Volkswagen

Så ville Volkswagen Polo R, som allerede udgør mærket

Nye rapporter tyder på, at Volkswagen ikke kun overvejer lanceringen af ​​en ny Polo R, men allerede har de første prototyper af denne version ved hjælp af 2,0-liters motor og 300 heste Golf R.

Genskabelse af den nye Volkswagen Polo R af X-Tomi.

En rapport fra Autocar, citerer kilder fra selve det tyske selskab siger, at Volkswagen allerede har gjort Adskillige prototyper af den nye Polo R motiv vurdering. Selv om dette ikke betyder får vi at se på markedet denne nye generation af den mest kraftfulde og radikal version af den tyske model subcompact.

Ifølge rapporten, pretendría mærket udvide R model familien, dog Polo R er et alternativ, at firmaet ikke er så klar for nylig lanceret ny generation af modellen, ville det være en version med en højere pris og en ret kompleks positionering i det aktuelle katalog af brandet.

2017 Den nye generation Polo blev præsenteret i juni og rev sin fabrik i Navarra denne sommer. Den sjette generation Polo ikke kun kom lastet med nye, men relateret til Volkswagen Golf end nogensinde, så ifølge samme rapport, den nye Polo R anvender samme 4-cylindret 2,0 liter Golf R, med ikke mindre end 300 heste.

Volkswagen Polo R WRC 2015.

GTI Polo femte generation havde en 1,8 liter motor 192 hk, mens R Polo begrænset produktion havde 220 hk. Den nuværende sjette generation Polo GTI har en blok trykladning 2,0-liters, der leverer 200 hk så den teoretiske udbytte af Polo R bør være over 230-240 CV. Beskæftigelse motor 300 hk Golf R ikke synes plausibel, selv om det ikke ville være urimeligt at tænke på en noget udvandet udviklingen af ​​denne motor, med en produktion omkring 250 heste.

Polo R havde Jeg fornemmer et par år siden på grund af deltagelse i brand i WRC Championship, kunne dog i dag deres tilstedeværelse i den sidste ende ikke retfærdiggøres, især i betragtning af den høje pris af modellen. Ifølge Autocar, at problemet er på bordet af direktørerne for den tyske mark lige nu.

Hvis vi yderligere antager, at som rygterne siger, disse nye Polo R prototyper har de samme mekaniske specifikationer af R-version af Golf, finder vi en model, der ved sin mindre størrelse kunne have højere ydelse, hvilket betyder mere konkurrence for kompakt model, som allerede har at gøre med den Seat Leon Cupra-version.

fotos: Render X-Tomi design