Bil test

2015 Mazda6, analyseret trinvis

Den gennemsnitlige størrelse sedan Mazda fornyes. Æstetisk præsenterer nogle ændringer fra den nuværende model, men øger sikkerheden og teknologisk indhold. Priserne for 2015 Mazda6 starte fra 27,925 euro, men hvis vi tilføjer kampagner og PlanPIVE er omkostningerne reduceret til 21,812 euro.

6 har altid været Mazda bud på segmentet af mellemstore sedans. 2012 blev der lanceret en ny generation, snarere det var en ny model. Nu, mere end to og et halvt år senere, den japanske virksomhed gaver 2015 Mazda6. Continuista men en mere raffineret design og forbedret i alle aspekter, indefra, teknologi, gennem kvalitet, mekanisk og sikkerhed. Alt dette uden at miste de værdier, der altid har været forbundet med denne model, som omfatter den fremragende værdi for pengene.

udvendige design

Filosofien KODO ledsager Mazda i flere år. Denne unikke stil gør det muligt for dig at skabe virkelig attraktive design globalt. Uanset hvad kontinent vi er, 2015 Mazda6 ligesom alle. Dens avantgarde linje og opmærksomhed for detaljer er blevet subtilt forbedret i denne nye generation. Den kølergrill har en mere muskuløs design udviklet sig. nye sæt dæk, for at integrere op til 19 inches. Forlygter, for og bag, har en mere kantede design, og for at have fuld LED-teknologi (standard fra Style + slut).

Ny Mazda og med juni 2015

Hjulkasserne har også arbejdet for at vise en mere fremtrædende udseende. Imens kabineplads fastholder coupé linje, vippes tilbage, som formår at generere en solid og sporty ligeligt. til top hele kroppen vil være tilgængelig i ni forskellige farver, to mere end nu, fordi farverne Sølv og Titanium Flash Sonic tilføje, indtil videre kun tilgængelig i Mazda3.

Familie krop er meget godt løst

indretning

Forhandleren udvendig styling er forblevet i kabinen. Følelsen af ​​kvalitet, allerede er til stede i den tidligere Mazda6, forstærkes ved inkorporering af nye materialer. Disse giver ikke kun få Premium ekstra, men også give dig mulighed for at skabe en harmonisk og sofistikeret atmosfære. Asiatiske raffinement overføres igen til Mazda sedan.

Så inde Mazda 6 2015. Nu med hoved Up Display.

Heads-up Cockpit konceptet er bevaret, men revideres for at kunne yde en bedre niveauer af design og komfort. De vigtigste ændringer, der følger af dette arbejde opholde sig i, complatamente nye, med større dimensioner central tunnel. For første gang indarbejde en elektrisk parkeringsbremse er tilladt. Ved at fjerne håndtaget, er det muligt at skabe mere lagerplads.

I den overliggende konsol knapt mærkbare ændringer, den mest bemærkelsesværdige er udflytning af syv-tommer berøringsfølsom skærm, der er nu placeret på højere jorden for at give bedre synlighed og håndtering af føreren. Luftudgangene af klimaanlægget også ændrer sig, såsom det materiale, de er lavet, aluminium. Dette kan udvides til andre elementer, såsom dørhåndtag og knoppen af ​​gearstangen. Formålet med disse ændringer var at fjerne masse hård plast.

Underholdning System Ny Mazda 6

Som sagt er materialerne forbedres. Disse er noteret i hele det indre, men især i chintz. Serien, Mazda6 kommer med sort klæde, men inden for de valgfrie elementer er nye garveri. Huden er blevet erstattet af læder, plus der tilføjes en ny sort-hvid kombination. Dette er kun muligt med Premium pakke luksus finish.

Komfort og udstyr

C / D er yderst konkurrencedygtig europæisk segment, Det er afgørende, at en model af dette marked sektor udviser fremragende niveauer af rummelighed og komfort. Begge punkter er nøglen, når de foretager køb af en sedan. Mazda ved dette og selvom 6 og havde en stor påskønnelse i denne henseende har 2015-versionen blevet yderligere forbedret.

Den nye Mazda 6 interface er meget nyttig og praktisk.

Alle pladser har stor komfort. Den forreste modtager de bedste data på dette, men bagsiden er slående for deres komfort og bredde. Fire passagerer vil rejse løst uden problemer, kun en femtedel lide mere i det centrale torv. Plads for dem alle er meget korrekt, ligesom deres pakker.

Stammen ændrer ikke på alle, byder stadig 480 liter kapacitet. De fleste er stadig dimensionerne af vogn version, som viser lidt som 522 liter, kan udvides til 1664 med den anden sæderække foldet 60:40.

Mazda 6 Wagon tilbyder 522 liter i bagagerummet, som kan forlænges op til 1664.

For udstyr, der integrerer alt dette indvendige rum er det bedst at tale om finish. Som udgangspunkt har vi to forskellige niveauer, stil og luksus, selvom de hver især har ekstra pakker, der kan udvide det teknologiske indhold og kvalitet. Vi har således Mazda6 2015 finish er som følger:

efterbehandling Style
bizoneSystem bremseassistent By
i-ELOOP regenerativ bremsningWitness dæktryk
Hill Start Assistantfartpilot
Sensor lys og regnA2DP (Bluetooth)
17 tommer hjultonet bagerste vinduer
Elektrisk parkeringsbremseKommer / forlader lys homne
MZD Connectberøringsskærm 7 tommer farve
Style + pakke (valgfri Navigator)
Fuld LED-forlygter med dagtimerne funktionfrontgitter med tredimensionel effekt
Parkering sensorer Del. Og efter.digital audio broadcasting (DAB)
Blind SpotRear Trafik Alert
Luksus slut
Leder Up DisplayFuld Smart og adaptiv retningsbestemt LED
Interiør PremiumBOSE stereohøjttalere + 11
Nøglefri adgangBrowser + bakkamera
tyverialarmOpvarmede forsæder
19 tommer hjul blackedGearskiftekontakter på rattet + soltag (automatiske versioner)
træthed detektorFremmøde system bageste bremsning
forebyggelse Advarsel og vognbaneskift
Premium-pakke
læderindtrækFørersæde justering 4 Funktion
Førersæde med memoryPassager sæde med elektriske justeringer
Rejser pakke
Adaptiv fartpilot og nødbremsningAutomatisk transmission med Sport funktionsvælgeren

Den SkyActive teknologi ledsager nye Mazda 6

mekanik

Igen Mazda beskæftiger sit sortiment af højeffektive SkyActiv motorer. Denne består af to benzinmotorer og diesel blok vil være i stand til at tilbyde to varianter af magt. Alle værelser er kombineret med manuelle eller automatiske transmissioner. Endvidere er de fleste af de kombinationer er tilgængelige med i-ELOOP, den nye regenerationsbremse Mazda. Det avancerede klippesystem i-stoppe tomgang er standard på alle modeller. Den dieselmotor modeller Wagon nu også forekomme med firehjulstræk (AWD) Mazda ny generation.

Således har vi 2015 Mazda6 mekaniske konfigurationer er som følger:

SKYACTIV-G 2.0 (145 hk)SKYACTIV-G 2.5 (192 hk)2.2 SKYACTIV-D (150 hk)SKYACTIV-D 2.2 (175 hk)
MotortypeInline 4-cylindret DOHCInline 4-cylindret DOHCInline 4-cylindret DOHCInline 4-cylindret DOHC
forskydning1.998 cc1.488 cc2.191 cc2.191 cc
kompressionsforhold14: 113: 114: 114: 1
Power (CV)145192150175
Maksimalt drejningsmoment (Nm)210256380420
transmission6 MT6 AT6 MT6 MT

trækkraftføre føre føre føre
Maks. (Km / h)208 223 210223
Acceleration (0-100 km / t)9,5 sek7,8 sek9,1 sek 7,9 sek
forbrug i byerne7,1 l / 100 km8.5 l / 100 km4.7 l / 100 km 5.5 l / 100 km
forbrug uden for byområder4.6 l / 100 km 5,0 l / 100 km3.4 l / 100 km3,9 l / 100 km
kombineret forbruger5.5 l / 100 km 4,8 l / 100 km3,9 l / 100 km 4,5 l / 100 km
emissioner129 g / Km 148 g / Km104 g / Km 119 g / Km
kategoriEuro6 Euro6 Euro6 Euro6

Mazda 6 fortsætter med at forbedre efter hver gennemgang

priser

Selvom det spanske marked allerede haft officielle priser for 2015 Mazda6, vil den indledende tilbud omfatter en række rabatter (pive plan, salgsfremmende rabat, finansiering), som kan blive højere end 6.000 euro. På undersiden af ​​skalaen finder vi 2,0 SKYACTIV-G 145 i farve trim, hvor pRecio output er 21,812 euro, herunder disse indledende tilbud.

Inden for området på priser, vil den øverste ende kommer i 2,2 SKYACTIV diesel enhed repræsenteret med 175 hk, automatgear og firehjulstræk. Luksus svarer til slut, med Premium og Rejser pakker. Den maksimale pris vil være 41,745 euro, men hvis vi anvender de samme rabatter ovenfor, er budgettet reduceret til 35,613 euro. The Wagon enheder udgør nogen ekstra penge.