Volkswagen

Ny Volkswagen Touran. Den endelige minivan.

Volkswagen fornyer inden for og uden sin syv-sæders.

Om sommeren, vender interessen mod biler, der vælger familie sjov. Den nye Touran er frigivet til at dominere segmentet MPV'er syv-sæders, og det er ikke begrænset til at forny sit udseende; Dens største fordel er, selvfølgelig, brændstof.

Ny Volkswagen Touran. Den endelige minivan.

Den Touran tilbyder et udvalg af seks nye benzin- og common-rail dieselmotorer i en effektområdet fra 90 til 170 hestekræfter, med brændstofforbrug og emissioner fortsætte med at falde med hver generation. Således Touran 1.6 TDI BlueMotion Technology 105 hk når et gennemsnitligt forbrug på 4,6 l / 100 km og emission i 121 g / km CO2-tal vanskelige at matche en anden syv pladser. Blandt de benzinmotorer det skiller sig ud for sin sammenhæng mellem forbrug og magt, 1,2 TSI. En direkte turboindsprøjtning 105 hk motor, som når et drejningsmoment på 175 Nm, med et gennemsnitligt forbrug på kun 6,4 l / 100 km og emission i 149 g / km CO2.

Det udvendige design er inkorporeret i ny DNA Volkswagen genkendelige. Selv om det er en restyling af den tidligere model, er den forreste prydede med forlygter og en central grill, der ligner dem, ridning Golf. Bagsiden har lidt et langt større redesign, fremhæver lys enheder arrangeret horisontalt og på tværs af bagklappen parter. Sidstnævnte omfatter en udvidelse af den glaserede overflade og inkorporering af et hydraulisk system, som reducerer lukkekraften.

Ny Volkswagen Touran. Den endelige minivan.

Endvidere har de karakteristika og dimensioner af Touran ikke variere betydeligt. Hans krop, bedømt med fem stjerner EuroNCAP, bevarer sin længde på 4,39 m, bredde på 1,79 m og højde på 1,67 m. Hjulkassen også forbliver den samme, med 2,69 m.

Den Touran Volkswagen formel har tjent til at dominere det tyske marked for MPV'er. Selv om dens position på europæisk plan er ikke så tæt på ledelse, Wolfsburg fabrikken forventer at konsolidere sin tilstedeværelse i den offentlige sektor så vigtig som unge og dynamiske familier, der nyder hyppige ture gruppe.