Ford

2015 Mustang Shelby GT350 Ford, mere end 500 hk for udviklingen af ​​en slægt

Den Shelby navn vil også være til stede i den nye Ford Mustang med en GT350, der er opdaget som mere end hvad vi forventede: vil blive præsenteret på Hall of Los Angeles 2014 Ford Mustang Shelby GT350 2015 er en udvikling til løbet, takket være sin V8-motor med over 500 hk og en valgfri særlige pakke 'Track Pack' for kredsløbet.

Når du insinuere alle hans muskler i et par videoer af avancement, 2015 Mustang Shelby GT350 Ford det bliver officiel, forud for deres præsentation i Hall of Los Angeles 2014, der finder sted fra den næste dag. Og bringer gode nyheder: ved siden af ​​navnet 'GT350' klassisk navn 'Shelby' er ikke opgivet, hvilket bestemt er en god nyhed.

Du kan også være interesseret i:Shelby GT350 Mustang Fotogalleri (36)

den Shelby Mustang GT350 ny Den repræsenterer en videreudvikling af hans race uden at forråde deres arv og deres fortid. Selv om det fastholder sit navn, Det er ikke blevet udviklet af Shelby American, Ford SVT men, Division selv højtydende modeller af den blå oval. Alligevel er det født ikke at skuffe de høje forventninger, der stilles på det, med exceptionelle egenskaber.

Startende med sin motor, 2015 Shelby Mustang GT350 Den indeholder de mest magtfulde atmosfæriske mekanik historie i en Ford produktionsmodel. Det er en 5.2-liters V8-motor specielt tunet, stand til at dreje ved høj hastighed og med talrige modifikationer, der kommer direkte fra konkurrencen, som det helt fladt layout af krumtapakslen (180 formular, snarere end de mere almindelige 90 ° V-motor).

Ingen officielle tal er blevet annonceret magt, der opholder sig i et data kortfattet: Shelby GT350 Mustang vil tilbyde mere end 500 hk og højst på over 540 Nm. Dette er et godt stykke over 435 hk Mustang GT standard, også med atmosfærisk V8 motor. Manuel gearkasse med seks hastigheder, Shelby GT350 ny Den indeholder en undervogn, der har meget lidt at gøre med sine brødre mindre "adelige".

med suspension MagneRide - der tilpasser sig magnetisk respons hvert hjul i millisekunder - og lettere materialer, Torsen begrænset slip differentiale for maksimal trækkraft, bredere sporvidde og Brembo bremser skiver 394 mm i calipre diameter og stempel til forakslen - fire stempler på bagakslen - er det klart, at dette ikke er en Mustang nogen.

Derudover aluminium hætte eller alufælge 19 tommer Michelin Pilot Super Sport De er standard. Men der er mere, fordi eventuelt vil være tilgængelig en 'Track Pack' herunder ekstra køling af motorolie og transmission, specielt designet til intensiv brug i kredsløb. den Shelby Mustang GT350 aerodynamik Det har lidt at gøre med start model med en lidt lavere forrude og et organ kit designet til at optimere den aerodynamiske flow.

Ny Ford Mustang endelig i Europa

Endelig en kort gennemgang af dens indre: rattet fladtrykt i bunden eller Recaro sæder understrege sin sporty tilgang. Eventuelt også foreligge en 'Tech Pack' eventuelt herunder elektrisk og polstring læder regulering til deres pladser, og multimediesystem bizone Ford MyTouch touchscreen 8 inches.

Med mere ydelse og radikal tilgang, men også homologeret til gaden, 2015 Mustang Shelby GT350 Ford vil til salg i USA i de kommende uger, og desværre (undtagen overraskelse) vi forventer ikke sin ankomst i Europa på kort eller mellemlang sigt. Vi forlader dig med officielle videoer af den nye Shelby GT350, hvor du kan se det i bevægelse og opdage nye sider af sit ydre og indre.