Ford

2018 Ford Focus Sportbreak: vi viser sine første spion fotos

Vi jager for første gang en test muldyr af Ford Focus Sportbreak ny generation. Varianten familie krop 2018 Ford Focus er i gang. På det teknologiske niveau, det vil være meget betydelige fremskridt, mens den æstetiske del, vi står over for en videreudvikling af den nuværende model. Det vil ankomme til forhandlere næste år.

Den nuværende generation Ford Focus kom til markedet i
2010. Fra da til i dag har været at gøre lejlighedsvis
punkt og en lille redesign i 2014. Men tiden går
for alle og år, og vil veje den nuværende Focus. lang
vi vidste, at Ford ingeniørerne arbejdede på den næste generation,
Men det var først i dag, når vi har
jagede den mest kendte og praktisk udgave
.

Ford Focus Sportbreak 2018 - spion foto

Første test af den nye Ford Focus Sportbreak næste generation.

Vi viser dig de første spion billeder af et muldyr teste Ford Focus Sportbreak 2018. Som vi ser med det blotte øje, den nyt udviklingsprogram Fokus ejendom er på et meget tidligt stadie, Derfor bekræfter vi ikke ankomme i forhandlere indtil 2018. Selvom anden ting er, at Ford kan præsentere engang i anden halvdel af dette år.

Tilnavnet Elvis, denne test mule synes ved første øjekast en bil "Frankenstein", især i hans forsvar. Hvilket synes at have været tilføjet dårligt at forlænge kroppens linje og ligner dimensionerne vil fremtiden produktionsmodel. Det er klart, og da det er et muldyr, meget få ting kan flytte prototyper inden længe smide dem rullende på vejen.

Under alle omstændigheder kan vi forudse, at den nye Ford Focus Sportbreak 2018 vil være større og roomier end den nuværende model. Husk på, at den nuværende generation af familien varianten Fokus måler 4,35 meter lang akselafstand står på 2,64 meter. Derfor tak til denne stigning i størrelse, vil tilbyde en mere rummelig kabine, især for bagsædepassagererne. For sin del, vil stammen øge lasteevnen.

Ford Focus Sportbreak 2018 - spion foto

Test muldyr Sportbreak 2018 Ford Focus.

For et par måneder siden fik vi at tage et smugkig ind i Ford Focus 2018 (anden test muldyr), og selv om vi har en hytte, hvis design var ikke meget avanceret, hjalp os med at foregribe forandringer og linje vil Ford på det tidspunkt færdiggøre arbejdet.

Ifølge aktuelle oplysninger til rådighed for os, det nye generation Focus og derfor Focus Sportbreak, vil ikke undergå en radikal ændring i forhold til billedet. Desuden, hvad vi vil se en videreudvikling af den nuværende udformning inkorporerer nogle af de nyeste nyheder præsenteret af brand i deres nyeste udgivelser.

Og så vil afsnittet teknologi som det blev vedtaget nye sikkerhedssystemer og drivende hjælpemidler. Husk på, at Ford er en af ​​de producenter, der satser på mere autonom kørsel. Og selvom vi ikke vil se en selvstændig Fokus på kort sigt, er det klart, at erfaring vil blive afspejlet i dets produktionsmodeller.

rygter blev afsluttet, Ford Focus RS500 fanget test

fotos: CarPix