Maserati

Den Maserati Levante GTS jages i Italien under en test-session

Tilbage til fange de nye Maserati Levante GTS under en test-session. Denne gang blev det fotograferet enhed gennemføre en test i Italien. Denne version af rent sportslige og radikal karakter ramte markedet i 2018 for at imødegå den holder af køretøjer Porsche Cayenne Turbo. Det vil blive drevet af en motor, der vil give en omtrentlig produktion på 560 hk.

Maserati Levante GTS 2018 - spion foto

Maserati Levante spion foto GTS udfører en vej test session.

mere end en måned siden offentliggjorde vi de første spion fotos Maserati Levante GTS. Trident firma arbejder på en version af ekstrem karakter og rent sportslige tilgang, der gør det muligt for italienske SUV til at klare modeller som BMW X5 M og Porsche Cayenne Turbo. Dens udvikling er i gang i nogen tid nu, vi har nogle nye billeder.

Denne gang, vores spion fotografer har en test enhed Levante GTS når der udføres en række test i Italien. I forhold til de billeder, der er offentliggjort i den foregående artikel, ser vi en mærkbar forandring i både foran og camouflage på bagsiden. Der er også spredt rundt om de små udendørs vinyl strimler, der skjuler enhver henvisning til Maserati SUV.

Selvom modellen er godt dækket, kan vi sige, at vil bære en mere aggressiv billede takket være større luftindtag, en grill honeycomb blank sort farve og en ny udvendige spejle Foruden specifikke kofangere i den bageste se spoiler og et udstødningssystem med fire udtag. Andre detaljer, der kan ikke overses er LED forlygter teknologi eller dæk, der vil efterlade se calipre seks stempler.

Maserati Levante GTS 2018 - spion foto tilbage

GTS-version af Maserati Levante vil ramme markedet i 2018.

Med hensyn til den mekaniske del, under kølerhjelmen af ​​Levante GTS den samme motor, der driver den nye Alfa Romeo Quadrifoglio Stelvio (model, der er for nylig begyndt markedsføring i Spanien) vil blive fundet. Det er en Twin Turbo V6 2,9 liters der vil give en omtrentlig produktion på 560 hk. Det vil blive ændret til lejligheden af ​​ingeniører fra det italienske firma.

Den angivne biturbo vil være forbundet med en automatgear ZF otte-hastighed og et system af AWD Q4. Med denne motor, vil den 2018 GTS Maserati Levante kunne accelerere fra 0 til 100 km / t på mindre end 5 sekunder og nå en tophastighed vil være omkring 280 km / t.

Hvornår vil markedet? Lanceringen af ​​GTS versionen af ​​Maserati Levante vil forekomme næste år 2018. Det var uklart, hvornår det vil blive præsenteret, men vi skal følge nøje i hælene på den brand, fordi dette år er lige rundt om hjørnet.

Maserati Levante GTS: brandet arbejder allerede på en mere radikal udgave

fotos: S. Baldauf / SB-Medien