nyheder

Den DeLorean DMC-12 verdens mest magtfulde, til salg på eBay

Er du fan af DeLorean DMC-12? Så er dette interesserer dig, da det er til salg en enhed, der let kunne være den mest magtfulde af hele tiden DeLorean. Med 570 hk takket være en turboladet V6 motor Buick oprindelse, DeLorean DMC-12 er på salg via eBay, og hævder at være den hurtigste DeLorean.

den DeLorean DMC-12, tre årtier senere, slæber han lidenskaber. På trods af sin katastrofale handelsliv, som endte med virksomheden blev grundlagt af John DeLorean DMC-12 er det en af ​​disse biler kult, nåede stjernestatus takket være hans ledende rolle i trilogien "Tilbage til fremtiden".

I øjeblikket er der stadig lever et par tusinde af de 9.000 enheder af DeLorean DMC-12 gjorde deres dag totalt, men ejeren siger denne enhed er den DeLorean hurtigere eksisterende. Oprindeligt DeLorean havde en 2,8-liters V6 motor og 150 hk, men ejeren af ​​dette køretøj besluttede han ønskede mere.

Uden at tænke to gange, Dette DeLorean monterer en 4,3-liters V6 motor og oprindelse Buick, lavet af aluminium på grund af ændringer i Duttweiller Performance. 

Alt arbejde og maskinindustrien med dybtgående ændringer, blandt hvilke er den kompressor med en dobbelt turbolader, og bekvemt forstærket, deres magt udgør ikke mindre end 570 hk i sin nuværende elektroniske konfigurationssæt, selv i Dyno er kommet til at give reel bestialitet af 708 CV.

Udskiftning motor er højdepunktet af enheden, muligvis ved at blive en af ​​de mest potente DeLorean eksisterende. Resten af ​​bilen har også ændret sig i små detaljer som inde eller dæk (også original DeLorean, men i et usædvanligt design), og inkludere dine kilometertæller 36,897 miles rejste, en 59,380 kilometer

Hvis du ønsker at vide flere detaljer om denne særlige DeLorean, gå ikke glip af video, hvor alle ændringer er forklaret, samt hvordan dette tal er nået sådan høj effekt. Hans ejer har sat til salg via eBay og auktion er nået $ 19.300, i mangel af lidt mere end en dag at afslutte salget ...