bil tester

Subaru Outback 2.0D Lineartronic testen, ren allsidighet

Subaru er en veldig spesiell merkevare. Produktutvalget er beregnet for en bestemt klient, men absolutt sine modeller som alle. Som vi viser vår test Subaru Outback 2.0D med 150 hk Lineartronic endring.

Subaru er annerledes, det er et merke som vil bli gitt til stor fanfare, er ment å trekke oppmerksomhet til en rekke helt spesielle og spesifikke produkter. Som nevnt i sitt slagord: "For elskere av livet" japanerne har lang erfaring i produksjon biler for de som leter etter noe mer enn en sedan eller familie. svært allsidige modeller som ikke bare erobret deres klientell fyr, men alle som går der. For å bevise at jeg fikk muligheten til å kontrollere slike krav under en langtidstest av Subaru Outback 2.0D 150 hk med automatisk Lineartronic.

Feltet er deres naturlige habitat, men egentlig er så allsidig som ikke bryr seg hvor du går

For de som ikke kjenner historien til Subaru, og sa at den japanske merket er relativt ung i forhold til andre lette produsenter. Grunnlagt i 1953 Subaru er et japansk ord som betyr Pleiadene konstellasjon som det henvises ikke bare i navnet, men også i logoen, med fem små stjerner og en større sjette. Til tross for øyeblikket har 63 år gammel, har merket blitt en pioner i utviklingen av all-wheel drive biler. En filosofi som i dag er en del av hans DNA og brukes i alle biler produsert, bortsett fra Subaru BRZ.

Men ateniendo den enkelte sak av historikk, må jeg si at det er deres største modellen, sitt flaggskip. Først produsert i 1994, refererer navnet til en av de mest tørre og ørkenområdene i Australia. En intensjonserklæring av sine off-road egenskapene, som jeg vil snakke senere. Outback ble oppfattet som en ranchera siden oppstarten, og denne funksjonen har ikke gått tapt gjennom årene, men snarere tvert imot, blir større og mer utviklet seg igjen. For tiden er vi på femte generasjon, som ble introdusert i slutten av 2014. En ny generasjon som bevarer egenskapene til forgjengeren, men introduserer forbedringer i dagens ganger.

Fra et estetisk synspunkt, har endringen ikke vært veldig merkbar, men veldig smigrende. Skalpell små justeringer her og der gjør det for å være en mer elegant, mer attraktivt bil. De fleste av endringene fokuserer på forsiden, der en nese integrerer fullstendig redesignet fra et nytt deksel til nye frontlykter, som bruker bedre belysning teknologi, skriver LED for kort og halogen høy effekt for lang. Som jeg sa den nye Outback gevinster emballasje enn sin forgjenger, og selv om endringene er ikke mye høyere kroppen gir følelsen av at dette er en helt annen bil. En utvikling som har gjort ham stor sannhet.

Subaru flaggskip, jo mer teknologisk og fullstendig. Alt stolte av å markere

22 år siden ble det merket Subaru risikabelt å ta en kombi stasjonsvogn med firehjulsdrift. I dag er mange rivaler kopiere deres flerbrukskonsept

Denne gevinsten er spesielt merkbar i interiøret. Riktignok deres reklamekampanjer Subaru betaler mer oppmerksomhet til ytelse og allsidighet av Outback at kvaliteten. Du har ingenting å misunne til andre produsenter kan krysse a priori høyere. Personlig ble jeg overrasket over oppmerksomheten på detaljer og kvaliteten på materialene som brukes. velvalgt materialer og som jeg sier forlater bevis til andre produsenter som kaller seg "premium". Men denne kvaliteten er ikke bare notat i takt, men den opplevde følelsen. Fra det øyeblikket at den åpne døren bemerker en godt laget og godt løst med en oppfatning av styrke og seighet kokte atmosfære.

Selv om mange sier at Subaru Outback er utformet og beregnet for det amerikanske markedet, er sannheten at det passer som hånd i hanske på alle kontinent eller situasjon. Langt overgår europeiske standarder. Det må ha blitt designet for amerikanerne, men det viser at du har tenkt på klienten slag i Europa når du skriver inn. En kvalitet og håndverk som legger i denne generasjons teknologi. Egentlig mye teknologi. Japanerne har utviklet neste generasjons systemer for Outback, og dette er den eneste modellen i området å avhende dem.

Blant det store utvalget av deltakere inkludert tilstedeværelse av Syn, kun tilgjengelig med automatgir og den høyeste finish av alt, Executive Plus. Består av et sett av kameraer og sensorer, de spore alle som passerer foran oss, advarer farer og handler automatisk dersom vi ikke ignorere dem nå. For noen måneder siden hadde vi muligheten til å teste teknologien syn, blir overrasket og fascinert av fart og selvtillit som det virker. En banebrytende system er nødvendig hvis han ønsker å kjempe med andre produsenter og spesielt med tyskerne kraftig.

En nøktern, men godt ferdige interiør. Godt valg av materialer og god følelse av holdbarhet

Den teknologiske utviklingen er også tydelig i form av innholds skjermer. Outback har to, én i instrumentpanelet, som rapporterer på forbruk, kjørelengde, navigasjon og justeringer, blant andre, og mer, med en størrelse på syv inches og tastetrykk, som ligger på hovedkonsollen . Forbedringen består ikke bare teknologi som inkorporerer denne skjermen, men på den måten er det integrert i resten av interiøret. Det gjør det mer elegant og i samsvar med den generelle følelsen av indre kvalitet tidligere nevnte måte.

Hvis vi snakker om verdensrommet, gjør først fortelle deg at Outback ikke er en kompakt. Det er en veldig stor bil, med en total lengde på 4.815 meter. Det er ikke bare stor og klumpete, men det føles som sådan, er ikke ment å skjule det. Og hvor ellers merke til at plassen er inne. Å si at ledig plass er et understatement. Det er ikke en eneste dimensjon som er knappe eller begrenses. Komfortabel og romslig som vil beboerne i bakre enn forsetene. Ingen problemer eller ben og hode. Ikke å sette eiendeler av beboerne, fordi det du viser sin enorme stammen på 512 liter, 1,848 liter hvis utvid brettes helt ned den andre raden seter, bor en helt flat overflate.

Jeg ønsker ikke å gjenta meg selv, men Subaru har fokusert sin innsats på å forbedre kvaliteten på Outback. Ikke bare har det gjort når du velger materialer eller designe interiøret, men det har også gjort seg tid til å sette seg bak rattet. Si det er en komfortabel bil er for begrenset. I mange øyeblikk av langtidstest ga det meg en følelse av å reise i AVE. La meg forklare. Fjæringen er konstruert for å vise rutero og behagelig karakter. Den store forskyvning av sine fjærer og suspensjon armer, samt å være støttet på gummidekk med masse å gjøre oss til å reise om bord en av de mest komfortable biler i segmentet, som en flygende teppe i spørsmålet. Uansett tilstanden til veien eller hindring stede Outback vinner absorberer og filtrerer ikke noe.

Bilde 1 - Test Subaru Outback 2.0D LineartronicBilde 2 - Test Subaru Outback 2.0D LineartronicBilde 3 - Test Subaru Outback 2.0D LineartronicBilde 4 - Test Subaru Outback 2.0D Lineartronic

Subaru Outback 2.0D test Lineartronic

Men forlater side spørsmålet om design, romslighet og komfort, tre viktigste punktene, er det på tide å gå inn i dynamikken. Enheten testet utrustning for det mest logiske og solgt motor, turboladet dieselmotor 1,998 cm med 150 hestekrefter, firehjulsdrift automatiske Lineartronic sju hastigheter. Det er en svært ønskelig konfigurasjon fordi, som jeg skal fortelle deg, vet å bruke alle de kvaliteter av Outback.

Historisk Subaru har valgt Boxer motorer for å drive sine modeller. Outback bruker det, selv om det har blitt nesten fullstendig renovert. Dette systemet vender mot sylindrene horisontalt for å presentere en rekke kvaliteter enn konvensjonelle maskiner ikke er i stand til å tilby. Dens sterke punkt er den kraftutfoldelse og redusert vibrasjon. Når bevise sin styrke motoren leverer kloen i en svært lineær og progressiv mens myk. I motsetning til sin forgjenger den nye blokken viser bedre ytelse over hele turtallsområdet, til og med under 2000 runder, den svakeste av de foregående området.

Det bør tas i betraktning at Outback har blitt designet med en sterk rutero karakter, og dette merkes i å forme sine suspensjoner og føler endringen. Som sagt før håndtere asfalt stadier filtrering det er perfekt, selv om den har en tydelig ulempe ruller når de møter en strekning av svingete kurver. I denne situasjonen historikk er mer lat, utsette dens vekt og høyde. Personlig har jeg ikke ser det som et problem, fordi vi må huske på at bilen ikke er laget for slike oppgaver, for det er allerede Subaru WRX STi. Du må prioritere, og Subaru har satt komfort fremfor dynamikk. Helt rimelig.

Det er veldig lang, men likevel utvikler ganske godt i urbane miljøer

Som for sin endring, må jeg si at Lineartronic presenterer en heller uvanlig engineering. Det er en CVT, eller kontinuerlig variabel også kalt. Den har syv tannhjul, men egentlig disse er ikke som sådan, for det har blitt etablert en rekke girutvekslinger, så er det syv som de kunne være 8 eller 20. Deres atferd er veldig spesielt. I automatisk atferd modus er helt normalt, men hvis du går på gasspedalen over 65% av sin rute, eller hvis vi setter spaken i manuell stilling og endring via padleåre bak rattet, blir overføringen sekvensielt . Dette gjør raskere overganger marsjer, men ikke på noe tidspunkt blir så fort som andre bokser som dobbel clutch.

Jeg må si at kombinasjonen av boxer-motor og CVT fungerer mirakler for mykhet og komfort, men presenterer visse problemer når peak etterspørselen. Til tider endringen kan gå tapt, særlig hvis vi kjører med bilen lastet til randen og står overfor en bratt stigning. I dette tilfellet er det best at endringen operere alene, fordi selv sent, vil du finne den beste måten, men hvis vi handler blandingen kan være forvirrende, kommer opp to tannhjul på en gang eller hindre oss ned hvis reduksjonen tvinger motoren kjøres i nær margen for å begrense revolusjoner. Som jeg sa tidligere, ikke en byrde eller en mangel, den generelle karakter av bilen gjør dette så, selv om det er sant at kan forbedres litt mer.

Et annet problem med CVT når tid til å vise forbruk. Jeg må si at Outback er mer Gastón enn sine rivaler. Sirkulerende normal og forsiktig motorveien, kan forbruket være plassert i 6 l / 100 km, hvis banen er gunstig kan senkes, men kostnadene. Men hvis vi går inn i mer ulendt terreng, på veier eller deler av urbane veier, stiger forbruket lett uanfektet nå 7-7,5 l / 100 km. Vekten og mangel på besparende teknologier slik som start&Stopp, er de tydelig når de passerer gjennom bensinstasjon. Dette er etter min mening det store problemet med Outback, men likevel ikke ser ut som overdrevent høyt forbruk, men å sammenligne det klart taper konkurransen.

Endringen er veldig behagelig for en rolig tur og rolig

Utvalget av alternativer er svært kort, men innenfor det kan velge elementer understellsbeskyttelse og ulike områder hvis vi har en tendens til å driste seg inn i kompliserte ødelagte spor

Men jeg kan ikke avvise Subaru Outback test uten å snakke om hans oppførsel utenfor asfalten. På veien vil du merke en rolig og fredelig bil, men hvis vi endre til land er der du føler deg som en fisk i vannet. Total symmetrisk trekkraft er en komplett blast. også Subaru har fått en fri høyde fra bakken 20 centimeter, godt over konkurrenter og ikke så direkte som såkalt SUV. Dette gir oss muligheten til å takle nesten alle typer terreng med tillit. Det er utrolig hvordan en familie bil og så store er i stand til å krysse land der andre biler ville empanzados eller har alvorlige problemer. Outback fremover uten å vike tilbake, og det er leire, vann, smuss og sand. Ikke noe problem takket være xmode team. Du må være veldig komplisert vei for Outback ikke ta deg dit.

Endelig pris. Jeg må si at Outback var pioneren av et segment som gjennom årene har vært økende gradvis. Han var den første ranchera sedan med off-road evne, og hvis i dag sammenlignet med sine rivaler fortsatt referansemodell, inkludert pris. Jeg må si at vi har en Outback under 30.000 euro, men hvis vi velger den høyeste finish, Executive Plus riding testen enhet, med automatgir og dieselmotor, kombinasjonen dyreste alle, ikke prisen ikke brann når et maksimum på 37,400 euro. Bilen mye for den prisen, kan du være sikker.

konklusjon

Award for Subaru. Japanerne har klart å fange de kvalitetene som allerede finnes i Outback og forbedre dem med en vask svært vellykket bilde. En endring som ikke bare fokuserer på estetikk, men også i kvalitet og teknologi. Vi snakker om en mye mer moderne og avant-garde bil. Priset svært innhold, tar hensyn til alt som kommer standard. Det har ingenting å avlede oppmerksomheten fra andre merker eller modeller som misbruker ordet "premium". Og det er det jeg liker. Det er en bil som ikke heve stemmen, ikke klapper på ryggen eller later til å være hva som ikke. Det er oppriktig og hvis vi skulle sammenligne med sine rivaler, ville han trekke fargene til flere og mer enn to.

Outback er en av de bilene som går ubemerket til du kommer inn i det og finne ut veldig

Som for hans oppførsel må forstås at Subaru Outback designet for eventyrlystne familier som snart ta lange turer som de bestemmer seg for å forlate asfalten. Det er en veldig behagelig, myk og raffinert bil. Ytelsen er stille, Det er ikke en bil som kan buste fjærene på en strekning av kurver, så raskt Tourer vil bringe ut hans suspensjon. Men du trenger ikke, eller vi vil ha det. Det er heller ikke bilen som mindre slitasje på verden, men hvem vet belønne deg med mange andre kvaliteter. Kort sagt, en bil som om det kan være rettet mot et helt bestemt kunde, som alle som er gjort med en.

Ekspertanmeldelser

Vi likte mer

  • kvalitet
  • teknologi
  • komfort
  • 4x4 evne

Vi likte minst

  • forbruk
  • lukkede pakker
  • Begynn mangler&Stopp

Merk: 8,3