Seat

SEAT vil bringe basert på Golf Sportsvan en ny Altea

SEAT Altea vil forhandlerne med andre generasjon basert på gjeldende Volkswagen Golf Sportsvan og utstyrt med den nyeste teknologien Lion. Minivan vil inneholde en omfattende standardutstyr og ekstrautstyr arvet fra sin tyske familie samt å være tilgjengelig i ulike trimme nivåer.

Dermed ser vi i den nye SEAT Altea Motor.es mkII.

Det vil være en etterfølger til SEAT Altea. Den andre generasjonen av minivan Du har stor likhet med Volkswagen Golf Sportsvan selv om det ble antatt at den nye SEAT Leon ST absorbere salget av denne modellen. for tiden Altea og Altea XL den delen av dagens utvalg av SEAT nå et tiår med økonomisk levetid.

Fetter av Golf Sportsvan, vil inneholde nye trim og motorer

Vi kan anta at Altea mkII vil bruke det samme utvalget av motorer som Golf Sportsvan som i dag består av tre bensinalternativer (1,2 TSI 110 hk og 1,4 TSI versjoner 125 hk hk 150) og to diesel (110 hk 1,6 TDI og 2,0 TDI 150 hk), alle med mulighet for å utstyre en DSG direktekoblings bortsett fra TSI 110 hk.

Den nåværende utvalg av Altea omfatter fire motorer: to bensin (1,2 TSI 105 HK og 1.4 TSI 125 hp) og to diesel (1,6 TDI 105 HK og 2,0 TDI 140 HK), hvorav bare liten diesel har så en endring DSG alternativ, bare tilgjengelig i finish I-TECH.

På det ytre størrelse, med tanke på at den målte Sportsvan Golf 4.338 mm lang, Altea mkII være halvveis mellom den Altea (4,282 mm) og Altea XL (4469), men stammen og greit overstige 500 liter (Opp til 590 liter i Golf Sportsvan beholder setene i andre rad) som overstiger kapasiteten Altea XL. så dette kan Altéa 2 lage en bro mellom de to modellene.

Den andre generasjonen av Altea har mange detaljer Golf Sportsvan.

I denne andre generasjon vil også ulike nivåer av utstyr som resten av SEAT utvalg oppdaterte betegnelser er mulig Annonse, stil, kjent I-TECH og hvis den spanske produsenten animerer FR versjoner og Cupra.

Utstyret kan ha mest høyteknologisk se den nye SEAT Leon som Full LED hovedlys, grensesnitt Easy Connect, systemer Navi System og Navy System Høy, regnsensor, parkeringssensorer foran og bak, og den siste assists kjøre slik som Blind Spot, advarer utilsiktet filskift eller adaptiv cruise control med bremseassistent