nyheder

5 automatiske bil for mindre end 15.000 €

Interesseret i at købe en bil med automatgear? På markedet findes der en række forskellige modeller, der tilbyder muligheden for at udstyre en automatisk transmission. Vi lister 5 automatiske bil for mindre end 15.000 €. Der er ingen undskyldninger for automatisk bilmærke.

5 automatiske bil for mindre end 15.000 euro

Saml 5 automatiske biler til rådighed for mindre end 15.000 €.

I specifikke markedssegmenter, taler om automatiske biler Det er allerede en regelmæssig. Og, for eksempel, når vi taler om køretøjer segment A, næsten altid tilbudt en Associate mærker med en automatisk variant. Hvad enten dobbelt-kobling, automatiseret manuel, osv ... Disse typer af transmissioner mobiliserede modeller bidrage til at fremme et behageligt og komfortabelt drivende miljøer, hvor vi har at gøre med trafikpropper, accelerationer eller opbremsninger.

Mens vi i de seneste år har set en ændring i tendensen for meget af fabrikanter og mærker af højtydende modeller. Med tilladelse Porsche var den første til at satse vigtigste måde PDK, er mange andre allerede viser deres hensigt om at prioritere automatiske ændringer og foretage manuelle transmissioner passere en anden side. Et eksempel er de seneste nyheder fra BMW bebuder ændringen farvel til manuel BMW M5 og M6.

Normalt billede vi, at automatiske biler er overordentlig dyrere end dem, der bruger en transmission. Og dels, det er sandt, men i den seneste tid har set har reduceret forskellen mellem en model med manuel eller automatisk transmission. Og for at bevise det, vi giver dig en samling af 5 automatiske bil for mindre end 15.000 euro.

Kia Picanto

Kia Picanto

Kia Picanto er et glimrende valg, acceptabelt forbrug kombinerer med nogle interessante funktioner.

Vi begynder vores liste over 5 automatiske biler til rådighed i Spanien for mindre end 15.000 euro med Kia Picanto. Et godt kendt af fans af asiatiske mærker model. Range Picanto i vores marked er meget varieret. I alt fem benzin muligheder og to af dem fås med automatgear. Konkret her bringer vi Kia Picanto med 1,2-liters CVVT motor med 85 hk og fire-trins automatgear. Rettet et gennemsnitligt forbrug på 5,6 liter per 100 kilometer, og CO2-emissioner på 130 g / km. Sporty sammen med finish og fem-dørs krop, dens pris er € 11,424.

Toyota Aygo

Toyota Aygo x-cite

Toyota Aygo x-cite finish.

De små japanske der holder et tæt forhold til deres franske brødre sniger sig ind denne samling grundet ydelsesforhold tilbydes af forbruget. Og Toyota Aygo at være udstyret med en Motor 1,0-liters VVT-i med 69 hk og 95 Nm og kasse automatiseret manuel gearkasse x-shift 5 hastighed, viser et gennemsnitligt forbrug på kun 4,2 liter pr 100 km og CO2-emissioner på 97 g / km. Hvis det er rigtigt, at deres fordele er ikke noget særligt (acceleration 0-100 km / t på 15,5 sekunder og en tophastighed på 160 km / t), men hvis vi søger at flytte fra byen, løst med lethed. Hvis vi forbinder denne motor til at afslutte x-play, startpris på Aygo i Spanien er € 10.300.

Opel Karl

Opel Karl

Opel Karl, en af ​​de mest effektive tyske nytte.

Det er den eneste tyske model, du finder denne samling. Dette er den mulighed mest beskedne vi finder i Opel rækkevidde. Den lille Opel Karl rangerer som producenten nævnt SuperMini alternativ og at beskæftige sig med deres nærmeste rivaler tilbyder også en automatisk indstilling. Konkret her anbefaler vi Karl udstyret med en 1,0-liters motor og 75 hk forbundet med en automatisk femtrins Easytronic og Selektiv finish. Rettet et gennemsnitligt forbrug på 4,5 til 4,3 liter pr 100 km og emissioner af 103 g / km CO2. Som for sin pris, det er i øjeblikket til salg fra € 11.800.

Hyundai i10

Hyundai i10

Hyundai 10 kan være forbundet med automatisk gearkasse 4 hastighed.

Og en tysk model havde denne sydkoreanske lille. Hyundai i10 Range tilbyder en bred vifte af muligheder. Den lille Hyundai er tilgængelig i en bred vifte af muligheder, blandt hvilke vi finder denne indstilling. en med 87 hk MPI benzinmotor 1,2-liters ved siden af ​​en automatisk gearkasse fire hastighed og Techno finish. Resulterer i et gennemsnitligt brændstofforbrug på 6,2 liter per 100 kilometer, og CO2-emissioner på 142 g / km. Har din pris? € 14.985.

Smart ForFour

Smart ForFour Twinamic

I Motor.es forsøger vi Smart ForFour med Twinamic dobbelt kobling forandring.

Og endelig, vi afslutte denne samling med nye Smart ForFour. Den seneste generation af små minibil er kommet trampet. Og som vi ved, de små ForTwo udspringe en række modeller, blandt hvilke er ForFour. I dette tilfælde foreslår vi den version er udstyret med benzinmotor med 71 hk forbundet automatgear Twinamic dobbeltstrenget kobling sekstrins. Rettet et gennemsnitligt forbrug på 4,2 liter pr km og CO2-emissioner på 96 g / km. Har din pris? Tilgængelig fra € 14.680.

Vi sammenligner forbrug, emissioner og priser

ModeloConsumo medioEmisiones CO2Precio
Kia Picanto5.6 L / 100 km130 g / km11,424 €
Toyota Aygo4.2 L / 100 km97 g / km10.300 €
Opel Karl4.4 L / 100 km103 g / km11.800 €
Hyundai i106.2 L / 100 km142 g / km14,985 €
Smart ForFour4.2 L / 100 km96 g / km14,680 €

Langt størstedelen af ​​priserne, der er anført i hele denne artikel anbefales og næsten alle af dem lige så vigtig som rabat er inkluderet for at finansiere købet af køretøjet. Må alle rabatter og / eller aktuelle markedsudvikling ikke er inkluderet.