanisk legger V6 med 325 hestekrefter.

Små kosmetiske endringer, som alle forbedre den generelle utseendet på Mondeo

En del av listen over utviklingen i Detroit Motor Show 2016, og til slutt Ford Mondeo 2017 Det har blitt gjort offisielt. Selv om presentasjonen har vært under navnet Fusion (handelsnavn i USA), er sannheten at den europeiske versjonen vil få de samme endringene og samme mekaniske rekkevidde, men for nå vil det ta noen måneder å ankomme.

Først av alt, har Ford Mondeo estetisk renovert / Fusion. Hva vi sier og gjør akkurat det ble klart noen dager i spion bilder som viser hvor fullt eksponert. Stil endringer i hele kroppen mens ikke endre det generelle utseendet på bilen selv at forbedre den faktiske.

På forsiden ser vi en helt ny støtfanger, tilpasset ny front, smalere grille og stilisert enn dagens. Disse endringene gi følelsen av å gjøre Ford Mondeo mer strømlinjeformet og smalner av på forsiden. området med integrering av nye frontlykter, som fra nå av vil ha full LED-teknologi.

Mondeo vil være en av de mest stiliserte markeds salonger

Den siden er fortsatt den samme, bare det vil endre utformingen av noen sett med dekk. Som for den bakre også vi observerte endringene er lavere enn foran, men mer slående. Den viktigste av disse er bArra krom koble begge baklysene (Også med LED-teknologi). Til dette må legges en støtfanger pusset opp med nye eksosutslipp.

Bak lukkede dører endringene er mindre opplagt. Ford har fokusert på å forbedre ytelsen til sine systemer for å tilby et helt nytt utseende. Spesielt ankomst Infotainment SYNC3. Den siste generasjonen som tillater bedre tilkobling mellom bilen og vår mobile, blir også mer intuitivt og lett å håndtere.

Vi bør også nevne implementeringen av moderne systemer sikkerhet, for eksempel filskift advarsel, blind flekk indikator, Parkering assistanse og fotgjenger detektor. Sistnevnte er en absolutt nyhet, og takket være et team av kameraer installert i frontruten på bilen er oppnådd.

Interiøret vil inneholde mer teknologi, selv om presentasjonen av elementene er den samme

Til slutt bør vi nevne mekanisk problem. Mens Mondeo ikke endres i det hele tatt som en plattform, hvis Ford ønsket å forbedre ytelsen til sine motorer. De vil forbli Foreliggende versjoner diesel og bensin pluss hybrid variant som det har blitt revidert for å forbedre sin atferd og autonomi. Sistnevnte vil bli produsert i Spania.

Den virkelige nyheten i dette feltet kommer med Sport-varianten. Dette vil komme med en ny EcoBoost bensinmotor V6 2,7 liter istand til å generere 325 hestekrefter. Denne versjonen ikke bare kommer sammen med den ekstra kraft, men hele suspensjon vil også bli bedre til å takle en mer dynamisk oppførsel.

Den nye Ford Mondeo blir først lansert i det amerikanske markedet. Ved ankomst til det gamle kontinentet er det ikke forventet før neste år. Til dette, men så langt har ikke fått lov til å se, må man legge til den mest raffinerte varianten av alt, Ford Mondeo Vignale, som igjen vil ha det ekstra kvalitet.

Den forkrommede er den store nyheten på ryggen. Eksos se variant Sport