Volkswagen

Volkswagen Classic Parts reservedele, klassisk også ret til originale reservedele

Volkswagen Classic Parts program er allerede en gammel kending fra lande som Tyskland og nu ønsker at være kendt og tage en mere fremtrædende plads i den officielle salgsnetværk af Volkswagen i Spanien. Volkswagen Classic Parts, de modeller af mærket med mere end femten år kan ty til den eksisterende katalog over mere end 40.000 originale reservedele.

Sikkert alle dem, der har en klassisk du kender de vanskeligheder, der finder originalen (og mere, hvis de er nye) dele, der ophørte eller være vanskelige at lokalisere. For at lette vedligeholdelse og bevarelse tilstand som originalen af ​​sine klassiske køretøjer, er Volkswagen lancerer en ny service i Spanien, der er kendt som Volkswagen Dele, som vil have et katalog over mere end 40.000 referencer.

Således kan disse køretøjer med en vis alder finde de dele, de har brug for til at opretholde en tilstand så tæt som muligt på den oprindelige, og nye stat. I øjeblikket kataloget Volkswagen Dele omfatter mere end 40.000 originale stykker, og vil fortsætte med at stige, inddrive dele af alle slags, der allerede er udsolgt fra forlaget.

Inden programmet VW Classic Parts originale dele De er omfattet alle former for modeller, fra den klassiske Beetle, Karmann Ghia Transporter T2 eller til nyere modeller, årtiers 70 eller 80, som Volkswagen Golf og Scirocco af de to første generationer eller Transporter T3.

disse reservedele til klassiske vil være tilgængelige på alle officielle Volkswagen eftersalgsservice i Spanien, og kan reparere helst model af mærket uanset alder, holde i god stand og også med opbakning fra producentens autoriserede service.