Audi

Audi A5 2016 nøglen af ​​en generation annonceret

Efter mange måneders venten, og efter et par seneste uger, hvor Audi har løvfjernende Daisy, Audi A5 2016 er her. En ny generation, den anden, der omfatter betydelige ændringer fra sin forgænger.

New Look til A5, med en udvidet single-kølergrillen

Endelig! den 2016 Audi A5 er det officielt. I dag, efter lang ventetid, og efter en massiv præsentation via internettet, har Ingolstadt afsløret for verden den tredje generation af A5. Væsentlige æstetiske ændringer tilføje op til imponerende teknologiske udvikling. En fornyelse som Guds hensigt.

Og er, at som allerede er sket med Audi A4, har den tyske mærke gjort sit hjemmearbejde til gøre denne generation af den mest avancerede og komplette A5 vi nogensinde har set. For at opsummere de vigtigste ændringer, som den nye A5 desgranamos de centrale punkter, der markerer fremtiden for denne coupé.

design

Ja, det er ikke en revolution. Men Audi ved, at A5 er en højt ønsket og efterspurgt model, og det har gjort minimale ændringer i deres krop. Selv om de er mere end vi kan forestille os. Som vi har set i de seneste uger i forrige teaser fra Audi selv, A5 modtager vask ansigt sådan, at de får resten af ​​renoverede modeller.

Foto 1 - Billeder Audi A5 og Audi S5 2016Foto 2 - Billeder Audi A5 og Audi S5 2016Foto 3 - Billeder Audi A5 og Audi S5 2016Foto 4 - Billeder Audi A5 og Audi S5 2016

Billeder Audi A5 og Audi S5 2016

Vi kunne nemt definere det som en Audi A4 med to døre mindre og en coupe finish. Og sandheden er, at vi ikke ville gå misforstået. Men på trods af at bevare den visuelle karakter subtile ændringer i kroppen, der forbedrer fortiden introduceres. Nyt look, med LED forlygter teknologi, som curvier linjer med mere udtalte ribben, der løber langs Audi A5 på langs og i bredden tilføje. Alt dette uden at miste en tøddel af sportsånd, selv om dette vil se styrket af tilstedeværelsen af ​​Audi S5 2016 som også er blevet præsenteret i aften.

interiør

Som vi sagde den nye A5 er den mest teknologisk af alt, der har været. Audi er en pioner i udviklingen af ​​teknologier til kørsel, og disse patenter er lavet i en hytte totalrenoveret til lejligheden, som vi har set takket være flere spion fotos. Minimalisme og modernisme sammen i det samme rum, som omfatter tilstedeværelsen af ​​knapper, en kombination af stilarter, der minder os om at der ses i Audi TT.

Desuden kosmetiske ændringer til side, A5 fortsætter med at vise samme kvaliteter kvalitet og ved, at din forgænger. I dette tilfælde har Audi arbejdet med nye materialer til at forme den visuelle Minimalismo mere kvalitet finish og en større følelse af præmie. Som for plads, da den nye platform, A5 har bedre indvendige dimensioner og volumen udvidet kuffert.

Interiøret svarer til de nyeste værker fra Ingolstadt

teknologi

Kan du huske den imponerende og overvældende teknologi indført i renoveringen af ​​A4? Fordi igen ser vi det, selv om det i A5. I de førnævnte forlygter med LED-teknologi, tilsæt Nylige fremskridt inden for aktiv og passiv sikkerhed som Audi adaptive fartpilot med automatisk bremse, advarsel mod ufrivillige ændre baner, fodgænger detektor, blind kontrol, Park Assist, og de altid imponerende assistent syltetøj, som A5 kan håndtere alene komplikationer af folkemængderne.

På den anden side også finder vi en ny infotainment-system MMI med forbedret tilslutningsmuligheder og evne til at forbinde mobiltelefoner sidste generation, både Android og Apple. Og selvfølgelig kan vi ikke glemme Audi Virtual Cockpit, som erstatter den Traditionelle digitalt instrument vigepligt til en 12,3-tommer skærm størrelse, der er i stand til at variere vores smag for at vise en bred vifte af information. Resten af ​​det kan ses i den nye Dash skærm med en maksimal størrelse på 8,3 inches, hvis MMI Navigation Plus er udstyret.

dynamisk

Design, teknologi, kvalitet og endelig mekanik. Som forventet Audi har også arbejdet for at ændre hjerte og skelet A5. Forankret på en ny platform, som vokser lidt i kamp og reducerer dens vægt med 60 kg, A5 har en mekanisk interval, vi allerede kender, og som vil blive struktureret i diesel- og benzinmotorer med en effekt på 190 hk, 40 mere end sin forgænger minimum. Ved den tid tilbuddet består af fem motorer, to benzin og tre diesel.

Teknologi er en af ​​nøglerne, der vil gøre eksistensen af ​​denne tredje generation

Audi har arbejdet på at gøre disse motorer mere effektiv og kraftfuld end før, at opnå 17% mere kraft og 22% mindre forbrug. Som for transmissioner, forbliver tilgængelige manuel transmission eller sekstrins automatisk S Tronic syv-trins og otte triptronic. Sidstnævnte forbeholdt S5 og mest kraftfulde dieselmotor med 286 hk alle. Selvfølgelig Audi quattro alle kan gøres effektivt med A5, selvom som sædvanlig forakslen vil være ansvarlig for at fremme A5.

Som allerede vi nævnte A5 er blevet præsenteret med sin bror S5. Dette vil være ved den tid, den øverste ende. Ære, at det vil give ellernce lander den mest radikale af alle A5, Audi RS5 2017 Vi har allerede set i forskellige stadier af testfasen. Dette vil indføre vigtige nyskabelser. Faktisk forventes det at gøre en udseende med dowsizing i din motor, fra den nuværende V8 til en V6 benzin vil blive bistået elektriske turbos. En ny teknologi vil snart se flere modeller af det tyske firma.

Selv om Audi A5 2016 netop er blevet indført, er der stadig et par måneder til at nå forhandlere. Audi mener tage det roligt, men snart begynde at akkumulere ordrer. Først skal du besøge Paris Motor Show, hvor det vil besætte og æresplads på standen af ​​brandet. Når dette trin vil starte salget og efterfølgende ankomsten af ​​de første enheder til gaden. Prisen, for nu ukendt.

Inden for et par måneder vil vi kender resten af ​​sortimentet, den Sportback og Cabrio