Audi

Audi A6 2018: den nye generation af sedan ansigter Nürburgring

Vi viser dig de første spion billeder af den nye generation af Audi A6 passerer gennem Nürburgring. Ingeniører på det tyske mærke med de fire ringe stadig arbejder på udviklingen af ​​den nye A6. Det vil ikke nå forhandlere til næste år 2018.

Audi A6 2018 - spion foto

Spion foto Audi A6 2018.

Igen har vi fundet en prototype af den nye Audi A6 2018. Udviklingen af ​​den nye generation af tyske sedan fortsætter, og projektet er mere avanceret hver gang. Selv om der har været mange lejligheder, hvor vore fotografer har en enhed under en test-session, disse nye spion fotos er meget interessant, fordi vi har jages i Nürburgring.

Med hensyn til de nyeste billeder offentliggjort, indser vi, at bagruden har trukket en del af camouflage for testkører kan have en vision om, hvad der sker på bagsiden af ​​køretøjet, og er blevet udstyret S line pakke, der giver en mere sporty og saftig billede. Få flere ændringer kan findes i denne Prototypen Audi A6 2018.

Udformningen af ​​den nye generation A6 vil blive stærkt påvirket af Audi Prologue Concept. Også den vedtager de mest karakteristiske elementer i filosofi i øjeblikket efterfulgt af brand, og vi ser i alle hans pladser. Derudover har vi andre modeller udvikler, hvor Audi fungerer, og der vil blive indført meget snart. A8 og A7 Sportback er to Dellos.

Audi A6 2018 - spion foto foran

Den nye Audi A6 2018 står Nürburgring under en test-session.

Audi vil fastholde sin nuværende idé om at have en vifte af modeller, hvis samlede billede er konsistent blandt dem. De nye Audi A6 2018 debut gitter, forlygter, kofangere og en mere stiliseret og ædru silhuet. Det vil fortsat have sin elegante billede krydret med sporty detaljer. Det vil være mere effektiv, rummelig, og avanceret køretøj teknologi. Det vil bruge MLB Evo platform, så du kan reducere vægten op til 100 kg.

Hvordan kunne det være anderledes, nyde digitalt instrumentpanel Audi virtuelt cockpit og nye systemer til kørsel hjælpemidler. Mekanisk vil motorprogram består af diesel og benzin muligheder. Sporty versioner prestacional lignende karakter S6 og RS 6 De vil være til stede. Til dette må vi tilføje resten af ​​varianter, der vil være til rådighed som stationcar (Avant A6) eller A6 allroad quattro.

Hvornår vil markedet? Uden en bekræftet ansøgningsdato, forventes det, at de første enheder af Audi A6 ikke vil nå forhandlerne indtil godt ind i næste år.

Audi A6 2018: den teknologiske renovering af den tyske sedan er tættere

fotos: S. Baldauf / SB-Medien