nyheter

Den DeLorean DMC-12 verdens mektigste, for salg på eBay

Er du en fan av DeLorean DMC-12? Da dette interesserer deg som det er for salg en enhet som lett kan bli den mektigste av alle tid DeLorean. Med 570 hk takket være en turboladet V6-motor Buick opprinnelse, er DeLorean DMC-12 i salg via eBay, og hevder å være den raskeste DeLorean.

den DeLorean DMC-12, tre tiår senere, drar han lidenskaper. Til tross for sin katastrofale kommersielle liv, som endte med selskapet grunnlagt av John DeLorean DMC-12 det er en av disse bilene kult, nå stardom takket være sin ledende rolle i trilogien "Tilbake til fremtiden".

For tiden er det fortsatt bor noen tusen av de 9000 enheter av DeLorean DMC-12 laget deres dag totalt, men eieren sier denne enheten er DeLorean raskere eksisterende. Opprinnelig, DeLorean hadde en 2,8-liters V6-motor og 150 hk, men eieren av denne bilen bestemte han ønsket mer.

Uten å tenke to ganger, Dette DeLorean monterer en 4,3-liters V6-motor og opprinnelse Buick, laget av aluminium på grunn av endringer i Duttweiller Performance. 

Alt arbeid og maskinteknikk med dyptgripende endringer, blant disse er ladning med en dobbel turbolader, og hensiktsmessig forsterket, respektive strøm utgjør ikke mindre enn 570 hk i sin nåværende elektronkonfigurasjon sett, selv i dyno har kommet for å gi reell bestialitet av 708 CV.

Utskifting motoren er høydepunktet av enheten, muligens bli en av de mest potente DeLorean eksisterende. Resten av bilen har også endret seg i små detaljer som innsiden eller dekk (også originale DeLorean, men i en uvanlig design), og inkluderer kilometerteller 36,897 miles reist, en 59,380 kilometer

Hvis du ønsker å vite mer detaljer om denne DeLorean, ikke gå glipp av video, hvor alle forandringer er forklart samt hvordan dette tallet har nådd en slik høy effekt. Hans eier har lagt ut for salg gjennom eBay og auksjon har nå nådd $ 19 300, i fravær av litt mer enn en dag å fullføre salget ...