Ford

Ford Mustang RTR 2018 ny 710 hk til 2017 SEMA

Ford og RTR, træneren Vaughn Gittin Jr. ledes, har løftet sløret for den nye Ford Mustang RTR 2018 at blive præsenteret i år på SEMA Show 2017. De fleste tekniske detaljer forblive en hemmelighed, men dens højeste indstilling tilgængelig 700 hk (710 hk).

2018 Ford Mustang RTR igen.

Ford Motor Company og Mustang RTR, Han har specialiseret sig i Mustang træner der er leder af vagabond Vaughn Gittin Jr., De har løftet sløret for den nye Ford Mustang RTR 2018 en ny linje, der vil være tilgængelig på forhandlere af mærket, enten som tilbehør eller som et komplet kit til helt at ændre den nye 2018 Ford Mustang.

I øjeblikket detaljerne er temmelig knappe, da begge selskaber netop har afsløret de første billeder før sin officielle præsentation og bor på 2017 SEMA Show, som åbner dørene i et par dage på Las Vegas Convention Center. Så Vi kun visse stumper af information, selvom mere end nok til at vide, at denne nye linje vil være ganske radikal.

Ford Mustang GT Ydelse Pack Niveau 2: den mest aggressive Mustang ankommer i 2018

Afhængig af mærke, er der planer om at lancere tre niveauer af ændringer, og dermed magt, fra Spec Spec 1 til 3. På det højeste niveau, Spec 3 finder vi en videreudvikling af den V8 5,0-liters Coyote stand til at levere op til 710 hk (700 hk).

Beføjelser op til 700 hk.

Vi bliver nødt til at vente på den officielle præsentation til at fuldføre specs af området, men vi kan håbe tilbehør sektion af suspension, bremsesystem eller nye sportsudstødning. En hel katalog over dele til rådighed for Mustang. I tilfælde af Spec 3, mere kraftfulde versioner, får kompressoren, intercooler, forbedret injektion og en modificeret udstødningssystem.

I øjeblikket er vi ved kun, at vil være til rådighed for Mustang GT, men det er mere end sandsynligt, at disse resultater pakker også er blevet designet til EcoBoost Mustang 2018 4 cylindret motor.

Ford afslører 2018 Mustang mest radikale SEMA Show 2017

Ved første øjekast af officielle billeder, der tilbydes af de helt nye dæk, vi kan se, en slående LED-kørelys i den centrale gitter og en noget retoucheret han, med tilstedeværelsen af ​​nogle klæbemidler sorte, som i modellen side hætte. Spoiler og front splitter synes at være meget lig dem, der findes i 2018 Mustang GT konventionel, men i nogle perspektiv front læbe virker mere udtalt.

Du kan følge Alle nye SEMA Show 2017 fra vores særlige dækning af begivenheden i Las Vegas.