Bil test

Test Mazda CX-5 2017 til kundeordrer

Og de er to generationer. Mazda fornyer sin mest succesfulde model i det gamle kontinent. Et job tages med forsigtighed er baseret på at opdatere og forbedre det, vi allerede vidste. Jeg har allerede testet Mazda CX-5 2017 og dette er hvad jeg fandt.

Efter sin første optræden, CX-5 lancerer anden generation med et nyt billede

Mazda er den klare beviser for, at der skal være først i noget til at lykkes. Og ikke gå med strømmen betyder at være forkert. Tiden har vist sig at være rigtigt denne japanske mærke så beundret og elsket. Deres ovne har efterladt store modeller gennem historien. Seneste år har fokuseret på SUV'er, og i dag fornyelsen af ​​de mest succesfulde af dem kommer til os; den Mazda CX-5 2017 har allerede haft lejlighed til at smage.

Dette er den anden generation af bedst sælgende SUV Mazda i det gamle kontinent, selv om mange kan forveksles med en dyb restyling. Sandheden er, at det ikke betyder noget, at det er ligegyldigt, fordi det, de har gjort, er at tage det, vi allerede havde, og forbedre det. Du tror måske, du allerede se, at svært, men sandheden er, at når dit produkt var allerede god, forbedre det uden at ødelægge det er ikke så simpelt som det ser ud.

Foto 1 - Præsentation Mazda CX-May 2017Foto 2 - Præsentation Mazda CX-May 2017Foto 3 - Præsentation Mazda CX-May 2017Foto 4 - Præsentation Mazda CX-May 2017

Præsentation Mazda CX-May 2017

Det KODO design er blevet mere end et slogan liv, mere end blot en designfilosofi. Det er blevet grundlaget for alt, hvad der skaber Mazda. Når Mazda CX-5 gjort en udseende for første gang i sin historie premiere dette koncept vi er sædvanligt. Over tid de andre modeller i huset er blevet tilpasset til det, men nu er der blevet det første man opdaterer det, fordi det privilegium tilhører hans yngre bror, Mazda CX-3.

Ikke at det betyder noget meget, fordi den modtager og passer som hånd i handske. Sidste model allerede formået at tiltrække mange kunder til deres image, og den nye har ingen tvivl om, at kalde mere opmærksomhed. Æstetisk set, den nye CX-5 kommer ind i øjet. En mere aggressiv og stiliserede foran, som ville fremhæve et par små forlygter. Desuden er den nye er mere som prototypen han blev født, Mazda Minagi Concept, den gamle. Noget, der er sjældne. Jeg må indrømme, at jeg kan lide, og Soul Rød er den farve, ser det samme som signaturen stjerne: Mazda MX-5.

De omfatter sådanne små forlygter, og bag

Ud over den forreste svært at finde store ændringer. Generelt vi står over for den samme bil til den bageste søjle. Af den måde, denne del får også en lille ansigtsløftning med tilføjelsen af ​​nye forlygter, som igen tvunget til at ændre bagklappen og kofanger. Det er en mere raffineret stil end sidste, men vi stadig tydeligt husker ham. For at fuldende den ydre forvandling skal tilføje krom funktioner og nye sæt hjul op til 19 inches.

Lukkede døre tilbringer tre fjerdedele af det samme. De er ikke radikale ændringer, men fundet signifikante ændringer i forhold til den første generation. i virkeligheden Det giver en følelse af at have mere kvalitet, takket være en fornyet og bedre integrerede materialer ved elementer. Denne effekt er hovedsageligt opnået med instrumentpanelet. Indsat før ikke meget prangende måde, dominerer nu toppen af ​​konsollen med en svævende effekt. Ja, det passer forbedre visse områder, hvor justeringer er ikke alle gode, der ville passe til at forvente.

Indtil videre har jeg ikke nævnt, men Mazda CX-5 ændrer næppe sin optræden udadtil. Men de er blevet i stand til at have følelsen af, at en bredere og rummeligt interiør. Jeg gentager, at det er en følelse, fordi med måleren i hånden er der ingen forskel. Fem passagerer kan rejse komfortabelt, ligesom ejendele disse, takket være en lasteevne på 506 liter mindst 1.620 maksimum. Bare en tre-liters vækst optjent i den dobbelte bund.

Korrekt interiør remodeling, bedste materialer og teknologi

Hvis noget altid har ønsket CX-5 er for sin teknologi. Vi taler normalt om de tyske fremskridt, eller graden af ​​udstyr af disse. Men Mazda har indarbejdet i sin kultur masse systemer fra udgangspunktet. I den fornyede SUV Der er tre mulige niveauer af udstyr: Origin, Evolution og Zenith, og to særlige pakker kaldet: Zenith Zenith sort og hvid, herunder en anderledes æstetisk præg af hans brødre.

Udstyret-pris forholdet, jo mere interessant finish er Evolution. I denne mellemliggende punkt kan vi have så standardelementer såsom head-up display, den bageste parkeringsplads kamera, detektor døde vinkel, alarm bagerste trafik og den førnævnte instrumentbræt display med syv inches og bizone og fartpilot. Hvis vi ønsker mere har vi Zenith slut, hvor vi vil tilføje detaljer som Full LED forlygter, browser, elektrisk port, nøglefri adgang og BOSE lydsystem.

Den nye CX-5 har de seneste fremskridt inden for sikkerhed, som omfatter tilstedeværelsen af ​​i-actiVsense 

I mekanisk område vil det bestå af to benzinmotorer og en diesel vil være i stand til at vise i alt fire forskellige beføjelser. De berømte SKYACTIV motorer er til stede, og mindst 150 hestekræfter arrangeres for diesel version 2.2 liter. Den maksimale værdi fastsat af de SKYACTIV-G 2.5 194 variant heste, som i øvrigt altid kommer forbundet med en automatisk gearkasse og en seks-trins firehjulstræk. Det vil især være interessant, fordi det er en nyudviklet motor med cylinder deaktivering system.

Og det som normalt vil se CX-5 2017 en manuel sekstrins gearkasse og firehjulstræk til forakslen. men Mazda har også forberedt seks relationer automatgear og firehjulstræk, ingen låser forskel. Hvis vi tilføjer de mulige kombinationer af mekanisk og færdig, har vi i alt 29 forskellige enheder CX-5.

De SKYACTIV motorer viser, at nedskæringer ikke er nødvendigt at spare

Som jeg siger, er et afbalanceret udvalg og vil tilpasse sig til alle typer af kunder. Startprisen af ​​Mazda CX-5 2017 ligger på 27.270 euro. Dette er den SKYACTIV-G 2.0 165 hk version med manuel transmission, forhjulstræk og Origin finish. Tværtimod på den anden side af skalaen, den SKYACTIV-D 2.2 175 hk enhed står med automatgear, firehjulstræk og Zenith White finish. Dens pris er 42,280 euro. 

Test Mazda CX-May 2017

Mazda er den eneste producent, der ikke har reduceret størrelsen af ​​deres motorer. Dens SKYACTIV teknologi har gjort os alle udgør kravet om lav kapacitet til lavt cylinder. Ikke så, og CX-5 er et tydeligt eksempel på dette. Og jeg siger dette, fordi Hvis noget menes den nye Mazda sælger er at være sparsommelig og effektiv, uden at glemme den vigtige værdi af komfort. Muligvis den største fordel af bilen i forhold til forgængeren. 

Som du allerede har besluttet mig den nye CX-5 prioriterer de besparelser og komfort over alle andre kvaliteter. Jeg forstår fuldt ud, hvorfor denne beslutning og konfiguration. Det er et krav fra offentligheden, og hvis en SUV er, hvad du ønsker, det er hvad du finder i 95% af tilfældene. Hvis jeg tror, ​​det mest direkte rival til CX-5 vil hurtigt sige, at uden tvivl er en tysk; Volkswagen Tiguan.

klar og enkel information gennem en blandedel analog med digital

Hver har sine fordele og ulemper. For eksempel i japansk design klart vinder, da den tyske teknologi er mere jævnt matches, ligesom er plads, rummelighed og komfort. Som for hans opførsel begge er meget ens. Begge er designet til en rolig og jævn kørsel. Og endelig hvis man ser på priserne, ikke så meget forskel, lidt billigere CX-5.

Men jeg vil ikke gå over grenene. Under den nationale præsentation Jeg havde lejlighed til at bevise, at a priori præsenteres som sælger versioner. På den ene side diesel SKYACTIV-D 2.2 4WD 150 hk, og for det andet SKYACTIV-G 2.0 benzin 2WD 165 hk. Jeg har svært ved decantarme efter én, fordi de begge har gode argumenter og nogle andre hits. Men hvis du tror jeg starter det benzin.

Da de gjorde Mazda6 og Mazda3, den nye CX-5 har teknologien G-Vectoring Control til bedre sving

Spanien er et land med diesel, men overraskende det offentlige i stigende grad afviser mere at blive betragtet som beskidt. I tilfælde af Mazda jeg ligesom mange kolleger, har vi rost blokke benzin stor ydeevne, glathed og brændstoføkonomi. Ved denne lejlighed jeg gøre det igen tiltrukket et meget godt resultat, der vil gøre dig Plantées behovet for at købe en af ​​dem, beskidt diesel begge vinder opmærksomhed.

Til fordel for benzin-versionen, jeg finde en smidig afvikling, touch og lavt forbrug, stigende strammere forskellen med diesel. Men denne gang 165 testede model heste jeg har syntes lidt koffeinfri. Forstået, at en bil af denne art med en sådan kraft, bør gå mere end nok, men nej. På skalaen er 1.380 kg. En lavt tal for en bil af denne størrelse, så det er ikke problemet.

Dens gnidningsløst ikke befordrende for at køre, komfort snarere end præstation, som er ideel til denne type bil

Problemet kommer fra motoren og transmissionen. Vi får den maksimale effekt ved 6.000 omdrejninger i minuttet, og et maksimalt drejningsmoment på 210 Nm ved 4000 rpm. Det er en meget høj spin-rate, og uden kraft er knappe. Det er for dyrt. Dette vil tvinge gradvist at reducere støt. Skam om forholdet så længe forandring, men ja, det tredje gælder for næsten enhver tid. Det er endemisk ikke kun ud på at reducere CX-5 er i hele branchen. Ja, noget godt har. Langs ruten, over 100 kilometer, med en masse af stigning og oprør vej, det gennemsnitlige forbrug blev fastsat til 6,7 liter pr 100 km. Jeg burde ikke undre, at mere effektiv kørsel selv kunne miste officielle mærke forbrug, 6,4 liter. Fremragende data.

I mellemtiden diesel præsenteres saver, men også med mere greb. I dette tilfælde hesten 150 sig, at er indlysende. Balancen mellem ydelse og forbrug er mere end opnået i det foregående tilfælde. Desuden testenheden inkorporerer automatisk sekstrins gearkasse, som først troede jeg det kunne veje kørsel, men overhovedet. Det er meget godt justeret og selvom disse er ikke den hurtigste boksen verden, sandheden er, at der ikke doven eller tillæg og fradrag. Et væddemål at overveje, og jeg ville virkelig rate som en mulighed, når køber en CX-5.

Hvis vi taler om ligheder i hinanden gentage den høje komfort i begge enheder. Er imponerende tur kvaliteten af ​​en bil, selvom overvejet præmie, ikke kæmpe med disse priser. Det har ikke noget at misunde sine tyske rivaler, BMW X1 og Mercedes GLA type. Tro mig, intet. Ren komfort og en høj grad af intern isolering. Virkelig jeg stadig overrasket over det. Enten ved Mazda, der har vidst at læse kundeønsker.

Bag rattet, de vælger ekstraordinære sæder, meget komfortabel og loppetjans

På den anden side har jeg en pasta til at sætte begge enheder; adresse. Jeg har ingen indvendinger mod de bløde retninger, men én ting er, at, og en anden er passeret fremmøde. CX-May 2017 ultimative synd. I byen, eller en adstadig tempo, ikke et problem, men da hastigheden øges eller mindske vinklen af ​​kurven, at problemet er mærkbar. Jeg savner en stramning retning afhængigt af hastigheden. Chaufføren modtager kun information fra hjulene og til tider kan skabe en vis usikkerhed. 

konklusioner

Samlet set har CX-5 udviklet sig meget godt. Æstetisk er det en attraktiv bil. Lukkede døre afslører en bemærkelsesværdig ændring i teknologi og raffinement, selv om nogle plast og justeringer bør blive kraftigt forbedret, hvis vi virkelig Mazda har til hensigt at angribe de højeste niveauer af segmentet, dvs. tyskerne. Til alt dette der er også et stort rum og en mere end generøs rummelighed, komfort og frem for alt at det kan sidestilles med de fleste premium-modeller.

Som for adfærd ikke i tvivl om, at Mazda har besluttet at prioritere kvalitet og spare rullende over alle andre detaljer. Forskellene mellem diesel og benzin er indlysende. Hver har sine styrker. I dette tilfælde ville jeg satse på SKYACTIV-D 150 hk til sit bedste svar. Ja, begge er skyldige i en alt for blød retning. Så det ville ikke overraske mig, at CX-5 forblev 40% af Mazda salg i Spanien. Det er en model, der nødvendigvis skal se ud, hvis vi ønsker at købe os en C-segment SUV der liv ud over Europas grænser.

Tingene kommer til at gå meget godt til CX-5, en meget klar og fornuftig satsning for segmentet

Ekspertanmeldelser

Vi kunne godt lide mere

  • komfort
  • forbrug
  • design
  • livability

Vi havde set mindst

  • interiørlister
  • adresse
  • Svar benzinmotor

Bemærk: 8,3