nyheder

Hvorfor vi ser en invasion af hybrid og elektriske?

Flere og flere producenter annoncere en bølge af hybrider, plug-in hybrid eller 100% elektriske modeller for den nærmeste fremtid. I de seneste måneder har han været Volvo, Jaguar, Land Rover, Honda, Toyota ... I mellemtiden brint forbliver slukket og forbliver i baggrunden.

Der er flere grunde, der er drivende producenter stigende elektrificering i deres intervaller uden synderen er høje oliepriser, Desuden bør lang sigt falde. I tidligere bølger af momentum til disse teknologier var der en tvingende grund bag en tønde olie blev skudt og havde brug for at søge mere effektive alternativer.

Andre grunde skubber elektrificeringen lovgivningsmæssige pres eller bekymring klimaændringer (CO2). Nu kunne vi sige ja, vi skal reducere udledningen, både drivhus og dem, der er giftige for mennesker, men der er andre elementer til at overveje.

I lang tid hybrid teknologi har været en succes i meget få producenter, især Toyota, og Honda eller Ford mindre grad (efter aftale med Toyota). Gradvist de lagde penge andre sværvægtere som Nissan, BMW, Daimler og Audi, men med lidt betydelige kommercielle resultater. PSA-koncernen har undladt at popularisere deres hybrid diesel og forladt.

Urban Honda EV Concept

Som for rent elektrisk, Renault Nissan og Tesla Premium generalister har markeret vejen frem. De har vist sig at andre, der er produkter, der kan sælges i massevis, hvis kunden er givet, hvad han vil, og har ikke meget at gøre med autonomi, men med andre tjenester. For eksempel har disse producenter valgt en opladning netværk på eget initiativ, at gøre deres de facto standard løsninger.

Lad os heller ikke glemme den misere i popularitet, der har dieselmotorer fra 2014, hvor dokumentation for faktiske emissioner i vejen viste, at de var udsendelse til mange flere forurenende stoffer end tilladt ved lov atmosfære, til tider ond tro, andre tager fordel indtil den sidste juridiske afkrog; beskidt, ja, men lovlig.

I betragtning af dieselmotoren og næppe kommer til at være bannerfører for at reducere emissioner, og at nedskæringer benzinmotorer er ikke så rene, ingen andre elektromotorer føje til ligningen. Batteriet priserne er faldende i forhold til dens kapacitet og give mere frihed til ingeniører. Desuden er forbrugernes opfattelse hurtigt skiftende i deres favør.

I BMW Vision Dynamics

I nogle tilfælde har vi set, at elektrificering teknologier, der har opnået masseproduktion er at reducere deres omkostninger, være tilgængelige for flere spillere. Derudover flere virksomheder er komponenter i hvidløg, producerer meget dyrt at udvikle, men flere fabrikanter betjener begge løsninger, så lad regnskabet for alle vol.

De er også at have vægt annoncer nogle regeringer eller borgmestre, sætte en stopper for den frie bevægelighed for mindre rene markedsmodeller og give fordel primært el og plug-in hybrid. I nogle lande, såsom Norge, Holland og Estland har en plug-in køretøj har mange fordele og er mærkes i salget.

Den kinesiske regering vil også samarbejde i denne ekspansion, fordi det vil kræve, at producenter at have et minimum procentdel af salget af plug-faktisk, Kina er verdens markedet i elektrisk mobilitet. Forbrændingsmotoren uden elektrisk støtte, taber terræn. Selv semihíbridos 48 volt er på vej.

i mellemtiden brændselscellen hydrogen stagnerer satse på en håndfuld producenter som Toyota, Hyundai, Honda eller Daimler. Stadig langt fra den virkelighed almindelige mennesker, fordi de undlader at reducere deres produktionsomkostninger og er ikke løst problemerne med infrastrukturen og brintproduktion bæredygtigt.

Rene Elektriske salg vokser eksponentielt dermed, at de vigtigste minedrift grupper laver beregninger kræve flere år frem for at se, om de kan give en tilstrækkelig forsyning af kobber, kobolt, lithium, nikkel og andre ædelmetaller. Denne situation var bare en ønskedrøm for 10 år siden, Kun Miguel Sebastián og Angela Merkel profeterede en eksplosion i salget og har taget en lussing mod virkeligheden.

Men det kommende årti vil være afgørende, kan få producenter siger, at de ikke har vil have hybrid eller elektrisk i deres sortiment. Tiden er kommet, og annoncere planer er raring. For nogle år gik tabt på grund af dårlige beslutninger fra de store producenter, se General Motors, men det vigtige er, at industrien er på vej ind årsag. Det var tid.