Bil test

2017 Opel Mokka X-test, intelligent balance

Vi har testet den nye Opel Mokka X, en af ​​de store aktører i segmentet af urbane delefiltre. Balance i alle facetter gør ham til en af ​​de mest interessante modeller i sin kategori Gå ikke glip vores video!.

Hvis der er et segment, der er i kraftig vækst i Europa er de bymæssige delefiltre og en af ​​de største eksponenter i denne kategori er den Opel Mokka. Den tyske model blev lanceret i 2012 og er siden blevet solgt mere end 600.000 enheder på verdensplan. En sådan har været dens succes, at GM fabrik i Incheon (Sydkorea) ikke kunne klare, og siden 2014 også produceret på fabrikken i Figueruelas (Zaragoza), hvor 160.000 enheder allerede har forladt.

Efter at have nået Ecuador af dens kommercielle liv, Den Mokka har modtaget en større opdatering vi kunne se første hånd i deres præsentation. Nyd en lang række kosmetiske ændringer på ydersiden og indersiden, har han modtaget mere udstyr og sit sortiment er blevet udvidet med en ny benzinmotor. Ændringer har endda sit navn, bliver den Opel Mokka X.

den afhængighed name X vi vil se flere todocaminos af den tyske mark at understrege crossover karakter af disse modeller, den Mokka er den første til at frigive denne særkende. Den næste på listen vil være den fremtidige SUV Opel Opel Grandland Crossland X og X, der vil ankomme næste år som en del af de 7 modeller, som Opel vil præsentere i 2017 år.

X efternavnet understreger crossover karakter af den tyske model

Øget kvalitet og en stærk personlighed

Udadtil den nye Mokka X 2017 adskiller sig fra sin forgænger hurtigt. Grille og kofanger har et nyt design, der giver en mere robust billede. Også nye forlygter, som kan være førte med adaptiv belysning (AFL Plus LED), og piloterne havde premiere også LED-teknologi. Rækken af ​​organ farver er blevet udvidet med nye farver rubinrød og appelsin Amber.

Inde de ændringer, de er endnu mere indlysende. Instrumentbordet er helt anderledes og viser en langt mere moderne, raffineret og elegant design. Følelsen af ​​kvalitet er høj, de bedste i segmentet. præcise justeringer, materialer med god touch og behagelig at bruge kontrolelementer er værdsat.

den IntelliLink multimediesystem Det hører til den sidste generation og, selvfølgelig, omfatter Opel OnStar tjenester og 4G WiFi-hotspot. Det håndterer med en berøringsskærm, der fungerer præcist. Billedkvaliteten er god, selv om solen skinner direkte på skærmen er set alt for mange refleksioner. Det har også ændret instrumentbrættet, som det fremhæver en ny multifunktionsdisplay meget mere strøm og kan være i farver.

Den Mokka lyseste X tilbyder intelligente adaptive forlygter AFL LED Plus 30% end halogen forlygter

Den restyling af Mokka har også tjent til at forbedre Opel Eye. Dette system bruger et front kamera på forruden, nu med højere opløsning, som gør det muligt at skifte mellem korte og lange lys, tjener den assisterende vejskilte eller aktiv frontalkollision alarm.

Også nyt er de ergonomiske sæder med AGR (kendetegnende for en stor tysk sammenslutning af læger og fysioterapeuter) certificering. De er virkelig komfortabel og tilbyder en lang række justeringsmuligheder fremhæver Extensible base og elektrisk indstillelige lændestøtte.

Mokka X er den største kategori med en længde på 4,27 m. Takket være det den indvendige komfort er bemærkelsesværdigt, især foran. Bag to voksne op til 1,85 m højde også de nyder masser af plads. Centre bagsiden er beregnet til lejlighedsvis brug, det har et andet design og er betydeligt mere besværlig end enderne.

Til indendørs kvalitet, Opel crossover er blandt de bedste i segmentet

På trods af sin størrelse, stammen er ikke særlig stor med 356 liter kapacitet. Rummet er meget indbringende for deres regelmæssige former og den dobbelte bund tilbydes, maksimere godsmængde, hvis vi bort punktering kit og den integrerede FlexFix cykelholder. Opdelingen bagsæde i en 60/40 bemyndiger udvide kapaciteten til en bemærkelsesværdig 1.372 liter.

Tre meget komplet færdig

Opel Mokka X vist med tre trim niveauer rådighed: Selektiv Excellence og Colour Edition. Fra de mest basale elementer som tagrælinger, tågeforlygter, elektriske og opvarmede sidespejle, multifunktions læder rat, forreste og de bagerste sideruder, aircondition, radio IntelliLink 4.0 med farve touch screen 7-tommer hjul tilbydes 17 tommer legering.

Foto 1 - Billeder Opel Mokka X 2017Foto 2 - Billeder Opel Mokka X 2017Foto 3 - Billeder Opel Mokka X 2017Foto 4 - Billeder Opel Mokka X 2017

Opel Mokka Billeder X 2017

Den mekaniske sortiment af den nye tyske crossover består af to benzinmotorer, diesel og LPG mekanisk. Fundet en 1,4 benzin Turbo med 140 hk, blok har også en variant, der kan køre på LPG. en ny benzinmotor også 1,4, men med 156 hk, der udelukkende er knyttet med automatgear og der tilsættes firehjulstræk.

Endelig er der den diesel 1.6 CDTI 136 hk som forventes at sætte større salgsvolumen, omkring 40% af det samlede beløb. Denne diesel-version Det er et godt valg fordi det har masser af magt til at levere en korrekt ydelse og brændstofforbrug er det indhold. Under præsentationen det opnåede denne mekaniske forbrug omkring 5,5 - 6,0 l / 100 km.

Forbindelse er en af ​​styrkerne ved Mokka X

Førerpladsen er høj og har godt udsyn i alle retninger. Samlet Mokka er meget behageligt at køre bil og viser selvsikkerhed. Suspensionen viser stærk tareret hvilket resulterer i større smidighed. Trækker en lille smule af komfort, men ikke tør selv hopper lidt mere ønskeligt.

Retningen af ​​B-SUV Opel er ikke meget kommunikative, men har et niveau af bistand succes. Derudover manuel sekstrins gearkasse er meget præcis og tilfredsstillende. Valgfrit der er en automatisk transmission med momentomformer og det samme antal relationer.

Nogle versioner kan bære en intelligent AWD, hvilket øger alsidigheden af ​​den tyske model. Dette system sender strøm til forakslen under normale forhold, men når der er mangel på adhærens kan opdele parret op til 50% på hver akse. Den Mokka X forsvarer off-road spor i enkle, men Det er ikke tilstrækkeligt til at overvinde store forhindringer efter niveauer eller frihøjde.

Traktionssystemet af Mokka X fordeler effekten mellem de forreste og bageste fra 100: 0 til 50:50

Opel Mokka X er nu tilgængelig i spanske forhandlere fra 21,837 euro, men Opel byder på mange rabatter, der reducerer hastigheden til 19,506 euro. Hertil kommer, indtil udgangen af ​​året er der en forfremmelse, der giver gevinst en af ​​de bedste modeller i segmentet til 16.900 euro, hvilket svarer til en pris / produkt virkelig interessant forhold.

Ekspertanmeldelser

Vi kunne godt lide mere

  • Meget komplet udstyr
  • Kvalitet finish
  • interiør rummelighed

Vi havde set mindst

  • Lastrummet noget rigtigt
  • Kun en mekanisk diesel tilgængelig
  • Begrænset offroad kapaciteter

Bemærk: 7,9