Bil test

2017 Mazda3 test, en verden uden det gamle kontinent

Efter at have lidt en mindre opgradering Mazda3 fås i samfundet og har allerede haft en chance for at prøve. Det er overflødigt at sige, at det er et valg over C-segmentet, et valg, der sætter i alvorlige problemer på rivaler i vores gamle kontinent.

Den kompakte Mazda3 får en ny front, med en modificeret gitter

Lidt bedre og meget gode og dårlige. Det må have været den idé, de har haft siden Mazda når du opgraderer en af ​​sine grundlæggende søjler. Japanerne har besluttet ikke at risikere, når de lancerer den nye Mazda3. Opskriften har været lille ord, med få ingredienser, men ja, har forbedret det endelige resultat. En mekanisk udvikling og dynamiske æstetik.

Og det er, at når du står foran den 2017 Mazda3 den første ting du sætter pris på, er, at svært at finde forskelle med sin forgænger. og bag, forlygter, grill og spejle, og et nyt sæt af 18-tommer hjul kofangere er alle ændringer. Er en kort liste, der ikke varierer overhovedet design, alt er sagt i øvrigt fortsat et af de mest attraktive europæiske C-segment.

Foto 1 - Billeder 2017 Mazda3 præsentationFoto 2 - Billeder 2017 Mazda3 præsentationFoto 3 - Billeder 2017 Mazda3 præsentationFoto 4 - Billeder 2017 Mazda3 præsentation

2017 Mazda3 Foto præsentation

Med hensyn til de indvendige, tre fjerdedele af det samme. Ændringerne er mere integreret centrale display, ny rat, nye sæder og nye center tunnel, ændring takket være forsvinden af ​​håndbremsen, som nu bliver elektronisk. Ellers er alt lige, herunder instrumentpanelet, head-up display, midterkonsol, og enhedens kontrol skærm, der er touch som en nysgerrighed, når bilen er stoppet, men ikke bevæger sig.

Hvis diskret har været udviklingen af ​​design, også har det været teknologien. Det er rigtigt, at Mazda3 var nok på dette område, så lidt måtte forbedre. Men selv så fra nu den kompakte Mazda indeholder den avancerede teknologi i-Active Sense. En forbedret computer kameraer og sensorer er i stand til at genkende vejskilte. Takket være dem bilen er i stand til at forudsige forhindringer og farer foran os, bliver, i ekstreme tilfælde, for autonom nødbremsning.

Lette ydre forandringer ekstrapoleres til det indre

Er der indtrådt andre ændringer er det i den mekaniske del. Som allerede lavet med Mazda6, er G-Vektoring Kontrol 3 (standard for alle vifte) indført. Det kan være eller synes en meget lille ændring, men virkelig overraskende, hvor signifikant forbedrer kontrol og styring. Dette system overfører moment til forhjulene afhængigt af behovet i sving. Dette opnås bedre i sving, mere effektiv og sikker.

Endelig kommentere, at Mazda3 priser starter fra 17.750 euro for den kompakte og 20,425 euro for sedan. Som sædvanlig er der tre linjer af slut: Tryk, stil og luksus. Mens førstnævnte er kun tilgængelig for 5-dørs krop. I mekanisk interval, vil den bestå af tre benzin generatorer og to dieselmotorer, med strøm på mellem 100 og 165 heste med evnen til at indbefatte manuel eller automatisk transmission.

2017 Mazda3 test

Med hensyn til den dynamiske del, har Mazda medtaget få ændringer. Små men vigtige ændringer, der hjælper betydeligt til at forbedre adfærd og kørsel Mazda3. Under præsentationen Jeg har haft lejlighed til at prøve begge varianter, der a priori være mest eftertragtede i vores land. Jeg mener SKYACTIV-D 2,2 og 150 hk SKYACTIV-G 2.0 120 hk. Begge inkluderet en seks-trins manuel gearkasse.

De SKYACTIV mekanik forblive en glæde

Selv om Spanien territorium diesel, Japanerne er stolte af at sælge flere benzin-enheder, så det vil være starten. Sandheden er, at ikke så mærkeligt det er den mest eftertragtede model, det er et fantastisk valg for alle situationer. En meget blid alternativ og løfter om ikke at ødelægge i forbruget.

Meget er blevet sagt allerede om de kvaliteter og kapaciteter af SKYACTIV blokke, og ikke mig, der bidrager intet imod det. Benzin enhed Det kendt for sin blødhed og adfærd. Det er ikke set en enkelt vibration eller ubehag i kabinen. Noget, der har forbedret takket være en ny indretning isolering, som sagt.

Test Mazda CX-5 SKYACTIV-G 2.0 FWD: motor, forbrug og adfærd

Som for hans opførsel, omfatter den samme glathed og raffinement. Det er en motor med en meget progressiv og lineær respons med et moderat tryk i deres længste marcher. I disse tilfælde vi spiller med ændringen at finde en større stak, reducerer mindst et gear, og den sjette er lang. Ideel til llanea og lavere forbrug.

Som jeg siger en motor og en ændring til at føle sig som en handske til bilen. Til dette må vi tilføje en suspension med en høj grad af komfort og en jævn og præcis styring, selv om jeg savner et strejf hårdere Pelon. Men det er et spørgsmål om personlig smag. Du kan ikke bebrejde noget andre dynamiske aspekter af bilen.

Fuld LED-forlygter omfatter teknologi, men ikke kommer som standard

Som for effektivitet, vi ikke bære nogen forskrækkelse. Når alle reduceret motor til at reducere brændstofforbruget og emissionerne, Mazda stod hans jorden og forbedret effektivitet baseret på effektivitet og nøjagtighed. Således finder vi, at SKYACTIV er i stand til at forbruge det samme som andre blokke, men med en større slagvolumen. I tilfælde af benzin 120 hk det officielle tal er 4,3 liter pr 100 km.

Det siger sig selv, at en præsentation er aldrig en god tid til at analysere forbruget, men jeg må sige, jeg har altid haft følelsen af ​​at spare. Jeg gentager, at hverken ruten eller adfærd forsøgt at matche dataene. Heller ikke i benzin eller diesel, med 150bhp den kan homologate 3,6 liter pr 100 km. Vil se på, hvor de ser, exceptionel data.

Med denne fod skridt til at fortælle dig de følelser, jeg fik fra testen Mazda3 SKYACTIV-D 150 heste. Jeg starte med at sige, at denne motor er mere end tilstrækkelige til Mazda6, så du kan forestille den lethed, hvormed det opfører sig i den lille bror. Jeg må indrømme, at jeg troede, jeg ville nyde mere end benzin, men sandheden er, at diesel synes bedre. Når du kører og strøm til alle og mere. For mig den vindende kombination, men vi ved fra de farlige veje, hvor dieselbiler vil flytte i den nærmeste fremtid.

Infotainment betjenes fra denne kontrol, selv om skærmen er touch stoppet

Det kan synes at tage en blok 150 CV 2.2 er ikke meget, men tanken om Mazda er at overspænde motoren. Således kreditværdighed og ydeevne samt forbrug, er mere bæredygtig. Det er rigtigt, der er mindre raffineret end benzin hår. Hvilket giver mening på den anden. Men stadig intet ubehag mærkes indeni. I virkeligheden er det meget praktisk og komfortabel.

Ligesom ham benzin, diesel Ratera viser en konfiguration, styring og bløde suspensioner. Det indeholder også G-Vektoring, standard på tværs af flåden. Og det er derfor, vi har opnået det æder kilometer, som om intet pass. Men nej, vi har ikke råd til en twisty strækning med meget kredit. Mere end forventet sandheden.

Jeg var overrasket over, hvor godt Mazda3 kurven opfører sig. Det er rigtigt, at den nye fordeling drejningsmoment Programmet udfører mirakler, men meget af æren skal tildele det til chassiset. En fremragende punkt gjort, at uden egentlig at skulle racing karakter af rivaliserende modeller, du ved, hvordan du holder fatningen på alle tidspunkter, står over for hurtige drejninger selvfølgelig ufortrødent. En lille, men stor forbedring i forhold til forgængeren.

Dens kompakte foranstaltninger ikke forhindrer dig at vise en stor plads i bagsædet

Lad mig / du glæde i manualen. Hvis jeg fandt den rigtige adfærd i SKYACTIV-G, mere end det har gjort i diesel. Forholdet bærer nogen men. Det er forbløffende, hvor godt de er forskudt ændringer. Overraskende tredjedel, der virker som "fuld op", skubber fra bunden af ​​speedometeret op til 130 km / t. Du kan faktisk rejse tredje hele tiden, men selvfølgelig er det ikke tilrådeligt.

Måske er det ikke, hvad ændringen strækkes, men altid reagerer, altid skubbe er. Selv om jeg må sige, at denne kvalitet kan ekstrapoleres til redskaber, men ja, længere beskylde rutero karakter. Endnu en gang en sensationel blanding af motor, gearkasse og to turbos. Hvor ingen vil begge.

2017 Mazda6 test, fornyet sjæl

Forbrug, som jeg sagde, er meget lille. For at give dig en idé langs ruten, mere end 120 kilometer, triptælleren skrælles en endelig tal på 5,8 liter pr 100. Og det i de fleste køretid var meget krævende, med bjergpas, hvor der er søgt at opnå forbrug. Jeg er ikke i tvivl om, at Hvis interessen er indstillet, og hvis stien hjælp, kan sænke forbruget af fem liter uden problemer.

konklusion

Mazdas opskrift har taget godt jeg havde og tilføje friske råvarer. Det er rigtigt, at æstetisk forandring er ikke brutal, men det er stadig en af ​​de smukkeste kompakte på markedet. På den anden side optagelse af teknologien er værdsat, selv om skærmen skal være større for den næste generation. Som for plads, kvalitet eller beboelighed, er der ingen forskel. Kvaliteten er over gennemsnittet, ligesom rummet og livability.

En af de bedste kompakte segment. I sin favør design, ydeevne og livability

Fra den dynamiske synsvinkel Mazda3 er forbedret betydeligt. Det er faktisk den mest afgørende faktor i denne opdatering. Raid G-Vektoring muliggør en bedre dosis opnå kørsel og sikkerhed. Dens konfiguration gør den til en af ​​de mest komfortable kompakte, selvom luksusforbrug snoede spor også er tilladt. Og alle med sensationelle fejlfri præstation motorer og bedre forbrug. En rund produkt.

Ekspertanmeldelser

Vi kunne godt lide mere

  • adfærd
  • kvalitet
  • motorer

Vi havde set mindst

  • Lille konsol skærm

Bemærk: 8.4