Bil test

Skoda Karoq test, når du kaster en sikker satsning

Den SUV interval fortsætter med at stige, og er nu Skoda, som vil tilføje et nyt medlem til sin familie af hævede modeller, lancering på denne måde, din indsats på C-SUV segmentet at stå op til sin tvillingebror, Seat Ateca. Lad os sige det på prøve.

den Skoda Karoq langs Siciliens kyst, en uovertruffen kombination

Skoda lancerer sine indsatser, og lancerer i en sikker satsning. Førte til stærkere hver gang segment, og at tendensen er ustoppelig SUV. Hver og en af ​​de mærker, har brug for, ikke længere en, hvis ikke få. Jo mere jo bedre. Og mærket har vist sine kort, som viser endnu engang, at vide, hvordan man laver en stor bil til at stå over for den omskiftelige sådan et overfyldt marked i øjeblikket. 

Skoda allerede han viste os sidste år Kodiaq, sit engagement med fokus på D-SUV segment. Med denne første medlem Døren åbnede SUV til det tjekkiske mærke. De Kodiaq takket være sine store dimensioner, de gjorde grave dybt felt af store, dermed konkurrere med Nissan X-Trail, Tiguan Allspace, Kia Sorento eller 5008. Fra og med denne måde, en rejse, hvorfra næsten et år senere kan vi beskrive som en reel sejr

Men selvfølgelig ville producenten checho ikke stå med en unik model i sin sobreelevada rækkevidde, og et par måneder siden, viste brandet os i fortiden Frankfurt Auto Show sin nye model designet til at stå op til andre lejere segment C-SUV. den Skoda Karoq Jeg var ankommet. 

Vores Karoq inkorporeret 4x4 firehjulstræk

Fra det sted, hans præsentation, kunne vi se Skoda Karoq med stor detalje, hvor Vi kunne optage en video, der viser dig alle sammen, i det, vi udtrykker vores godkendelse af modellen. Bag kulisserne kunne vi tale om den dag, der ville passere gennem hænderne på motor.es hold, ved at se fremad, vi havde det. Dagen er kommet, og er ikke blevet skuffet på alle. 

En robust og generøs udenfor

Når du har Skoda Karoq foran, virkelig ser stor, muskuløs og robust, perfekte adjektiver for en bil af denne kategori. Det giver os en meget attraktiv over at skabe os indstille den visuelle illusion, er en bil, der kan gøre det hele. Denne illusion er ikke længere illusion, når vi er på din kommando. Den Karoq viser, at ja, der gør det hele

Foto 1 - Karoq Skoda 2.0 TDI 150ps StyleFoto 2 - Karoq Skoda 2.0 TDI 150ps StyleFoto 3 - Karoq Skoda 2.0 TDI 150ps StyleFoto 4 - Karoq Skoda 2.0 TDI 150ps Style

Karoq Skoda 2.0 TDI 150ps Style

Lad os starte med at analysere sin imponerende front. dette kommer domineret af gitteret funktionen dobbelte lodrette stænger Skoda, denne gang i sort, giver dette en mere aggressiv look. Ved hver ende af grillen og kun adskilt af en lille krom strimmel, er to separate Fuld LED forlygter teknologi. Som vi så i Kodiaq, højre i bunden af ​​forlygterne er skabt ellernas mindre åbninger, der tilgodeser tågelygter.

En meget attraktiv og muskuløs æstetiske

Færdiggørelse bunden finde en kofanger med et design, der har en stor åbning for motorkøling. Selvfølgelig alt dette kommer enorme foran ledes af mærkets logo på porten af ​​hætten. 

Med hensyn til den siden, vi fandt en linje strækker sig fra enden forlygte til at matche den bageste, hvilket giver meget muskel som helhed. cirka brede hjulkasser belagt med en sort streg-en plastbelægning, der tjener som en defense-, der indhyller hele bilen ved sin nederste område, de forlader os med en meget attraktiv bibeskæftigelse. 

Den bageste udøvet sit mål om fremhæve dens breddedimension. Kendetegnet ved vandrette linjer, der afgrænser fra bagruden til den nederste kofanger, der passerer gennem en mellemliggende zone, hvor vi finder forlygter med LED-teknologi. disse er udformet som C, klassisk Skoda, giver følelsen af ​​indpakning området vende lys og blinker. 

Fuld forreste ryttere ledet af små antinieblas

Lad os se og se, hvad de fortæller os deres numre og se om det er så ligesom sin bror, Ateca Seat. den Karoq Den har en samlet længde på 4.382mm, højde 1.603mm, bredde 1.841mm og en kamp for 2.630mm. Dette gør højere 2mm, 19mm længere, identiske i bredde og kortere end en Ateca 8mm slaget. Hendes målinger er næsten identiske, men den tjekkiske er minimalt mere kompakt end den spanske.

Og nu inde

Pleje indretning fremhævet af en midterkonsol opdelt i 3 vertikale niveauer, hvor i toppen er præsiderer over samlingen stor touch screen med gestus-kontrol (Kun tilgængelig for Columbus-systemet), er dette markedsføres med 3 forskellige komponenter, hvor 2 af dem er navigationssystemer. Først skal du finde den bolero, der giver interiøret et nice sæt æstetisk design en vinterhave. Dette kan være ledsaget af to forskellige navigationssystemer. første system kaldet Amundsen Jeg er indarbejdet i en 8-tommer skærm. Og en sekund system kaldet Columbus øge sin størrelse, indtil 9,2 inch

Som jeg nævnte ovenfor, den gestural kontrolfunktion, du kan kun optage Infotainment Columbus. Dette virker ved at registrere gennem et kamera bevægelser hænder, der gør føreren mod dette system. Giver os mulighed for at navigere den samme menu plus funktioner som volumenkontrol eller ordre en ændring sang

Et indre fremstillet med materialer kvalitet sublime

Fortsat et mellemliggende niveau af midterkonsollen, er det Aircondition med funktion Care, stand til at justere klimakontrol med dual zone bil og teknologi, og dette værktøj, dets vigtigste funktion er at rense luften i kabinen. I den situation af konsollen indarbejde dette område, finder vi også de knapper, der aktiverer de opvarmede sæder. Både Air Care nytte som de opvarmede sæder findes i kataloget ekstramateriale. 

På det tredje niveau finder vi det shifter, manuel eller automatisk (Vi taler mere specifikt under dem) og placeret mellem dette og styre luft, vi finder et lille hul slide, hvor vi kan vælge at montere en trådløs mobil oplader.

Den Skoda Karoq ud væsentligt fra konkurrence med fremragende kvalitet finish

I instrumentpanelet skal nævne ud til den række af Skoda fra den berømte virtuelle skærm, der erstatter de analoge målere. den Karoq vil være den første model af den tjekkiske mærke til at indarbejde dette system, tilsætning bag rattet. Denne skærm har 4 typer af forskellige konfigurationer at kombinere smag og har brug for føreren:

  • Klassisk arkitektur: Den præsenterer omdrejningstælleren og speedometer i runde form forlader den centrale plads kan indstilles individuelt, for eksempel, projektering et lille kort eller GPS bil forbrug oplysninger i realtid.
  • udstrakt konfiguration: En hovedskærmen dækker det hele, og hvor, for eksempel, kan sætte GPS kortet til store. 
  • Moderne arkitektur: En stor, centreret billede viser kortet GPS til en mere end betydelig størrelse. Deling af skærmplads, højre og venstre, finde huller til at vise personlig information såsom hastighed, rpm, navigation skærm med piktogrammer, vejskilte osv ...
  • Grundlæggende konfiguration: To storskærme viser udvalgte oplysninger, såsom hastighed og rækkevidde eller hastighed. Hvert rum er fuldt tilpasses.

den Skoda Karoq Han er tvillingebror af Ateca Seat

Den indvendige rummelighed kunne klassificere det som en virkelig god forsæder omfavne deres undtagelsesvis passagerer. Med benplads og hoved i den bageste. Til bagsæderne har mulighed for at indarbejde VarioFlex systemet. Dette system vil komme som en mulighed for efterbehandling Ambition og stil, med en ekstra 340 €. Med det, mulighed for trunk stiger til 588 liter. Vi vil også have en højere grad af alsidighed, når folde bagsæderne i forholdet 40:20:40. Vi giver dig også mulighed for at hvile dem op til 13º, for at forbedre komfort eller for at øge bagage kapacitet. De tre pladser vil være i stand til at blive fjernet helt, derved øge bagagerummet til 1810 liter. Uden VarioFlex systemet boot kapaciteter vil blive en anelse reduceret til 521 liter med sæderne i normal position og 1.630 liter gang plegamos sæder.

Vi kan ikke afslutte dette afsnit uden at nævne to ting: Den stort antal lagerrum indeni. Utallige tænder, når vi holder op med at gennemgå dem, der virkelig er mange. Og den anden ting at bemærke er det stor panoramisk soltag, som løber gennem overfladen deraf, fra næsten det forreste vindue på bagsiden, hvilket giver interiøret en følelse af frihed og imponerende lysstyrke. 

De option VarioFlex sæder er stærkt anbefales til køb 

Skoda finish til Karoq

til Karoq, brandet tilbyder to typer finish: en grundlæggende én kaldet ambition og en øvre kaldet stil. Begge er virkelig godt rustet som standard, ud over at have en omfattende liste over ekstramateriale med at forbedre vores erfaring med køretøjet. Lad os mødes to finish:

En virkelig behagelig og omsluttende plads til op

den ambition slut Det er karakteriseret ved at tilbyde som standard en række udstyr, blandt hvilke vi fremhæve følgende: Dagslys LED-teknologi både for- og baglygter, 17 tommer hjul, lille læder pakke rat og gearknop, bageste parkeringssensorer, kamera vende Infotainment Bolero (8 tommer), opvarmede spejle og elektronisk justering Lys assistent. Sidstnævnte hjælper med at kontrollere bilen belysning funktioner som belysning omkring bilen for at indtaste eller udgang synlighed, og automatisk skift af lys, når systemet som den finder nødvendige på grund af manglende lys. 

den Style færdig Det er topmodellen, og giver bilen det samme udstyr som den grundlæggende efterbehandling Ambition, kun at tilføje et par mere, som det kunne være: 18-tommer hjul, krom ydre pakke, Full LED-forlygter AFS teknologi (front belysning tilpasser sig forskellige køresituationer ved at ændre formen af ​​lysstrålen) Amundsen browser (8 tommer), virtuelle pedal til åbning af bagklappen og parkeringssensorer, både foran og bagpå. 

Som vi kan se det Karoq fremhævet af en stor standard på begge finish. Dens vifte af ekstramateriale kan ikke katalogisere det kort, fordi det kan finde yderligere udstyr såsom sæder og opvarmet rat, bagsæder VarioFlex, 19 tommer hjul, panorama soltag, Infotainment Columbus med 9,2-tommer berøringsfølsom skærm eller den berømte Digitalt instrumentpanel, Dette stadig ikke er tilgængelig, vil vi nødt til at vente på 2017 senere på året eller i begyndelsen af ​​2018.

Klassisk design gitter med rent Skoda

De powertrains af Skoda Karoq

I øjeblikket finder vi i alt 4 motorer til rådighed katalogprodukterne to benzin og to diesel. Startende med benzin, vi som adgang model, propel 1,0-liters tre-cylindrede TSI levere en effekt på 115 hk og et maksimalt drejningsmoment på 200 NM. Dette kan være udstyret med en manuel gearkasse 6-trins automatisk eller DSG 7 relationer. Til denne motor kan vi ikke vælge at indarbejde det drev 4 hjul. 

På det højeste trin på rangstigen af ​​benzin rækkevidde vil finde 1,5 TSI-motor med 150 hk og maksimalt drejningsmoment på 250 NM leveret mellem 1.500 og 3.500 omdrejninger. har den ACT-teknologi (Active Cylinder Technology), som afbryder 2 af de 4 cylindre, når systemet forstår, at vi ikke har brug for det fulde potentiale af motoren, for eksempel på lange motorvej ture med en kontinuerlig hastighed. Takket være dette system vi kan spare i alt 0,5 liter af brændstof per 100 km. Dette aktiveres, når vi laver en motorhastighed mellem 1.250 og 4.000 omdrejninger i minuttet, 25 til 100 NM drejningsmoment og hastigheder på op til 130 km / t. Med denne motor kan vi inkorporere front- eller fuld, og den 6-trins manuel gearkasse eller DSG 7. 

Mærket er forpligtet til motoren 1.5 TSI 150 hk og automatgear DSG 7 relationer

Til afsnit diesel, også fandt vi to identiske magt optioner søskende benzin. I det første trin er de 1.6 TDI med en effekt på 115 hk og maksimalt drejningsmoment på 250 NM. Kun for at finde denne motor forhjulstræk, men kan udstyre med de manuelle gearkasse 6 relationer og med automatisk DSG. 

Vi kan indarbejde det bageste sæder VarioFlex system, som øger komforten og bagage kapacitet

Som et klimaks, har vi motoren 2,0 liter leverer 150 hk og 340 Nm drejningsmoment mellem 1.750 og 3.000 rpm. Denne motor integrerer SCR-system (Selective Catalytic Reaction) indsprøjtning af et kemisk stof kaldet urinstof i udstødningssystemet, hvilket medfører en kemisk reaktion, der fjerner nitrogenoxider skadelig udstødning. Denne motor kan være udstyret med 4x4 trækkraft eller foran, samt manuelle 6-relationer eller 7-trins automatisk DSG.

Priser og tilgængelighed 

Hvis du ønsker at kende alle de priser, som du kan købe denne model, min partner Antonio Han har skabt en stor guide som vi kan se alle finish, statister og motorer, som vil blive indarbejdet i Karoq

En rigtig god kørestilling

Skoda Karoq, køreprøve

Vi startede dagen med test landing på lufthavnens landingsbane i Palermo, hovedstaden i den italienske ø Sicilien byen. Der udføre vi fordelingen af ​​køretøjer. Med nøglerne til min sadel jeg hovedet til parkering, efter et par tekniske forklaringer drift mærke, få retning sydlige del af øen, hvor mødestedet var placeret. 

Enheden pågældende var en Skoda Karoq Quartz Gray Metallic, som det har en ekstra omkostning på 535 €, men jeg føler virkelig god denne SUV. Under kølerhjelmen, holde 2,0 TDI motor, caha gearkasse 6 gear og trækkraft til de 4 hjul. Finishen indarbejde denne bil var det højeste, den såkaldte stil

Når du sidder ved roret, gør opmærksom på højt kvalitetsniveau opnås med denne model, i Skoda De har udviklet sig betydeligt i denne henseende, der tilbyder nu en virkelig fremragende kvalitet. Meget behagelig at røre ved materialer, såsom læder rat og gearknop ændrer struktur i deres sæder eller deres plastik polstring.

Hvis vi indarbejde VarioFlex systemet, boot kapacitetsudvidelser til 588 liter

Vi modregne men selv hvis vi kan lide det, og vi ved, at sammenligninger er modbydelige, i dette tilfælde, også obligatorisk, og ubevidst Vi begynder at sammenligne denne bil med sin bror, Ateca Seat. Og er, at, på trods af deres lighed, er biler De føler virkelig anderledes. Den Karoq er designet til en meget forskellige slags kunder. Det føles meget blødere og glattere end Seat, udover ikke at have sikkerhed for, at hvis du har den Ateca når de står over en strækning af kurver. 

Selvfølgelig er dette gør det ikke værre Karoq, langt fra. Vi kunne definere det som andet køb, men aldrig mindre anbefales. tjekkisk Det udmærker sig ved sin gode arbejde i at gøre hele bilen, og kvalitet af materialer, kvalitet, desværre i Ateca reduceres.

den Karoq du føler realmente behageligt for lange rejser, blød i deres dæmpning. Dårlige veje i den italienske ø, fuld af huller, er næppe mærkbar i denne SUV, og jeg kan forsikre dig, det er noget, vi sætter pris på smukt. Vi kører på kørsel tilstand normal, Det er rigtigt, at en vej som denne, fordi bliver superlativ komfort uden at ofre nøjagtighed i deres retning, dynamisk smidighed og følsomhed i gaspedalen. Men som jeg sagde tidligere, denne bil er ikke den mest optimale til at stå over en snoet vej kurver i et højt tempo som afbalancere din krop vil blive mere og mere tydeligt,. Det er en bil til at gå stille, nyder ruten og med en sporty karakter umærkelig.

Den store 9,2-tommer skærm er simpelthen spektakulære, både i synlighed og flydende

den 1.6 TDI motor 150 hk bemærket meget levende, er meget stærk. Det er en propel reagerer ganske godt ved lave omdrejninger og lange marcher, men ja, så længe vi har passeret grænsen for 1500 rpm, herfra bilen bevæger sig som en fisk i vand

indsætte kørsel tilstandsport forventer en slags ændring i forhold til dens sving stabilitet. næsten umærkelig. Igen sætter jeg i normal tilstand og gå min vej. Overhaling udføre lejlighedsvis at teste mulighederne i denne TDI, og som forventet, ikke skuffe og fungerer som det skal. Den manuelle gearkasse er noget, der ville afsætte når de køber en bil af denne type, er det pludselig, har en meget lang rejse og formidler lidt. Det er ikke en anbefalet løsning, især da DSGDet er virkelig fantastisk.

Det er tid for min partner, vi skiftede pladser og bosætte sig i copilot sæde, et faktum, der giver anledning til mig yderligere at teste Infotainmentsystemet inkorporerer vores Karoq. Dette er den systemetColumbus, det højeste niveau, er, at denne skærm ser rigtig godt, ud over at have en flydeevne, at flere ville mange af de nuværende telefoner. 

Det store panoramatag giver fremragende lysstyrke

Vi ankom til mødestedet, hvor når vi fylde maven, vi fik tilbage på sporet til den vej, vi havde valgt at gøre. Vi tog det styret af GPS-vej og nå frem til en strand, hvor vi hurtigt kunne skildre denne bil, vi havde lidt tid, så lige efter vejen kom tilbage til at returnere bilen, således at indgå den første kontakt med Skoda Karoq.

Den næste dag, vi startede tidligt, kl 8 og vi var slukket igen mod Palermo lufthavn for vores tilbagevenden til Spanien. På ruten Elementær motorvejskørsel, men også vi ville rulle tilbage veje. Og med henblik på korrekt sammenligne TDI motor havde prøvet dagen før, han spillede komme bag rattet af motoren, hvor flere håb deponerede mærke i form af salg, 150 hk 1.5 TSI med DSG, helt i modsætning til den første dag. 

Vi gik ud på vej til Palermo. Det første, der dukkede op i denne motor er en glæde og energi langt overstiger TDI, Det har en god opstigning hastighed, hvormed denne bil føles rigtig behagelig. 

Sin imponerende æstetik, forelske mange

DSG er den mest tilrådeligt, når de køber denne bil. Det er virkelig fantastisk, og når sat til at teste både transmissioner, den eneste konklusion, vi kan nå, er, at den manuelle gearkasse er faldende i et hastigt tempo. DSG er klart overlegen mod en klar forfald manual. 

Vi tager motorvejen, og jeg kan endelig teste dette Karoq på andre veje. Fortsæt marchen og indsæt kørselstilstand ECO, I denne tilstand bilen indstillede parametre for at styrke den minimale forbrug og kører brændstof. Marcher afkortes, automatisk transmission udføres ved lave omdrejninger

Dermed trække bærer kaldet stearinlys effekt, som, når vi løftes af gasspjæld, hastighed forbliver stabile for en kort tid, og dermed spare en masse brændstof.

ACT-systemet afbryder 2 af de 4 cylindre, og dermed spare en masse gas

Denne motor har den ACT-teknologi (Active Cylinder Technology), som holder gassen gashåndtaget spids og holde bilen på en kontinuerlig hastighed, dette system vil deaktivere to af de fire cylindre. Gennem denne mekanisme, sikrer mærket, at vi kan spare op til en halv liter brændstof per 100 km. Desværre, stien er ikke så længe, ​​og jeg er nødt til at prøve flere ting. Jeg holder på denne måde for omkring 20 km og resulterer i en gennemsnitligt forbrug på 5,9 liter pr 100 km, slemt tilfælde af en motor af denne kaliber, og med denne effekt.  

På samme strækning af motorvejen teste jeg effektiviteten af Vognbaneassistent systemet. dette Det viser lidt påtrængende i nogle hjørner, men lider bliver overdrevent ubehageligt. Selv forlader hjulet for at flytte til selvforståelse, dette Han fører os helt rigtigt med jernbane på grund hvis jeg nødt til at konfrontere en kompliceret kurver. 

Kurver begynder, ændres til Spor-tilstandt. Den 1,5 TSI Karoq og reagere med glæde, vi måske endda vove at sige, at vi med denne motor kan have en lille følelse af køreglæde. Den sekventielle skift, under anvendelse padler bag rattet reagerer rigtig godt. Touch og forandring, opfattes hurtigt, i live. Som et forslag efter denne form for erfaring: Du skal ikke se på forbruget af bilen, fordi det er helt steget. 

De Karoq være udstyret hjul 17 til 19 inches

Jeg ankom til vores ende af ruten, sluk motoren Karoq og jeg rakte nøglerne til en af ​​de ansvarlige for Skoda. Med en god smag jeg forlader som det har været min rejsekammerat i et par timer.

konklusion

den Skoda KaroqDet har været en klar og sikker satsning for den tjekkiske mærke. Et køretøj med fantastiske kvalitet finish og gnidningsløst meget god, udover inkorporering tech industri, en klar succes, fordi mange købere gerne være den nyeste teknologi. I Karoq vil du finde det. 

Mærket har en salgsplaner, hvor deres store forhåbninger er placeret for 1,5 TSI-motor 150 hk DSG firehjulstræk 4-hjulet og høj udstyr. Vi kan ikke mere med tjekkerne enige. 1,5 TSI Det er den ene, som jeg kunne lide under normale kørselsforhold, ud over at reagere rigtig godt til snoede veje. Skoda har valgt denne kombination, og her en server understøtter det som en sikker satsning. 

Den Karoq bil forekom os virkelig fremragende

Hvis du er interesseret i at prøve en Karoq, brandet tilbyder interessenter opkaldet Karavanaq. Dette er en model flåde, der vil dække de forskellige indrømmelser i vores land, at give folk mulighed for at teste bilen, før det går offentligt salg. Du kan bestille din Karoq gennem karavanaq.es.

Skoda har gjort deres hjemmearbejde. Han har vist verden et C-segment SUV, der vil skille sig ud og vil helt sikkert blive en ny sælger for det tjekkiske mærke. Det er en bil, som vi næppe kan gøre problemer. Kun fremhæve som forbedret sin sving, men vi kan betragte det som en ulempe som sådan, blot at tilpasse sig en anden type kørsel, en roligere. og Ateca Sæde foran, ikke vinder, men ikke miste, kan vi definere det som separate indkøb og for mennesker med forskellige typer af kørsel. Begge gode er gode muligheder.

Ekspertanmeldelser

Vi kunne godt lide mere

  • God kvalitet materialer
  • afslappet kørsel
  • Meget attraktivt design

Vi havde set mindst

  • meget blød pude til i sving

Bemærk: 8,1