nyheder

Fordele og ulemper ved rådgivning omprogrammering ECU

Analysere, hvad er fordelene og ulemperne ved omprogrammere din bil til motoreffekten stigning vil påvirke brændstofforbruget og pålidelighed?. Vi fortæller dig hvilke problemer du måske nødt til at omprogrammere PBX er, og hvad du bør overveje ansigt ITV og forsikring Er det det værd?.

den omprogrammering af de PBX Det er almindeligt for en dosis af ekstra kraft af vores bil løsning. I den første del af denne artikel fortæller vi dig, hvad det er, og derefter forsøge at løse tvivl, der kan opstå før denne ændring.

Vi startede med et spørgsmål vanskeligt at besvare Hvad gennem omprogrammering kan sænke brændstofforbruget? Ja og nej. Vi er klar over, at hvis vi har mere magt vil vi have højere brændstof forbrug, fordi et eller andet sted må forlade. Men efter omprogrammering en højere drejningsmoment opnås ved lave omdrejninger, så det kan cirkulere i lange marcher længere, noget, der gavner forbrugerne.

Så ja, kan forbruget gå ned, men ikke fordi motoren bruger mindre per se men fordi Det giver os mulighed for at gøre mere effektiv kørsel fordi de nødt til at stole mindre på de lavere gear. Under alle omstændigheder forventer ikke store forskelle endnu mere mærkbare turbodiesel biler, der allerede har en stor lav på omkring pari.

Selvfølgelig, have en ekstra dosis af magt under højre pedal kan tilskynde nogle drivere til at gå hurtigere, hvilket vil resultere i et højere forbrug. Konklusionen er den samme som før, det afhænger af din kørestil. Hvis vi laver en linie mere munter, forbrug vil være højere med omprogrammering uden.

En anden almindelig spørgsmål Gør en omprogrammering skader motorens levetid? Dette afhænger af, hvor aggressiv omprogrammering. Logisk en ændring øge den oprindelige effekt 50% vil være mere skadelig end den stigning på 10%, fordi vi kræver flere mekanikere.

Standard omlægninger normalt glat og lege med marginer fabrik Det tilbydes af producenten, så du ikke behøver at få væsentlig indflydelse pålidelighed. Som vi nævnte når vi taler om forbrug, en stor del af resultatet afhænger af føreren selv: aggressiv kørsel underkastet større vægt til mekanisk (med eller uden omprogrammering) og forkorte levetiden. Moraleja, gør det kaffir og bilen vil vare længere.

ved omprogrammering Er den officielle bil fabriksgaranti er tabt eller har problemer med ITV eller forsikring? Teorien er ja. Øget magt er en større reform, så det er en ændring, der skal godkende og indgå i datablad (dvs. papirarbejde og ekstra omkostninger). Du har også at informere forsikring og, selvfølgelig, betyder tab af garanti af køretøjsfabrikanten (medmindre ændringen er lavet i et officielt værksted).

I praksis er det meget vanskeligt at have nogen problemer i den henseende fordi det er næsten ikke målbart: ingen fysiske ændringer kun på software-niveau. Under alle omstændigheder, så husk at omlægning er reversibel og du kan altid vende tilbage til de oprindelige indstillinger, hvis det er nødvendigt.

Omprogrammering ecu: hele sandheden

personlig erfaring

For nogle år siden gik jeg til en berømt specialist til at udføre omprogrammering min bil. siden da Jeg har været mange, der har spurgt mig om min erfaring og udtrykte tvivl før du tager springet at gøre med din bil. Med disse linjer håber jeg at rydde usikkerheder.

Bilen er tale om et Seat Leon anden generation. bjørne 2,0 TDI motor med 140 hk før restyling, dvs det ikke bærer common rail injektor pumpe, men, og er knyttet til en manuel ændring.

Det er en fælles motor, monteret ikke blot i flere modeller af Seat, men også andre mærker af VAG gruppe, så værkstedet tidligere havde modtaget besøg fra flere dusin modeller med den samme motor. Ved den erfaring, jeg har valgt hamstret af en standard omprogrammering, de havde allerede mere end bevist. Før og efter omprogrammering, som Det blev gjort ved OBD, Han kom ind i banken for at sammenligne resultaterne.

Jeg har farvet grafik til at gøre det mere forståeligt. Den stiplede blå linje er potensrækken og røde power efter omprogrammering, deres værdier afspejles på den venstre akse repræsenteret i kW. Den stiplede linje er parret gul grøn original og motorens drejningsmoment efter omprogrammering, med de værdier afspejles lige ind Nm. De nederste akse er omdrejninger per minut af motoren.

Sæde homologaba 140 hk og 320 Nm drejningsmoment til denne model. I min enhed lanceret i banken tilbudt 115 kW (156 hk) og 356 Nm. Efter omprogrammering nåede ECU 131 kW (178 hk) for strøm og 399 Nm.

Den 2,0 TDI er kendt for at levere den strøm brat omkring 2.000 rpm (den berømte spark funktion), men under denne ordning er der ikke meget styrke og skal geare ned. Efter omprogrammering, forskellen var bemærkelsesværdigt. Motoren livligere og mere kraftfuld mærkbar, men det er også noget blødere og anvendelige i byen. den spark Det er blødgjort, så levering og mere tiltagende styrke nedefra. På omkring 1800 rpm allerede begyndt at føle trykket.

Med den nye elektroniske styring bruger mindre brændstof, fordi jeg kan gå på lange marcher uden problemer. Det er nu muligt at gøre mere effektiv kørsel kan ikke være sikker på, om at gøre det samme type kørsel før indtagelse vil være den samme eller mindre, men Jeg er sikker på, at det ikke ville være mere.

Om pålidelighed, har mere end 100.000 kilometer rejste siden da, og nøjes med at sige, at antallet af hændelser til dato har været nøjagtig nul. Det har været flere officielle anmeldelser siden og har aldrig været opdaget mærkelige tegn på slid eller fejl af nogen art.

Et andet spørgsmål ofte er, om bilen mig kontrollere mere sort røg end sædvanligt, noget, der ikke sker under normale forhold, men Ja træde på speederen. Under alle omstændigheder har jeg aldrig haft problemer på ITV i opacitet test, der måler niveauet af røg, der kommer fra udstødningen.

Så jeg har fået i ydeevne, glathed og også nyde en bredere vifte af nyttige revolutioner. Jeg kan ikke være mere tilfredse med omprogrammering og helt sikkert i fremtidens biler kan have gentaget. Selvfølgelig er min anbefaling er altid gå til fagfolk berømte specialister tilbyde sikkerhed.