Bil test

Test Ford Ecosport 1.0 EcoBoost Titanium S (III) Vurdering og konklusioner

Vi tager bestik af, hvad Ford EcoSport giver os den mest kraftfulde motor, sportsundervogn og komplet udstyr. Er du klar til rivaler B SUV? Er det at foretrække til en fest eller et B-MAX? Lad os se.

Når vi har set aspekter af livability, komfort, ydeevne og forbrug, må vi tage hensyn til andre faktorer. Den EcoSport er blevet kritiseret for at være en bil designet til vækstlande (Såsom Brasilien eller Indien) og under forventninger europæiske kunder. Faktisk EcoSport ikke solgt så godt som Renault Captur, Nissan Juke, Peugeot eller Opel Mokka 2008.

Ford foretaget nogle forbedringer i denne model i 2015, at tilføje mere isolering, tilføje nogle krom og ændre udseendet af visse plasttyper. De forbliver hårdt klipper. Jeg fandt åbenlyse fejl efterbehandling lader meget tilbage at ønske, niveauet af dårlig kvalitet interiør af Chrysler og Dodge fra DaimlerChrysler æra.

Søjlen trim, ved krydset med instrumentbrættet, har en stor slap, som om han ikke godt havde passe til stykket (se galleri). Er det samme i plasthættes over spejlet, gemmer sig en sensor, det passer ikke. Bilen var helt nyt og Motor.es var det første medium til at teste denne enhed. Jeg også bemærket en cricket der syntes at komme fra handskerummet eller under instrumentbrættet, puha det var igen!

Det kan synes meget ens inde i partiet, men det er et skridt tilbage i kvalitet

Et niveau af kvalitet, i den forstand, skuffer. For at være fair, ville det have at kontrollere, om du er let synlige defekter i andre enheder EcoSport jeg ikke sige, at alle fabriksmonteret kommet så men selvfølgelig er jeg overrasket over, du har bestået kvalitetskontrollen så åbenlyse mangler. Faktisk et klistermærke på forruden ser "Ford Kvalitet"Er det ikke ironisk?

Foran forandring den har en gummi overflade lim, der er godt til at forlade mobiltelefonen, så det ikke forårsager irriterende vibrationer, og så emnet bedre i sving. Det synes ikke meget engageret. Den henleder også opmærksomheden første generation bruger SYNC. Denne enhed havde ingen støtte til Spotify, eller Glympse, eller Aha, heller Kaliki.

Ja, stereo lyder fantastisk-overvejer det segment, hvor we're- og plast bil support af høj volumen uden at virke skal hoppe skruerne med bassen. Og retfærdigvis må jeg sige, at motoren er næsten uhørlig motorvej hvis det ikke er fuld gas, er det relativt stille og isolation, ja, det kan ses.

Blandet læder sæder / sort stof

Lad os se på andre praktiske aspekter. Sæderne er delvist trimmes i læder, resten er tekstil. De giver en god følelse, men naturligvis med varmt vejr og korte ærmer, passerede som med enhver lædersæde. Hvis vi glemmer udseendet af hårdheden af ​​suspensionen, sæderne er komfortable, og bagsæderne kan rejse og sove selv om de er en smule lodret.

Benplads der frem nok, de forreste passagerer ikke at være ubehageligt for de bageste passagerer har slæk. Et andet interessant detalje, der ikke er mellemrum, som passer godt en flaske mere end 1,5 liter, er mere beregnet til dåser eller flasker.

I fordørene der opbevaringsrum, De er dybt i længden, så det kan skjule en bærbar paraply eller mellemstore genstande væk fra nysgerrige blikke. Efter alt, undtagen handsken, ikke flere rum med låg. På højden af ​​førerens venstre knæ er lidt guanterita, med værelse nøgler, en pakke med snus eller garage døråbner.

elektrokrom spejl - At observere slæk der med låget top plast tag hensyn til imperial

færdigheder "SUV" den EcoSport, Jeg angiver blot, at din headroom gør det muligt at overvinde små skråninger uden frygt for at røre de lave, 190 mm med denne motor og sport suspension. Desuden benzinen har lidt mere lethed i denne forstand, at huset er højere end diesel, der er 30 mm hul. Det er ikke beregnet til at køre off road gå ud over og har høje angrebsvinkler og output bedre end en Fiesta.

Det har ikke nogen hjælp til at komme ud af vejen

Goodyear dæk er EfficientGrip, den bedste på markedet med hensyn til balance mellem ydelse, brændstoføkonomi og kilometergodtgørelse varighed, men De skal gå ad vej. Punktligt kan miste trækkraft på glatte overflader minimalt, hvis gashåndtaget ikke doseres med omhu. Men der sker ikke noget, ESP handle hurtigt. Andre dæk kan klare sig godt om vinteren, selv med kun forhjulstræk.

For, unyttige eller sjældne første gang chauffører, vil berolige dem vide, at har bakke starte bistand. I kystbyen vi hyppige, med store ramper og flere STOP, stå din jorden og crosswalks i dårlige steder, det er meget nemt at starte bilen uden at tabe endnu en centimeter. Ingen grund til at være en virtuos håndtering af pedalerne. Ja, kobling, generelt det kræver en vis dygtighed at være jævn kørsel.

Ford SYNC første generation. I testen enhed havde ingen AppLink

For at opsummere, Jeg betragter Ford EcoSport er under hvad de tilbyder deres rivaler Europæiske konstruktion. Måske når produktionen begynder i Rumænien næste år Ford beslutter at skærpe sine kvalitetsstandarder. Jeg har ikke set efterbehandling fejl, så ingen af ​​sine europæiske rivaler. Udstyret til rådighed står også bag, Du kan ikke kvalificere sig til mange ting, som avancerede sikkerhedssystemer.

Pricewise jeg kan ikke se hvorfor du skal betale mere end 16.000 euro (ifølge Ford.es) findes for denne bil Focus, hverken er eller Eco Sport. Den kompakte er mere behageligt, er bedste finish har bedre kuffert, er bredere, kørsel dynamik er meget bedre, og at sige, at du spiser mindre. I testen af ​​125 hk EcoBoost Fokus overgået de 600 kilometer uden at være i reserven (med 160 ekstra margen km), og et reservoir omtrent samme størrelse. Nope!, Hun blev gennemført mindre belastede og mindre krævende, men det er en større bil.

Hvem ville købe en EcoSport opmuntre? Hvem kan lide æstetik af denne type bil eller foretrækker at gå lidt højere end normalt; der som giver mere subjektive sikkerhed, tror jeg ikke det. Af helt objektive grunde, det er, hvad jeg sagde før, er der ingen hvor at fange den. Bedre at vælge en Trend eller Titanium med normal affjedring, selv med denne motor, og kan vælge Titanium S med mindre kraftfulde motorer (hvis der er problemet).

Ekspertanmeldelser

Vi kunne godt lide mere

  • Tilbringer lidt, hvis vi gør det nemt
  • Mere indre kapacitet end Fiesta
  • Mulighed for at gøre plads til bagage

Vi havde set mindst

  • adfærd "sport" Det er ikke sådan
  • Kvalitet interiør, et emne stadig verserer
  • justito Porter

Bemærk: 6,5