Bil test

Ford Focus 1.0 EcoBoost-test (II): Motor, forbrug og adfærd

Da EcoBoost motor blev annonceret, blev vi overrasket mange: 125 hk per liter, kun tre cylindre og en godkendt virkelige skandale forbrug (så lav). Fokus i 2015, den 1.0 EcoBoost motor er ikke nyt, og det var monteret før, men du har forlænget udviklingen i forandring til at bruge mindre. Er det virkelig så?.

Undskyldninger for downsizing De er velkendte: motor vægt, er mindre mekanisk friktion reduceres, færre afgifter er betalt, er fordele vedligeholdes med turbo og meget lavt forbrug homologeret. Indtil videre teorien.

Han havde allerede spillet denne motor i lavere modeller, Fiesta og EcoSport, hvor den tre-cylindrede motor er en lille note, både vibrationer og lyd. Men Focus er en anden historie. Motoren er så godt isoleret, at en lægmand sandsynligvis ikke ville bemærke forskellen med en fire-cylindret, hvis det ikke er forsigtig. Og bare det lyder.

Det behøver ikke forfinelse af motoren den erstatter, men det helt sikkert giver Pego

Jeg må indrømme, at jeg var ikke altid klar over det tidspunkt, hvor Stands&Start klippe motoren, og hvis ikke 3000 RPM op så langt som støj er meget stille og roligt. I det aspekt af komfort, godkender. Punktligt, der kommer i første, og hvis vi ikke røre, kan du give nogle irriterende ryk i front, men intet usædvanligt.

Fords ingeniører har sammenknebne chassiset for at forbedre deres adfærd let buede og mere komfortabel

før restyling Fokus allerede havde en fremragende præstation, en balance mellem komfort og sportslighed meget gennemført. Med et par tweaks, du har gjort, er det endnu bedre, og i virkeligheden, fortsætter med at overraske. I bjerget denne etage "angreb" Jeg endte med at kaste mindre strøm til at gå hurtigere, blev bilen fordøjet perfekt.

Bagakslen er en meget reaktiv, men meget føjelig

Jeg har absolut intet at bebrejde i dette kapitel, hvis noget i kabinen er bemærket nogle hjul, men hverken irriterende eller mishage dem, der elsker at køre. den dæk -Goodyear testet enhed EfficientGrip Ydelse 215/50 R17 kan næppe være tilfredsstillende på nogen måde.

Bare husk en ting, før teste Focus alvorligt, og afbryd vognbane holde assistent, eller vi kan drive dig til vanvid. Kan forlade min bil som denne, og ikke ændre noget andet i den næste generation, sejre og overbeviser, og de kunne gå hele kompakt så godt.

Computer resultaterne i slutningen af ​​testen, er gode, men ikke optage

Er det rigtigt, at bruger kun 4,7 l / 100 km?

Nej. Når der indsamles denne parkeringsplads Ford presse, det havde mindre end 3.000 km, så er du på sættet. Jeg har rejst med ham over 600 kilometer uden at nå reserven, i henhold til computeren, kan du gøre med depositum næsten 775 kilometer. Det kan synes en masse, ja, men en stor indbetaling, 55 liter.

Computeren havde et gennemsnitligt forbrug på 5,8 l / 100 km, den første dag var lidt over 7 l / 100 km. I betragtning af computeren fejl, som normalt er 0,4-0,5 l / 100 km opad, er cirka 6,2-6,3 l / 100 km

Det er fint for benzin, men ingen af ​​dem er en brutal forbrug rekord

Den bedste del tog jeg var 4,2 l / 100 km, det meste af tiden ved motorvejen, mellem 100 og 130 km / t, uden at give en enkelt byge af hastighed og i et øjebliks inspiration bag rattet med gunstige trafikforhold. I virkeligheden, i nogle linjer kunne gå over 120 km / t med øjeblikkelig under 4 l / 100 km. Det synes umuligt med 1,6 atmosfæriske.

1,0 EcoBoost er den mindste segment på dette effektniveau benzin, men ikke mindst forbruge

Helt ærligt, denne motor bruger lidt mindre end den 1,6 Ti-VCT, fordi etage har et meget lavt forbrug. Med andre ord, hvis vi kører med lidt belastning accelerator, på et meget roligt tempo, forbrug er meget lavt. Det bevarer meget lidt nedadgående forskydning, så du kan fremskynde meget inerti til 0. Ved hjælp forbrug eller hårde indsats, og begynder at synke, men snarere, at bevirke, at fordelen ved små forskydning, fordi det er for stram.

Tricket er at køre meget glat, og alligevel er det umuligt at 4,7 l / 100 km til hele depositum

Åh nej, vi har ikke altid har alt i vores favør, da vi kører. Det er derfor meget følsomme til at bruge, som det sker for de fleste små turboladede motorer. Jeg finder mest interessant på 1,6 Ti-VCT, det solgte konverteret til LPG. Vi testede hvilket resultat giver C-MAX og overbevist os.

Jeg finder det meget nemt at retfærdiggøre at købe diesel tilsvarende, den 1.6 TDCi 115 hk, fordi jeg kender til en kendsgerning, at det er let at midler tæt på 5 l / 100 km, og er kun 1.000 euro. Men for en benzinforbrug de er meget rimelige, men føreren skal gøre deres del.

Boca Tankning "intelligent" (Easyfuel). Når det fyldt og lyder den første "klapre" ikke længere nødt til at insistere. Det har en adapter, hvis du har til at fylde en karaffel

Nogle mener, at blot følge anvisningerne gearstangen dukker op i instrumentbrættet. Nope. Jeg fandt ikke én, men flere gange, at nogle ramper op med den lavere forbrug ved hjælp af et lavere gear og løfte foden. Fra 1400 RPM, Denne motor leverer 170 Nm, hvis vi træde lidt, henter, men er mere behageligt i løbet af 2000 RPM.

80 til 120 km / t på 4th tager 10 sekunder, meget god rekord

Fat fordel EcoBoost ca. 1,6 Ti-VCT er spørger ikke meget nedgearing, takket være turboladeren er meget bevidst. En ekspert i effektiv kørsel kan gøre dig tabe 6 l / 100 km til hele depositum, men naturligvis ikke at overstige 3.000 RPM for noget uden at give nogen acelerón.

Jeg har en anden grund til ikke at anbefale tricilíndrico, er, at, som det fremgår af det tyske TÜV, denne motor, som nogle konkurrenter, Den udsender mange partikler, og ingen filter, så dets økologiske karakter er yderst tvivlsom. Hvis vi ikke mener noget af dette, ja, det er en behagelig køretur motor og så jeg indrømmer åbent.

GoodYear EfficientGrip 215/50 R17 dæk Performance. De er film og hjælp til at holde forbruget under kontrol

Samlet set Focus er en fornøjelse ved rattet, og jeg tror et gyldigt alternativ til en Premium Compact højere pris. Det er et godt stykke over flere konkurrenter med dårligere generelle fornemmelse af kørsel, interiør værre eller meget dårlig alderdom som årene går.

Diesel mod EcoBoost kan prale af at være mindre mærkbar og være mere behagelig at køre i almindelighed, hvor godt isoleret det er. Meget velegnet til allergiske over for dieselmotorer, men intet at gøre tal, TDCi er mere interessant længe før de når 100.000 km.

Kort sagt, Det har en god motor, men have alternativ fire-cylindret bruge mindre uden at gå for langt, 1,4 TSI i VAG- gruppe, og som har den model, LPG og TDCi, er det ikke anbefales til alle, klart motor. Anyway, der vælger det, du vil ikke blive skuffet.

Kort sagt, et interessant alternativ til TDCi, men ikke for alle

I næste og sidste del, vil vi forklare, hvordan den nye serie er, og hvad ekstramateriale er mere interessant ...