Audi

Cup autonom kørsel Audi søger unge talenter

Audi indvier en ny udgave af Cup of autonom kørsel med deltagelse af otte hold fra tyske universiteter med speciale i forskellige grene af tekniske prototyper kæmpe med 2. kvartal til en præmie på 10.000 euro studerende.

Cup autonom kørsel Audi har otte prototyper af autonome Q2 udstyret med højteknologi skala

Audi, fordybet i udviklingen af ​​autonome kørsel, opmuntrer unge talenter af tyske universiteter med autonom kørsel Cup afholdt siden 2015.

Denne konkurrence vil indslag en reproduktion skala 1: 8, en all-elektriske prototype Audi Q2 udstyret med ultralydssensorer, 3D-kamera, bakkamera og et grafikkort NVIDIA højtydende undervogn, elementer, der er væsentlige svarer til dem i den nye Audi A8, men i modsætning til denne produktion model, er disse komponenter er udviklet af de studerende selv specialiseret inden for områderne robotteknologi, data videnskab, software arkitektur, kunstig intelligens (AI) og cloud-teknologi ved hjælp af den grundlæggende funktionalitet, som mærket med de fire ringe.

Teknisk set disse prototyper har en skala 3D ny og vidvinkel frontkamera med en afsløring vifte stand til at opfange større information på samme niveau som den laserscanner nye Audi A8 og på samme tid, det har en bageste kamera, der byder på mere præcise manøvrer. 

Audi Q2 på 1: 8 er elektrisk. Vil det være en forsmag på en elektrificeret udgave i den virkelige model?

Disse kameraer suppleres af de ti ultralydssensorer fordelt i hele kroppen - fem forreste tre bagved og en i hver sideværts med en detekteringsområde fra to centimeter til fire meter.

udstyrer også acceleration sensor løbet ni akser, der er ansvarlig for registrering af ændringer retning og sender oplysningerne til en central real-board computer med en processor quad-core high-speed tid.

Alt dette stærkt netværk af sensorer, kameraer og logik, svarende til den monteret i Audi produktionsmodeller- Det vil blive vurderet i en første fase i landspokalen i autonome kørsel Audi.

Arrangementet vil blive afholdt på Audi Forum mellem 15 og 17. november

Den første test vil være en overraskelse selvom mærket forventer, at skal bestå nogle tests syltetøj, krydser uden kollisioner og opfører sig i trafikken med andre køretøjer og samtidig holde sikkerhedsafstand med særlig vægt på mulige fodgængere har til hensigt at krydse gaden eller fortolke trafiksignaler.

Den anden fase svarer til en præsentation af den tekniske udvikling og den tredje fase er en udfordring, som kreativt som muligt hvor holdene vil bruge kunstig intelligens, især med færrest fejl. Universitetet holdet med flest point vil modtage 10.000 euro, løberen vil have 5.000 euro og den tredje 1.000 euro.

Men den økonomiske pris er ikke det vigtigste Cup selvstyrende Audi Driving den nye Q2 som hovedperson, men muligheden for, at mærket tilbyder at blive en del af brandet i en international praktik program tolv måneder i en række forskellige områder.

Audi A8 2018: sit nye højteknologiske detail