Volkswagen

Tjek om din Audi, SEAT, Skoda og Volkswagen er påvirket af dieselgate

Endelig fleste kommercielle mærker af Volkswagen Group, Audi, SEAT, Skoda og Volkswagen har lanceret specifikke steder i spansk, hvor du kan tjekke, at køretøjer er berørt af tilfælde af dieselgate. Mærket vil snart kontakte dig.

Alle producenter har lanceret specifikke berørte områder til at rapportere om sagen

Da to uger siden sprang skandalen i løbet af match-fixing Volkswagen dieselmotorer EU5 189 EA, har den største bekymring for alle kommer fra kunder, der spekulerede på, om deres bil blev ramt eller ej. I dag alle mærker berørt, Audi, SEAT, Skoda og Volkswagen har stillet til rådighed for interesserede parter en telefon og en hjemmeside til at rapportere om, hvad biler udstyret med motorer af uenighed.

mærker Volkswagen, Audi, SEAT og Skoda har udgivet en telefonkontakt, 900.180.361, som kunderne kan ringe og forhøre sig om, hvorvidt din bil kommer ind på listen over ofre. Derudover de første tre tillade også online check gennem tre specifikke steder, hvor du bare nødt til at have på hånden stelnummer på bilen for at vide, om eller ikke er involveret:

  • Se om din Volkswagen er påvirket
  • Se om din Audi er påvirket
  • Se om din SEAT er påvirket

Min bil er påvirket, hvad nu?

Der er to muligheder, at vores bil har eller ikke har en tunet motor 189 EA. Hvis ingen held, kan du stoppe læsning. Hvis det er tilfældet, den første ting at gøre, er at bevare roen. Nu er det nytteløst at starte med skældsord eller sagsanlæg, mere end noget, fordi Volkswagen-koncernen har ikke rapporteret om hvad korrektioner forventes at være gældende motorerne pågældende.

Chassisnummeret er 17 bogstaver og tal. Med ham vil vi vide, om vi er eller ikke påvirket

Der er flere mulige løsninger, men som de mest erfarne stemmer diskuteret i sådanne tilfælde, korrektion indebærer en ændring af software eller omprogrammering af PBX bil, at trods alt er den, der styrer motoren, som forbruger og hvad defiles.

Hvis ja, og Volkswagen medmindre en kanin ud af hatten fjernes, transaktion vil føre til et tab af ydeevne og øget forbrug. Dette indebærer et alvorligt problem for de berørte ud over det åbenlyse, og i så fald vores bil ville miste meget restværdi, dvs. miste salg værdi i den anden hånd markedet.

Af denne grund, og det faktum, påvirker de naturlige betingelser for bilen på købstidspunktet, alle brugere bør have ret til kompensation. Størrelsen af ​​denne er meget tilfældig, og ikke ønsker at give tal for at forvirre brugeren, muligvis eller Volkswagen eller Audi, og SEAT, Skoda og ved, hvordan man kan løse dette problem. I det mindste for øjeblikket.

Volkswagen skandalen, spørgsmål og svar bedrag

Vi gentager, at det bedste for nu at bevare roen. selvfølgelig Du kan fortsætte med at køre med biler, uanset om de er påvirket eller ej, fordi det er helt sikkert bly. Senere, efter at fremme revisionsprocessen opfordring til at vide, hvad det vil være arrangementet.

Endelig har mange forbrugerorganisationer allerede lanceret rekrutteringskampagner for forbrugere, der berøres af Volkswagen-skandalen. Som vi sagde i går ofrene er 683,682 køretøjer. Ikke en dårlig måde at håndtere den mulige kompensation, men du skal vide, at disse organisationer opkræve for deres tjenester. Så bare slutte op for løsning engang kendte mærker.