Toyota

Toyota Supra, således vil de nye japanske sports

  • Vi viser en ny del av fremtiden rekreasjon Toyota Supra, resultatet av de nyeste spion bilder av modellen, som allerede vender sluttfasen av utviklingen.
  • Den nye Supra etterfølger kommer kort tid etter at BMW Z4, så vi kan forvente i markedet i 2019.

Nye Toyota Supra rekreasjon.

Den nye Toyota Supra brenner stadier av utviklingen, som i øyeblikket finner sted i Europa hånd BMW, merkevare som deler den japanske prosjektet som etterfølgeren til BMW Z4 og dele denne mekaniske ramme.

De siste ukene har vi vært i stand til å vise deg flere spion bilder som vises nye modellen prototyper allerede i en mer avansert tilstand, og vi endelig viste de første definitive elementer av japanske sport, den optiske, både foran og bak. Ettersom alle enheter er montert ikke bare som tidligere er sett provisorisk optisk, men til og med inne var sammensatt av elementer i den tyske mark.

Eksklusivt: den nye Toyota Supra med sine endelige baklysene

I rekreasjon som vi viser på bildet over ser vi en del av de nye funksjonene som allerede er kjent modell, da frontlysene og en tolkning av den sporty kropp design basert på prototypen FT-1 introdusert for noen år siden, og volumene har blitt sett på flere testenhetene drept i det siste året.

Spion bilder av den nye Supra.

Den nye sportsbil vil inneholde flere japanske mekaniske versjoner, motorene 4 og 6 sylinder fra BMW, og noen rapporter tyder på at vi kunne se en hybrid-versjon. Tilsvarende skal kapittelet av sendingene være undertegnet av BMW og vil bli delt med etterfølgeren til BMW Z4. blir utviklet begge modellene på nytt CLAR plattform der de bygger alle modeller av den tyske mark plassert over 3-serie.

Innen utgangen av året vi skal se presentasjonen av et konsept i Japan å fremme produksjonen versjon av fremtiden Supra, som vi har sett, vil spare mye forhold til Toyota FT-1 konsept. Organiske former og utvidet kropp trukket av studiet av Toyota i California, Calty Design Studio har vært grunnlaget for designerne av merkevaren linje av sporty profilere seg igjen.

Brølet av den nye Toyota Supra røper sin opprinnelse BMW

Siden 2002 har den Supra vært savnet fra forhandlere av merkevaren på verdensbasis, og noen 17 år senere, i 2019, vil vi nå denne nye generasjonen, som vil bli kronet på toppen av Toyota-serien.

bilder: Automedia