nyheder

Aaron Kaufman Gas Monkey Garage blade

Den skæggede mekaniker Gas Monkey Garage TV blade efter 13 års arbejde med Richard Rawlings. Ukendte årsager, grundlæggeren kræver ro og erkender, at værkstedet består af et hold, ikke bare to.

I flere dage på sociale netværk på rygte Aaron Kaufman march, hoved butik Gas Monkey Garage samt kommende sæsoner af Discovery Fast and Loud (DMAX i vores område) serie.

Nå, Det har været en anden partner, Richard Rawlings med en redegørelse om GMG egen hjemmeside der endelig har afklaret situationen og tvivl genereret af kunder, fans og tilskuere værksted ligger i Dallas (Texas) og hans eventyr.

I erklæringen, Rawlings værdsætter 13 års arbejde Bearded Kaufman i værkstedet, der har lidt i deres eget kød succes; ud over kvaliteten og personlighed af de kreationer siden 2002, for hans optræden i tv-show involveret i siden 2012.

Hertil kommer, at grundlæggeren af ​​workshoppen kræver respekt Minder om, at selskabet Det er ikke kun dannet af ham og Aron, men en stor pit crew og personale har, gør og vil fortsætte med at gøre det muligt kreationer af Gas Monkey både offentlige og private.

Det er uvist, hvad den næste projekt Kaufman og hvis det har noget at gøre med den lille skærm, som det er sket med Jordan og Tom Misfit Garage afskediget, eller hvis du arbejder fra tv anonymitet, da Mathieu med hans værksted KC KC Paint Shop.