bil tester

2017 Opel Mokka X testen, intelligent balanse

Vi testet den nye Opel Mokka X, en av de store aktørene i segmentet av urbane crossovers. Balanse i alle fasetter gjør ham til en av de mest interessante modeller i sin kategori Ikke gå glipp av vår video!.

Hvis det er et segment som er booming i Europa er de urbane crossovers og en av de største eksponentene i denne kategorien er Opel Mokka. Den tyske modellen ble lansert i 2012 og har siden blitt solgt mer enn 600.000 enheter over hele verden. Slike har vært dens suksess at GMs fabrikk i Incheon (Sør-Korea) ikke kunne håndtere, og siden 2014 også produsert i fabrikken i Figueruelas (Zaragoza), hvor 160.000 enheter har allerede forlatt.

Etter å ha nådd Ecuador av dens kommersielle liv, Mokka har fått en stor oppdatering vi kunne se første hånd i sin presentasjon. Nyt en rekke kosmetiske endringer på utsiden og innsiden, har han fått mer utstyr og utvalget har blitt utvidet med en ny bensinmotor. Endringer har selv sitt navn, og ble den Opel Mokka X.

avhengighet nevne X vi vil se flere todocaminos av den tyske mark for å understreke crossover naturen av disse modellene, Mokka være den første til å frigjøre dette særtrekk. Den neste på listen vil være fremtiden SUV Opel Opel Grandland Cross X og X, som kommer neste år som en del av de 7 modeller som Opel vil presentere i 2017 år.

X etternavn understreker crossover karakteren av den tyske modellen

Økt kvalitet og en sterk personlighet

Utad den nye Mokka X 2017 skiller seg fra forgjengeren raskt. Grille og støtfanger har en ny design som gir en mer robust bilde. Også nye frontlyktene, som kan være ført med adaptiv belysning (AFL Plus LED), og piloter også premiere LED-teknologi. Utvalget av kroppen farger har blitt utvidet med nye farger Ruby rød og orange Amber.

Inne endringene de er enda mer tydelig. Dashbordet er helt annerledes og viser en mye mer moderne, raffinert og elegant design. Følelsen av kvalitet er høy, den beste i segmentet. presise justeringer, materialer med god touch og behagelig å bruke kontrollene er verdsatt.

den IntelliLink multimediasystem Den tilhører den siste generasjonen og, selvfølgelig, inkluderer Opel OnStar-tjenester og 4G WiFi hotspot. Det håndterer med en berøringsskjerm som fungerer nøyaktig. Bildekvaliteten er god, selv om solen skinner direkte på skjermen blir sett for mange refleksjoner. Det har også endret dashbordet, som det fremhever en ny multifunksjonsskjerm mye mer strøm og kan være i farger.

Mokka lyseste X tilbyr intelligente adaptive hovedlys AFL LED pluss 30% enn halogenlykter

Restyling av Mokka har også bidratt til å øke Opel Eye. Dette systemet bruker et kamera på frontruten, nå med høyere oppløsning, noe som gjør det mulig å skifte mellom lange og korte lys, tjener den assisterende trafikkskiltet gjenkjennelse eller aktiv frontkollisjon varsling.

Også nytt er ergonomiske seter med AGR (kjennetegnet av en stor tysk sammenslutning av leger og fysioterapeuter) sertifisering. De er komfortable og har mange innstillingsmuligheter som fremhever den utvidbare base og elektrisk justerbar korsryggstøtte.

Mokka X er den største kategori med en lengde på 4,27 m. På grunn av at interiøret komfort er bemerkelsesverdig, spesielt i fronten. Bak to voksne opp til 1,85 meter i høyde også de har rikelig med plass. Senter iden er beregnet for sporadisk bruk, den har en annen design og er betydelig mer tungvint enn endene.

For innvendig kvalitet, er det Opel crossover blant de beste i segmentet

Til tross for sin størrelse, stammen er ikke spesielt stor med 356 liters kapasitet. Plassen er svært lønnsomt for sine vanlige former og den doble bunnen er tilbudt, maksimere lastevolum hvis vi la til side punktering kit og den integrerte FlexFix sykkelstativ. Den delte baksetet i en 60/40 bemyndiger utvide kapasiteten til en bemerkelsesverdig 1.372 liter.

Tre svært komplett ferdig

Opel Mokka X vist med tre utstyrsnivåer er tilgjengelige: Selektiv Excellence og Color Edition. Fra de mest grunnleggende elementer som takrails, tåkelys foran, elektrisk og oppvarmede sidespeil, multifunksjonsratt i skinn, foran og bak elektriske vinduer, klimaanlegg, radio IntelliLink 4.0 med fargeberøringsskjerm 7-tommers hjul tilbys 17 tommers legering.

Bilde 1 - Bilder Opel Mokka X 2017Bilde 2 - Bilder Opel Mokka X 2017Bilde 3 - Bilder Opel Mokka X 2017Bilde 4 - Bilder Opel Mokka X 2017

Opel Mokka Bilder X 2017

Den mekaniske rekkevidde av den nye tyske crossover består av to bensinmotorer, diesel og LPG mekanisk. Fant en 1,4 bensin Turbo med 140 hk, har blokken også en variant som kan kjøres på LPG. en ny bensinmotor også 1.4, men med 156 hk som er forbundet utelukkende med automatgir og firehjulsdrift tilsettes.

Endelig er det diesel 1,6 CDTI 136 hk som ventes å skape større salgsvolum, rundt 40% av totalen. Dette diesel versjon Det er et godt valg fordi den har rikelig med kraft til å levere en korrekt ytelse og drivstofforbruk det er innholdet. Under presentasjonen fikk det denne mekaniske forbruk rundt 5,5 til 6,0 l / 100 km.

Tilkobling er en av styrkene til Mokka X

Førerplassen er høyt og har god sikt i alle retninger. Samlet Mokka er veldig behagelig å kjøre, og viser glans. Suspensjonen viser sterk tarert noe som resulterer i større smidighet. Trekker litt av komfort, men ikke tørr selv spretter litt mer ønskelig.

Retningen på B-SUV Opel er ikke veldig kommunikative, men har et nivå av assistanse vellykket. I tillegg manual med seks trinn er meget nøyaktig og betryggende. Eventuelt er det en automatisk transmisjon med momentomformer og det samme antall av relasjoner.

Noen versjoner kan bære en Systemet intelligent AWD, som øker allsidigheten til den tyske modellen. Dette systemet overfører kraft til forakselen under normale betingelser, men når det er en mangel på adhesjon kan splitte paret opp til 50% på hver akse. Mokka X forsvarer off-road spor i enkle, men Det er ikke tilstrekkelig til å overvinne store hindringer ved nivåer heller bakkeklaring.

Den trekkraft system av Mokka X fordeler strømmen mellom den fremre og bakre fra 100: 0 til 50:50

Opel Mokka X er nå tilgjengelig i spansk forhandlere fra 21,837 euro, men Opel tilbyr en rekke rabatter som reduserer hastigheten til 19,506 euro. I tillegg til slutten av året det er en kampanje som gir gevinst en av de beste modellene i segmentet for 16.900 euro, noe som representerer en pris / produkt virkelig interessant forhold.

Ekspertanmeldelser

Vi likte mer

  • Svært komplett utstyr
  • kvalitet utførelser
  • interiøret romslighet

Vi likte minst

  • Lasterommet noe riktig
  • Bare en mekanisk diesel tilgjengelig
  • Begrenset offroad evner

Merk: 7,9