nyheder

Trans Am Super Duty 455 2017: genopliver den sidste muskel bil med 1.014 hk

  • Trans Am Worldwide har netop introduceret en ny version af sin genfødt Trans Am, foruden redde en mytisk navn, Trans Am Super Duty 455 2017 af 1.014 hk.
  • hyldest version af den ikoniske Trans Am Classic og er nu baseret på den sjette generation af Chevrolet Camaro.

Ny version Trans Am Super Duty 455 limited edition.

Trans Am Worldwide er en af ​​de få virksomheder, dedikeret til at redde fra glemsel arven fra den hedengangne ​​Pontiac, fokusere sin indsats på at genskabe aktuelle versioner af Trans Am, den mest magtfulde sports-version af virksomheden, Pontiac Firebird.

Indtil videre har vi kun set disse gengivelser på den sjette generation Camaro, men denne lille virksomhed har været baseret på den nyeste Camaro VI til skabe den mest attraktive og kraftfulde udgave til dato af disse gengivelser, Derudover resurrecting et mytisk navn i historien om modellen Super Duty.

Den nye Trans Am Super Duty 455 lever op til sit navn og har en V8 455 cubic inches (7.46 liter), ligesom sjældne Super Duty versioner af halvfjerdserne, betragtes som den sidste sande muskel bil fra storhedstid amerikansk motor. Selvom denne gang blokken LT1 V8 kompressoren har en Magnuson kompressor 2.3 med mange interne forandringer og et nyt udstødningssystem liter gør det muligt at nå det magiske tal på 1.000 hk (1.014 hk) og et drejningsmoment på 1416 Nm (1.046 lb-ft) af drejningsmoment.

strøm men med de klassiske former for Fierbird optik.

Med hensyn til det æstetiske niveau dette er måske den mest succesfulde rekreation, ironisk nok fordi Det er de mindst forsøger at efterligne sporten forsvandt fra Pontiac. Det er første gang, at en af ​​disse gengivelser ikke har en overpyntet image og manglende sans for proportioner, som i tidligere tilfælde, hvor vi fandt en Camaro bare fuld af visuelt usammenhængende tilføjet.

Camaro nuværende former er også ansvarlige for denne effekt, da den sjette generation er meget slankere end den tidligere model, så den Trans Am SD455 2017 er tættere til formen af ​​anden generation Pontiac Firebird.

Den Firebird var Pontiac version af F-Krop-platform, anvendes også af Camaro, så begge modeller deler mange komponenter. Alle dens iterationer, anden generation af begge modeller var dem, der holdt mere æstetiske ligheder, med en klar silhuet coupe, er udstyret med en lang hætte og korte bagtil i efteråret, med brede bagstolper i begge tilfælde.

Kun linjerne i interiøret forråde ham.

For 2017 model Trans Am er ligesom linjerne i holderen og talje klart de svarer til de strækninger i det aktuelle Camaro, dog mange paneler er blevet udskiftet, så vi er nødt til at se nøje for at finde deres ligheder, mest synlige på højden af ​​C. søjle

Er helt ny emhætte, fendere, foran Pontiac split gitter stil (en af ​​hans funktioner fælles design), og bag kofangere, optisk og hækspoiler, alle lavet med kulfiber, så kroppen er nu lettere end Camaro donor.

Har igen fornyet jorden effekt takket være den bageste diffusor og suspensionen er stivere og lav. Aggressive hjul er 20-tommer dæk har Michelin Pilot Sport. Detaljerne hentyder til Firebird er klare, med grafisk fugl i hele køretøjet, fra sæderne til den enorme forreste hætte lim. Fås også er et fund T-type soltag Top, gammeldags.

LED optisk og bag.

Inde i indre af Camaro vi fundet med mange ændringer, fra nye broderi nævnt pladser til en ny shifter. grafías "Trans Am Super Duty 455" Vi findes i flere punkter inde, fra tærsklen til døren til instrumentbrættet.

Den nye Trans Am super pligt 455 2017 er aflagt i 2017 New York Auto Show i denne weekend og det er nu klar til produktion, men vil have en meget begrænset oplag, kun de er fremstillet 50 enheder. Ordrebogen åbner snart, den 1. maj, så sandsynligvis mange amerikanske samlere allerede gør numre for at få en af ​​de få eksempler, der kommer på gaden.

Pontiac Firebird Trans Am Super Duty 455

Standarden V8 motor 455 Det var ikke tilgængelige indtil den anden generation af modellen, model 1971, et år efter premieren på den nye generation, den eneste mekaniske mulighed Trans Am-version. 7.46 liter, var oprindeligt findes i to versioner, L75 325 hk (329 hk) og LS5 335 hk SO (340 hk).

Pontiac Firebird Trans Am Super Duty 455 Original.

Det var ikke før 1973, der kom SD-455 Super Duty 455 eller et dårligt tidspunkt udgave så stærkt modificerede og resultatorienteret som denne motor. Ankomsten af ​​nye emissionsstandarder og den drastiske stigning i brændstofpriserne de fjernet stort set alle medlemmer af muskel bil og pony bil segment, Men Pontiac var den eneste, der vil vædde disse år for en sådan radikal udgave som denne, skaber hvad i sidste ende ville være den sidste sande muskel bil, selvom af emissioner motoren ikke ramme markedet alt stramt jeg kunne, kun leveret (officielt) lidt over 300 heste.

Super Duty kun 455 blev fremstillet 252 enheder i 1973, året for dens indførelse og 943 1974, hans sidste år i produktion, så de er meget sjældne eksemplarer, især sådanne, som har 4-trins manuel gearkasse, De kun omfatter en brøkdel af den samlede SD455 fremstilles.