Bil test

Volvo XC60 test, svenskeren, der ankommer til ansigt tyskerne

Der er ingen tvivl om, at Volvo i de seneste år har taget vejen for, hvad der altid har været. Udviklingen af ​​sin SUV er et klart eksempel på vejen. Den sidste at ankomme var den nye Volvo XC60, som jeg allerede har haft lejlighed til at prøve.

Selvom de forreste ændringer, XC60 billede der minder om sin storebror

For dem, der vi gerne Volvo-biler, havde vi en sæson, der har set den sorte ting. Og det svenske mærke har været igennem sin mørkeste periode ikke mere end et årti. Mange troede endda, at vi stod overfor en ny sag Saab, men nej, det var bare en hvileperiode, en tænkepause på en ny sti. Denne nye vej er allerede begyndt, og i det vi finde produkter af høj kvalitet som det er tilfældet nye Volvo XC60, som jeg allerede har haft lejlighed til at kende og prøve.

Volvo er en meget bestemt virksomhed. Selv om de fleste kendt for sin bil division, er andelen af ​​erhvervskøretøjer er så meget desto vigtigere, og det er derfor i 1999 de sluppet af biler til at fokusere på udvikling af lastbiler og busser. Den første til at se potentialet i selskabet var Ford, der købte det for intet mere og intet mindre end 6,45 billioner, selvom år senere havde banke off for blot 1,5 billioner, med den kinesiske producent Geely nye og nuværende ejer.

Foto 1 - Volvo XC60 BillederFoto 2 - Volvo XC60 BillederFoto 3 - Volvo XC60 BillederFoto 4 - Volvo XC60 Billeder

Volvo XC60 Billeder

Men lad os blive hos den første del af historien, da Ford kørte roost. Mere end noget andet, fordi fra den tid går den første Volvo XC60, der så lyset. Året var 2008, og siden da den mindste SUV Volvo har været stort set uændret, I betragtning af de økonomiske problemer hængende over selskabet. Så naturligvis, hvor vigtigt det er denne nye generation, den anden ser vi, at absolut intet bevarer sin forgænger. Du skal bare nødt til at se det.

Og for the record, at jeg ikke siger dette, fordi den gamle var dårligt, tværtimod, siger jeg i udseende. Ændringen er radikal, ligesom dem, der findes i andre modeller af intervallet som de er blevet renoveret for nylig, med undtagelse af området 40, som vil være den næste til at ændre sig og vokse med ankomsten af ​​Volvo XC40 allerede forventede vi har set i en meget avanceret udviklingstrin og testfasen.

Foranstaltninger bare ændre, men mest bemærkelsesværdige er den stigende kamp

Volvo har fundet nøglen design, og den rene skandinaviske stil, en stil, der er tilskrevet den tidløse skønhed. Jeg er sikker på, i over årene går, vil det nye parti modeller af huset stadig ser lige så spektakulære som de gør nu. Ikke alene det tiltrækker opmærksomhed, men er også elegante, klassiske, mere nøgternt end sportslighed, selv om dette også serveret i blandingen, selv om mindre doser end deres tyske rivaler.

Det er rigtigt, at mange måske tror, ​​at det kun har reduceret størrelsen af ​​Volvo XC90, det er sandt, men jeg for en ikke ser det som en ulempe, men en fordel. Resultatet er opsigtsvækkende, herunder de fantastiske LED-forlygter, der tager næsten al opmærksomhed på forsiden. Det er hvad jeg kalder det elegant fordel af nordisk mytologi (der repræsenterer Gud Thors hammer).

Der er æstetiske forskelle mellem niveauerne. Sporty æstetiske er R-design, der indeholder elementer,

Lukkede døre i samme. Volvo har udviklet en ny modulær og rentabel platform for meget af sin flåde, kaldet CMA. Der er en særlig én for sedaner og SUV, og det er grunden dem alle De deler ikke kun den mekaniske struktur, men også indefra og teknologi og interiør rummelighed. højdepunkter i denne nye XC60. Men ja, interiøret er så ens, at der kunne bruge lidt tilpasning for hver model.

Indtil videre har mindst positive af det indre af XC60, fordi ellers den nye SUV er en tagdækning dyder og herligheder. Startende med kvalitet, som man ikke kan sætte en enkelt pasta. Volvo er et premium brand, og hovedsagelig viser i den måde, de bygger deres cockpits. Intet at misundelse industrien benchmarks, dvs. noget at misunde med BMW og Audi. Personligt generalister andre premium-mærker er et eller to trin efter den førende trio.

Hvilke materialer er valgt, er af høj kvalitet, meget opmærksomme på de tilpasninger

Ikke kun de materialer er fremragende, men den måde, de er også præsenteret. Følelsen af ​​holdbarhed er meget høj, og der er en komponent, der ikke sidder korrekt. I stil, minimalistisk dominerer. Lidt tilstedeværelse af fysiske knapper og en masse digitale overflader, fra instrumentbrættet til den enorme skærm af konsollen, med op til 12,3 inches, uden at glemme HUD det kan også være indarbejdet.

Og i dette udtryk Volvo har også noget at misundelse af sine rivaler. Der er mange elementer, der kan indgå indeni. De varierer afhængigt af hvilken af ​​de tre niveauer af finish vælges: Momentum, incription og R-Design. Selvom standard implementering er høj, hvis vi begynder at tælle enheder med alfonser vi nødt til at klatre op ad karrierestigen eller begynde at smide listen over statister, og det er når prisen begynder at toppe.

Men notat, er elementer som LED-forlygter intelligent, vision kamera 360, opvarmet for- og bagsæder, fire klimazoner, parkeringshjælp, kontrollerer døde vinkel, og en bred vifte af systemer og køre-assistenter for at sikre sikkerheden for beboerne.

Omkredsen af ​​bilen styres af 360 kameraer og masser af radarer

Vi taler om mekaniske termer. Jeg nævnte ovenfor, at den nye Volvo SUV-platform kan integrere den samme teknologi i alle modeller, og det gør mekanikken. Tilbuddet er at tilbyde to diesel versioner, tre benzin og hybrid. Powers starter på 190 hestekræfter og 235 for diesel til benzin. I mellemtiden hybrid vinder prisen mest magtfulde af intervallet, med 320 og 87 elektriske mekaniske heste.

Alle motorer vil være forbundet med en automatisk gearkasse otte-trins typen momentomformer. Selvfølgelig Volvo har også inkluderet firehjulstræk for dem alle. Alle disse funktioner skal tages i betragtning, når kassen, fordi som jeg vil nærmere, Volvo XC60 er dyrere end konkurrenterne, nemlig BMW X3, Audi Q5 og Mercedes GLC.

Som jeg siger, alt dette pragtfulde og avanceret teknologisk indhold intet kommer billige. Volvo XC60 har en startpris på 51,190 euro. Som jeg nævnte før, Volvo er den dyreste af alle kompakt præmie SUV, selv om dens standardudstyr er højere i tilfældet med tyskerne. Der er kun én model, der overgår det med hensyn til pris, og der er ingen anden end Jaguar F-Pace.

T6 er den mest magtfulde af benzin Ovenstående er kun den hybride T8

Volvo XC60 test

Det er underligt at se tilbage og se, hvordan de har udviklet sig midsize SUV. Jeg siger dette, fordi når de gik langt fra deres ældre brødre, alt SoBe i kvalitet og ydeevne er berørt. Men da udgivelsen af ​​en ny model er produceret, ser vi afstanden forkortes væsentligt. I tilfældet med XC60 har jeg bemærket, at vi taler om en mini XC90, selv om hver har sine egne indstillinger.

Naturligvis er forskellen i forhold til rummet. Den nye XC60 har øget alle foranstaltninger undtagen bredden. Længden har også gjort selvom kun 44 mm er vokset, men slaget er vokset næsten 10 centimeter. Med disse data klart du kan forestille dig, at så har et areal, XC60 er en af ​​de største i segmentet. Faktisk, efter at have monteret i sine tre nærmeste konkurrenter, vinder svenskeren kampen.

XC60 debuterer eksklusive sikkerhedsstillelse. Standard funktioner, der sikrer sikkerheden af ​​beboere og fodgængere

Det er et fælles træk i Volvo, hvilket giver masser af plads til bagsædepassagerer i bagagerummet straf. Det er rigtigt, at der er også vokset, nu et minimum på 505 kubik liter, men er fortsat lav sammenlignet med konkurrenterne. Disse vil tage et gennemsnit på 50 liter mere, og det er noget at overveje. Hver skal forstås, at foretrækkes, hvis mere gods eller flere passagerrum.

Volvo har prioriteret komfort over alle andre dyder. Alle beboere, hvad enten fire eller fem, selv om sidstnævnte vil være strammere, nyde en førsteklasses tur. Det er ikke kun kvaliteten af ​​de materialer, men det raffinement, der opstår, når du indtaster vej. XC60 har en høj rullende kvalitet, og meget lig sin storebror, med en fantastisk lyd isolering og et dynamisk konfiguration, du kan have flere køreprogrammer: Eco, komfort, Allroad og dynamisk.

Forskellen mellem de drivende tilstande er bemærkelsesværdig, men skubber dem alle

Det er meget almindeligt at finde disse tilpasningsprogrammer i mange modeller, men det er også almindeligt, at næppe mærke forskellen mellem dem. Det er ikke tilfældet for XC60, fordi han gør, der viser klare forskelle mellem de forskellige programmer. Hver har fokus på at gøre godt for, hvad det er designet. Eco sparer, Comfort giver dig komfort, men ingen grund til at gå med denne opsætning aktiveret for at få komfortable, den Allroad op headroom i forhold til 21 centimeter, og Dynamic hjælper du kører med meget kredit.

Det er muligvis det, har overrasket mig den nye XC60, dens dynamiske karakter. Alle de ovennævnte dyder forventede mig: kvalitet, udstyr, plads ... men havde ikke forventet sådan en dynamisk opførsel. Eye, at dette ikke betyder, at vi står over for den nye Porsche Macan, som er referencen l segmentet, nej, men hvis du nu XC60 er bedre i stand og holde et højt tempo på en strækning af kurver. Den luftaffjedrede fungerer miraklet og er i stand til at levere sådanne høje niveauer af komfort, mens motorveje er i stand til at holde bilen i hurtige sving.

Den nye chassis bemærkes også. Ikke kun lettere end sin forgænger, men også mere stiv og adræt. Bare svingninger opstår i kroppen, når roteret hurtigt, Det har ingen effekt, da dette skib har XC90. XC60 fladere tur, at større hans bror og som giver dig mulighed for at gå hurtigere i kurven. Den luftaffjedrede er meget ønskeligt, men prisen er høj.

Det bedste i sit segment i form af plads til bagsæderne, mere end nok hul

Som for motorerne, langs nationale præsentation havde jeg mulighed for at teste en diesel variant og andre benzin. Den første var, at a priori er postuleret som den bedst sælgende af alle. Jeg refererer til D4 AWD 190 hk og otte-trins automatgear. For mig er det den mest korrekte indstillinger, der kan vælges, fordi det ikke er nødvendigt más. Trods vægten af ​​XC60, 1.845 kg, den fire-cylindret motor leverer strøm meget korrekt. Det spark er sløv, og forandring ledsager bevægelserne med en hurtig og smidig touch. 

På den anden side af skalaen er T6. Selvom benzinmotorer er ikke den vigtigste indstilling i SUV-segmentet som flere og flere købere vælger at slippe af med diesel. T6 kan gøre mere end én dilemmaet opstår med rette. Det er overflødigt at sige, deres præstationer, med 320 hk, er ekstraordinært, som kører pela og ligesom diesel, det har, at balance mellem ydelse og komfort. Men selvfølgelig må vi tilføje det ekstra point, der giver glathed blok benzin.

Selvfølgelig forbrug er det største problem. Volvo formaliserer en data gennemsnit 7,7 liter per 100 kilometer. Vi kan krydse dem ud optimistisk, men stadig ikke så langt fra de endelige resultater. Det er rigtigt, at under testen noget sted at teste forbrug i faste forhold, men på trods af den høje sats for kørsel, tripcomputer og data fra lidt mere end 11 liter. Jeg er ikke i tvivl om, at en mere rutine og drage fordel af den tilstand kørsel Eco, kan tallet være omkring 9 liter.

Det straffer den bagerste plads i bagagerummet, 50 liter mindre end konkurrenterne

Naturligvis dieselforbruget vinder spillet, som nemt begynde at vise seks liter. Jeg gentager, at ikke bør tages dataene som en klar henvisning, men hvis de giver god prøve på, hvad du kan forvente at få. Senere Volvo diesel vil trække en tredje variant, forhjulene D3. Vil være 150 hestekræfter, der kan være forbundet med en manuel eller automatisk transmission.

Den mest effektive og kraftfulde hele spektret vil være T8. Denne hybrid kombinerer benzinmotor med en 87 heste blanding elektrisk T6 sum blok. Dens ydeevne er imponerende, og skubbede til niveauer sjældent set i Volvo. Den officielle brændstofforbrug er 2,1 liter pr 100, og skal tages i betragtning, fordi Volvo allerede har advaret om, at hans strategi er at gøre alle nye udgivelser fra 2019 er alle hybrid eller el. 

konklusioner

Konklusionen er klar, den præmie SUV segmentet passer med ankomsten af ​​den nye XC60. Opdateringen har siddet luksus, og dets tyske rivaler er på en rival højt. Startende med sin spektakulære udseende, og slutter deres adfærd, Det er et produkt af fortjeneste opmærksomhed nogen på udkig efter en model af denne type. Mit råd er at få D4, fordi mere er ikke nødvendig, selv om hovedlinjerne i T6 og T8 Plug-in Hybrid er en alvorlig sag.

Beslutningen om at købe en XC60 vil altid være en succes, uanset motor eller slut

Kun få ulemper du kan sætte XC60, men selvfølgelig gør. Startende med bagagerummet, som ikke lever op til konkurrencen. Der er en alvorlig fejl, da det opvejes af den enorme plads på bagsædet. Hvad jeg tror er den vanskeligste emissionskurs. Jeg mener ikke, at XC60 er ikke værd at hvad det koster, men overvejer, hvordan segmentet er, som bør justere priserne, især nogle ekstra. Stadig en bil, jeg anbefale det til alle.

Ekspertanmeldelser

Vi kunne godt lide mere

  • design
  • kvalitet
  • komfort
  • ydeevne

Vi havde set mindst

  • Pris ekstramateriale
  • Boot volumen

Bemærk: 9,0