Volkswagen

5 grunde til, at vi elsker Volkswagen Polo GTI 2015

Den Volkwagen Polo GTI 2015 er en af ​​de biler, der elsker fra første gang du ser dem. Dens design og ydeevne gør uimodståelig. Vi vil forlade dig 5 grunde til, at vi elsker Volkswagen Polo GTI 2015 er uden tvivl en af ​​referencerne i sektoren.

I 1975 kom han til markedet en lille bil, der vandt hjerterne hos mange mennesker. Det var den første pol. I dag, næsten 40 år og fem generationer senere, Volkswagen Polo GTI 2015 Han har gjort det igen. Utvivlsomt er det den mest prestacional, sporty og fed version af alle, der havde den lille bil. En rigtig ulv i fåreklæder.

Vi giver dig 5 grunde til, at vi elsker denne bil. Hver af dem er centrale elementer af Polo. Men vi er ikke vigtige demoer, men siden 1975 er det kun tager dem bidrager. Noget, der har hjulpet ham til at være holdet til at slå i hjælpeprogrammet segmentet. hvor GTI er mere end en rival, det er en slags semi-guddommelighed, som alle stræber rivaler.

1. Ved design

Da det blev lanceret den oprindelige Polo, Volkswagenaltid det designet med en enkelt forudsætning, at den service funktion af formen. Et køretøj er klart by- og dette må have kvaliteter, der forvandler ham egnet til det pågældende felt. Dette er de foranstaltninger, funktionalitet og livability. Tre punkter på Polo har altid udmærkede sig.

Klart, æstetik Volkswagen Polo GTI 2015 trækker fra starten

Selv i de seneste år designet har ikke ændret sig meget, ja det har gjort gradvist at ende med at blive, hvad det er i dag. Den GTI version er den mest æstetiske af alle. Sport detaljer gør forskellen og gøre os se, at vi står over for en meget alvorlig bil. Vinkler, ribben og andre designelementer gør det iøjnefaldende.

2. ydeevne

Vi vil ikke lyve, når vi siger, at den første pole position til salg kom med en fire-cylindret motor, 800 kubikcentimeter og med kun 34 heste installeret under hætten. Der var andre tider, udvikling og motorteknologi var på et meget tidligt tidspunkt i sit liv. I dag ændringen er mere end bemærkelsesværdigt, har de mindre magtfulde 60 hk Polo taget en tre-cylindret motor og en liter slagvolumen.

Hvis dette er allerede lysår fra hinanden, GTI-versionen øger afstanden. Den oprindelige tal på 34 CV havde omkring 192 heste overdrevet og stor. Dette indebærer, at magten næsten har syvfold. Selvom vi må takke TSI fire-cylindret motor med 1.800 kubikcentimeter. En sand stykke automotive engineering.

GTI akronymer er symptom på følelsesmæssig sportslighed. Fra først til sidst af sine modeller

3. For sin pris

Volkswagen Polo GTI 2015 er til salg i Spanien med en startpris på 21,045 euro (inklusive gavebistand). Nogle mennesker tror måske, at dette tal er meget høj, overvejer vi taler om en bil med kun tre døre og plads til lidt over fire passagerer. Men det forekommer os, at for alle involverede og alt, hvad du eksperimentere med det, prisen er mere end god.

I betragtning af, at Polo 1-liters tre-cylindrede er tilgængelig fra 13.300 euro, synes det ikke urimeligt at tro, at for mindre end 8.000 euro mere du har mere end tredoblet bil. Det gør en spekulerer. Også ikke kun magt, er det æstetiske, udstyr og materialer ydeevne. Alle disse aspekter forbedres i GTI.

4.- tillid

Når vi offentliggjorde de top 5 grunde til at købe Volkswagen Passat, hvoraf den ene var Volkswagen garanti. I dette tilfælde tilbage til det samme. Den hellige treenighed af tyske mark op Polo, Golf og Passat. Disse tre produkter er det fundament, som resten af ​​området er understøttet. Uden dem ville Volkswagen ikke være, hvad det er.

Historien om Volkswagen Polo tilladelser, når de køber have en ekstra garanti

Vi er ikke i tvivl, at Polo GTI er lavet til at holde. Det er klart, ofte kørsel vil være mere dynamisk end normalt. Men det er klart, at disse biler udholde hvad de smider dem. Du skal blot kigge dig omkring og blive overrasket med mængden af ​​Polo driver tidligere generationer, der kan finde dig. Det er et tegn på kvalitet.

5. Som en mini golf

Alle ovennævnte punkter er meget god. Det er ubestrideligt, at Volkswagen Polo 2015 er attraktiv, hurtig, sikker og holdbar, men det faktum, at den yngre bror til Golf er, hvad der virkelig gør forskellen. Begge dokumenter er benchmark i deres respektive segmenter. Alle andre mærker gøre noget for at matche dem, der i dag endnu ikke har gjort.

Men der er én ting, at Polo er endnu bedre end sin storebror. I tidligere generationer mistede Golf GTI at følelser, der fængslede os i de to første generationer. År senere han har genvundet, men det er ikke noget, der sker til Polo GTI. Fra den første til den sidste generation af denne sporty lille, har hun altid været omgivet af en sådan lidenskabelig og følelsesmæssig aura.

Det kan ikke sammenlignes med noget andet. Polo GTI er Golf inspiration