Bil test

87 Adam Opel Test 1.4: Introduktion, udstyr og pris (I)

Den nytte Opel har licens til at henrykke. Vi testede model "grundlæggende" (Jam), der ved sin levering af udstyr har intet at gøre med en grundlæggende model til at bruge. Tilskyndet 87 hk 1.4 motor, som snart vil blive erstattet af en 1,0 SIDI. Er det det værd forventede den nye motor? Efter min mening, nej.

Et segment er ikke længere ensbetydende med væsentlige og små biler, men små biler. Adam, inden for et begrænset størrelse, har meget at tilbyde til sin ejer. For eksempel et niveau personalisering næsten uovervindelig, er tallet Opel 4.000 millioner kombinationer, Intet mere og intet mindre!

Dens udstyr linjer er tre, syltetøj, Glam og Slam. Den testede enhed, marmelade, har stort set alt hvad du behøver, og mange ting, du aldrig forvente i en "grundlæggende" (Anførselstegn er med vilje). I Fiat 500 og andre rivaler ja der er stive udstyr versioner, men i tilfældet med Adam nr.

Opel Adam har i at tilpasse en af ​​sine styrker

Kig på testenheden. Ved at kombinere en blå farve med hvide stykker såsom hjul 16", De spejlhuse spejle, "overskæg" grill og en del af taget. Det har en venlig og afslappet design, intet skinger. Det er også sandt, at meget ligesom Fiat 500, ikke luft familie.

Priserne starter ved 9.900 euro, herunder pive Plan

En af de særlige forhold i Adam skal monteres hjul 15 til 18 inches, og mere end en vil tror, ​​at den sidste dimension er skandaløst for en bil op til 115 hk (for nu). Nå, jeg må indrømme, at i nogle tilfælde vil være mere end rene æstetik, alligevel 16" Det er ikke dårligt.

Vores test enhed havde den integrerede cykelholder (FlexFix)

Opel Adam er tilgængelig kun med benzinmotorer: 1,2 (70 hk), 04.01 (87 og 100 hk) og 1,0 SIDI (115 hk). Efter at have gjort et par kilometer med 1,4 af 87 CV, kan jeg forsikre dig ingen går glip af en dieselmotor på tilbud. Faktisk meget få producenter tilbyder og Diesel i segmentet A, kun Fiat og MINI.

Faktisk, den uge, var min kammerat Adam vej, blev glædeligt overrasket. Det afslører mange biler, der blev solgt segment A, indtil for ganske nylig, forventede intet mindre fra ham. Hvordan tingene har ændret sig. Den Agila MPV, det samme segment, er en meget enklere bil.

LED indvendig belysning lader dig vælge farven til din smag

Detaljer som Infinity lydsystem af syv højttalere, farverige interiør belysning, interiør loft, der simulerer den stjerneklare himmel, polstret instrumentbræt i toppen, klapsæder med hukommelse eller en touch skærm 7" De var utænkeligt for kort tid siden, selv i MINI.

Standarden bagagerummet er 170 liter, meget fair

Ikke alt vil være ros i testen. den subwoofer lydudstyr forlader støvle i en leddeløs 95 liter, som passer til skohorn en standard kuffert fly cockpit. making "tetris"Måske indtaste begge. De øverste håndtag hoppe tilbage kraftigt, er bagklappen ikke altid lukke korrekt og berøringsskærmen ikke altid læse klart.

Her er et galleri af 57 billeder af Adam Opel vi tester.

Rattet er lidt stor, de kunne have gjort mindre perfekt. Hertil kommer, sollys på visse tidspunkter nærmest ophæver skærmen. Ifølge smag, kan røre læderrat være noget ru, men intet nyt i Opel. Desuden er de fremherskende lys over skyggerne.

priser

(Uden at anvende pive Plan og andre rabatter)

udgavefærdigpris
Adam 1.2 60syltetøj13.900 €
Adam 1,4 87syltetøj14,260 €
Adam 1.4 87 (GLP)syltetøj16,110 €
Adam 1,4 87Glam15,160 €
Adam 1,4 100Glam15,870 €
Adam 1,4 100Slam16,640 €
Adam 1,0 SIDI 115Slam17.640 €

Alle Opel Adam leveres med el-ruder, trip computer, aircondition, alufælge, tonede ruder, standard sikkerhedsudstyr med ESP, stereoanlæg, servostyring dobbeltsenge (normal / mild i byen) indstilling eller kørelys LED. Det er derfor, jeg sætter anførselstegn omkring, hvad "grundlæggende".

Størst mulig fordel funktioner med iPhone, men Android er velintegreret

Den Glam Jam tilføjet på lydsystemet high-end Infinity, automatisk klimakontrol, bedre multimedia-system og muligheder for tilpasning. Den Slam har også hjul 17", En sportslig suspension, krom ... Men bundlinjen er at jamme. den "grundlæggende"For at forstå hinanden.

Der er flere pakker for at forbedre standardudstyr, og dens kompleksitet er bedst kan henvise dig til webkonfiguratoren Opel. I den forstand er det meget lig MINI, synes enklere politik udstyre Fiat 500 og andre rivaler. Selv i, at de ønskede den mere Premium Adam.

I den næste rate vi fortsætter, gå ikke glip af.